- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Edelim canım azcık burayada gönder enerjindenkendımı sureklı bıseyler yaparken buluyorum gundüz iş aksamda sürekli bişiler toparlarken buluyorum kendımı kıyafetlerı ayıkla ütü yap sonra onları bırak nikah şekerlerini yap güzel ama yorucu daha cok iş var cokkk
Niil şu enerjinden bana göndersene accık, çok başım dönüyor yahuu
Ben çözdüm mevzuyu canım, benim enerjim eşimden kaynaklanıyor
Niil şu enerjinden bana göndersene accık, çok başım dönüyor yahuu
geçmiş olsun zehroşş nie böyle oldu kii :44:
ilaçlarını alıyomusunnn ?
Saol tatlım dün başladım ilaçlara, bugün kendimi daha çok hasta hissediyorum
Niye oldu bende bilmiyorum vallahi, hala da geçmedi :26:
Saol tatlım dün başladım ilaçlara, bugün kendimi daha çok hasta hissediyorum
Niye oldu bende bilmiyorum vallahi, hala da geçmedi :26:
Ohoo daha bu ne ki, evlen bir de o zaman göreceksin sen koşturmak ne demekŞimdi ben akşam yemeklerimi hep bir gece önceden hazırlarım, ancak çarşamba akşamı sinemaya gidince ve de eve geç gelince perşembe akşamı için yemek hazırlayamadım. Eşim de, "sen takma kafana ben sana muhteşem tostumdan yaparım " dedi. Sahiden harika yapar bu arada. Neyse akşam eve varmam saat 19:00, eşle beraber tost keyfi, ocağa çay koy, evi süpür, çamaşır katla,toz al, ertesi akşam için ıspanak ayıkla, bu sırada çay servisi, bir de elim değmişken lavaboyu temizle, şöyle bir banyonun yerlerini paspasla, duş al ve eşinle otur. Tabi herşey bitti sanıyorsunuz dimi ama yok :) bir aksiyon yaşadıkdan sonra tekrar bir duş alıp yastığı bile zor buluyorsunuz
Hala kararlı mısın, evlenmeye ?
Nil okurken yoruldum. Bir itirafta bulunayım mı evlilik denen şeyden çok pis korkuyorum ben yaOhoo daha bu ne ki, evlen bir de o zaman göreceksin sen koşturmak ne demekŞimdi ben akşam yemeklerimi hep bir gece önceden hazırlarım, ancak çarşamba akşamı sinemaya gidince ve de eve geç gelince perşembe akşamı için yemek hazırlayamadım. Eşim de, "sen takma kafana ben sana muhteşem tostumdan yaparım " dedi. Sahiden harika yapar bu arada. Neyse akşam eve varmam saat 19:00, eşle beraber tost keyfi, ocağa çay koy, evi süpür, çamaşır katla,toz al, ertesi akşam için ıspanak ayıkla, bu sırada çay servisi, bir de elim değmişken lavaboyu temizle, şöyle bir banyonun yerlerini paspasla, duş al ve eşinle otur. Tabi herşey bitti sanıyorsunuz dimi ama yok :) bir aksiyon yaşadıkdan sonra tekrar bir duş alıp yastığı bile zor buluyorsunuz
Hala kararlı mısın, evlenmeye ?
gözümde canlandıda yattıgında saat kactı canım oturup keyıf yapmaya vakıt kalırmı bilemedim benn bıde duramam bı yer yamuk dursa aman kalsın diyemem pek
Ben seviom tatlım bitki çaylarını, gün içinde de içerim sık sık.bitki çayları fln da iç kuzumm:26:
nane limon flnn
cık bn sevmem diyebilirsin ama ben de sevmedğim halde içtimm iyi geliyo azcıkk
Şaka maka, bu havaların da etkisi var insanın üzerinde, ilaçtan ziyade bitkisel çaylar içmeye çalış, yatmadan önce ılık bir duş al ki rahat uyu, dinlenmiş uyanmaya çalış. Kalktığın da, odanın camını açarak oksijen al bol bol, şöyle bir ger vücudunu. Az kaldı düğüne kendine gel Zehraaaaa
İşte ben de öyleyim, her yer düzgün olacak, hani şimdi evime misafir gelse her yer temiz ve toplu. Yani yatağa girdiğimizde saat 12'ye çeyrek vardı da, işte aksiyon şu bu tekrar duş falan saat 1'i geçiyordu.
Nil okurken yoruldum. Bir itirafta bulunayım mı evlilik denen şeyden çok pis korkuyorum ben ya
Ben seviom tatlım bitki çaylarını, gün içinde de içerim sık sık.
Ayy nill yazdıklarından sonra caymassam iyiAkşam 9 da başladım uyumaya
Uykusuz her gece... yorgun ölesiyeesarkı geldı aklıma bak.Bazen dusunuyorum da yedıgım onumde yemedıgım arkamda eve gelıyom yemegım hazır ne derdım vardı da acaba evlenıyom dıe
:))) yok yok korkulacak birşey yok, insan zevkle yapıyor aslında bazı şeyleri. Bir de dün akşam eşimin kurtlar vadisi vardı, sevmediğim için ben o izlerken ben kendimi işe verdim. Şimdi bu akşam gidince eve, yemeğim hazır, yanına bir makarna. Yemeğimizi yeriz, sofrayı toplarız ee dün akşam iş yaptığım için bu akşama iş yok en geç 20:00' de eşimle çay keyfi yapıyor oluruz. gerçi bebişten dolayı ben süt yada meyve suyu tercih ediyorum şu ara.
Ne kadar programlı olursanız, işler o kadar rayında gider. Yani yemek pişerken çamaşır katlamak, yemeği ocağa koyarken o sırada çayı da ocağa koymak; yemek yerken o sırada çay demlenir gibi.. Ya da yemek pişerken bulaşık makinesini boşalt ki, yemekten sonra kirli bulaşıkları hemen yerleştir. Kendine göre bir plan program.
Aleyküm selam mutlugulcum. Ve tum arkadaslar hepimize hayırlı cumalarSelamün Aleykümhayırlı cumalar aşıkar
Ben seviom tatlım bitki çaylarını, gün içinde de içerim sık sık.
Ayy nill yazdıklarından sonra caymassam iyiAkşam 9 da başladım uyumaya
Uykusuz her gece... yorgun ölesiyeesarkı geldı aklıma bak.Bazen dusunuyorum da yedıgım onumde yemedıgım arkamda eve gelıyom yemegım hazır ne derdım vardı da acaba evlenıyom dıe
Maşallah Nilcim. Hepimize örnek olsun hanımlar.
Yok yok, ben şu kadar söyliyim. Çalışan bir bayanım, ama ne ev işinden şikayetim var, ne yemek işinden, ne temizlikten, ne eşimden, ne de ütüden. Yok yani, hani bazen yetiştiremiyorum, offf bu temizlik beni öldürecek diyenlere ben şaşırıyorum şahsen. Bak çok ciddiyim, saat 18:00'de işten çıkıyorum, tam işten çıkarken biri arayıp yemeğe size geliyoruz dese, 4 4'lük masa kurarım 1 saatte hemde. Zeytinyağlısından etli yemeğine, 2-3 çeşit salatadan ıspanaklı böreğine kadar. Zaten evim her daim misafir gelecek gibi temizdir. sadece, eşimin akşamları koltuğa uzandığında başını koyduğu yastık koltuğun üzerinde onu kaldırırım bir de banyoya misafir havlusu çıkartırım o kadar.
Benim böyle anlatmamın amacı kokutmak değil, çalışan kadın planlı olursa eşine de vakit ayırır, kendine de, temizliği de tam olur, yemeği de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?