- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
Herşey 4-4 lük olacak diye şartlamayın kendinizi
zamanla oturacak bazı şeyler rayına
ben kaç aylık evliyim hala işte oldu diyemiyorum
elim erdiyse bi kerede 2 günlük yemek yapıyorum
yemek yoksa eşimle kahvaltı yapıyoruz ya da hazır bişler geçiştiriyoruz
erkeğin kaprisli olmaması önemli tabii
evlenmeden de temizlik vs tüm sorumluluğun üstünde olanlar olmuştur ama
ben evlenmeden bi işe elimi sürmezdim arada canım isterse yapardım
evlendim
henüz kimseden yardım istemedim
olduğu kadar dedim kendime dert etmedim
baştan ettim de
sonra da mutluluk ve huzur daha önemli deyip koyverdim gitti
ecem bende böyleyim yaa
elimi evde hiç bişeye vurmuyorumm
annem elletmiyo bişee
bide benim alerjim olduğu için elim acaip hassass
vileda sıksam avcuma kan oturur düşünn
deterjan flnda ellemiyorum çok ve asitli gıdaları
artık evlenince elimden eldiveni çıkaramamm
çıkartma tabii ki
bende devamlı eldiven kullanıyorum
hem büyük kutu dr eldivenim var
hemde bulaşık eldiveni diye geçen kalın eldivenlerden var
bulaşık ve yıkarken dr eldivenini büyük temizlik yaparken de diğerini kullanıyorum
Yok yok, ben şu kadar söyliyim. Çalışan bir bayanım, ama ne ev işinden şikayetim var, ne yemek işinden, ne temizlikten, ne eşimden, ne de ütüden. Yok yani, hani bazen yetiştiremiyorum, offf bu temizlik beni öldürecek diyenlere ben şaşırıyorum şahsen. Bak çok ciddiyim, saat 18:00'de işten çıkıyorum, tam işten çıkarken biri arayıp yemeğe size geliyoruz dese, 4 4'lük masa kurarım 1 saatte hemde. Zeytinyağlısından etli yemeğine, 2-3 çeşit salatadan ıspanaklı böreğine kadar. Zaten evim her daim misafir gelecek gibi temizdir. sadece, eşimin akşamları koltuğa uzandığında başını koyduğu yastık koltuğun üzerinde onu kaldırırım bir de banyoya misafir havlusu çıkartırım o kadar.
Benim böyle anlatmamın amacı kokutmak değil, çalışan kadın planlı olursa eşine de vakit ayırır, kendine de, temizliği de tam olur, yemeği de.
güzel olacak yaa ben inanıyorumm
yapabiliriz
niloo olağanüstü planlısınn umarım biz de senin kadar planlı ve rahat olabilirizz :26:
nil maşallah canım
ben şuanda da yanlız yaşadığım için ev işlerine alışkınım.evimi rahatça çekip çeviriyorum ve elim hızlıdır, ki annem de yoğun ve nöbetli çalıştığı için küçüklüğümden beri her işimi kendim görmüşümdür.
tek başıma yaşıyorum ama hergün neredeyse yemeğimi yaparım ki işyerine bile getiriyorum. buradakiler genelde tek yaşayanlar yemek yapmaz diyorlar ben o tabuyu kırıyorum galiba
evlendiğimdede sorun yaşamam böyle devame derim inşallah
...............
selammm :):)))))
benim oldu bitti arkamı toparlayan annem olduğu için evlendikten sonra ne yapacağımı çok merak ediyorumm
Maşallah Nilcim. Hepimize örnek olsun hanımlar.
mecbur kalınca yaparsın canım ama şimdiden başla yapmaya derim evde de..
yemek yapmayı biliyomusun bilmiyorum ama öncelikle ondan başla yavaştan öğren inceliklerini biraz biraz, çünkü balayı dönüşü bile hemen mutfakta bulucaaz kendimizi sadece balayında keyif yapabilicez
baba hep der, padişah karısı da olsan yemeği yapacaksın.. hep söyle çeşit öğren yap kızım , evlenince zorluk çekme sakın diye..
o yüzden herşeyimi yapıyorum çok şükür
güzel olacak yaa ben inanıyorumm
yapabiliriz
cevapladım tatlımmm
Biraz Obama vari olacak ama'Yes! We can...'
Biraz Obama vari olacak ama'Yes! We can...'
Yapca etcez halletcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?