'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Seviyorum sizi ya, istediğim gibi naz yapabiliyorum bu harika Minik mercimek iyi, hafta sonu Allah kısmet ederse kalp atışlarını duyacağız, heyecan dorukta

seviyorum sizi ya, istediğim gibi naz yapabiliyorum bu harika Minik mercimek iyi, hafta sonu allah kısmet ederse kalp atışlarını duyacağız, heyecan dorukta

yaa :))) aranıza yeni katıldım ama gözün aydın allah tekkk nefeste mercimeğini kucağına almayı nasip etsin ,inşallah

hazırlıklar ufak ufak başladı aslında ben bir gidicem ayrı ev olmayacağı için aşırı bir telaşım yok ama heyecan epeyce fazla :)

kv nin evine mii nişanlıcanın zaten bi bekar evi mi var
olsun yine de düğün heyecandırrr

Seviyorum sizi ya, istediğim gibi naz yapabiliyorum bu harika Minik mercimek iyi, hafta sonu Allah kısmet ederse kalp atışlarını duyacağız, heyecan dorukta

bizdee senii seviyoruz olgun düşünceli annee
*
oyy hayırlısıylaa inşallahh :26::26::26:
pıt pıt pıt pıt pıt pıt

nill ultrason görüntülerini al ve sakla genelde o şekilde yapıyorlar galiba dimi

çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı, bana bebeğin ultrason görüntülerini gösteriyor, bakıyorum ben çocuğun tamamını arıyorum meğer gösterdiği yer sadece yüzüymüş hehhh diyorum gördüm, hayır o yüzü dediii aman dedim nerden bileyim

arzucummm çok geçmiş olsun canım benim ya ama unutma bizi yaz yaaaa

diloşşş

yaa :))) aranıza yeni katıldım ama gözün aydın allah tekkk nefeste mercimeğini kucağına almayı nasip etsin ,inşallah

Teşekkür ederim canım, hoşgeldin aramıza. bende burada şafak saydım hımmm dur bakayım 160 falandı galiba şafağım bu topiğe geldiğimde, tüm evlilik hazırlıklarıma arkadaşlar şahittir. Amann ne günler yaşadık, çeyiz, düğün,alışveriş,kına, annem ve kayınvalidem :)))) evlendim ama kopamadım bu sıcak ortamdan, şimdi de minik mercimeğimle gün sayıyoruz burada, bu sırada da zamanında benimde hisettiğim duyguları hisseden arkadaşlarımla olmak hoşuma gidiyor. Sende hoşgeldin, umarım güzel heyecanlarını paylaşırsın bizlerle bol bol....

teşekkür ederim canım çok incesin :) bende inşallah evlendikten sonrada devam etmek istiyorum çok güzel bir arkadaş ortamı var buraada vakit geçiyor birşeyler paylaşıyorsun çok hoşş

bizdee senii seviyoruz olgun düşünceli annee
*
oyy hayırlısıylaa inşallahh :26::26::26:
pıt pıt pıt pıt pıt pıt

İnşallah duyarız o minik pıt pıtları canım:18:

Çok zarif olmuşsun, mutlulukla giy inşallah

Evet bundan sonra alıcaz, şimdiye kadar görüntü anlamında birşey yoktu ama, bundan sonra olacak inşallah.

teşekkür ederim canım çok incesin :) bende inşallah evlendikten sonrada devam etmek istiyorum çok güzel bir arkadaş ortamı var buraada vakit geçiyor birşeyler paylaşıyorsun çok hoşş

Paylaşımlar sonsuz burada, balayı otelleri, kına hazırlıkları, kaftan, hediyelikler, çeyizler, evlilik sonrası eğitici bilgiler (evlilerden yeni evleneceklere ücretsiz )

çok iyi yaa.... Desene bana çok yardımcı olacaksınız

Günaydınnnnnnn

Ayy ben bugün acayip enerjiğim ya, herkese sataşasım var...Bütün forumla sohbet edebilirim sanki bugün, bir neşe bir enerji

Edelim canım azcık burayada gönder enerjinden kendımı sureklı bıseyler yaparken buluyorum gundüz iş aksamda sürekli bişiler toparlarken buluyorum kendımı kıyafetlerı ayıkla ütü yap sonra onları bırak nikah şekerlerini yap güzel ama yorucu daha cok iş var cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…