'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Herşey 4-4 lük olacak diye şartlamayın kendinizi
zamanla oturacak bazı şeyler rayına

ben kaç aylık evliyim hala işte oldu diyemiyorum
elim erdiyse bi kerede 2 günlük yemek yapıyorum
yemek yoksa eşimle kahvaltı yapıyoruz ya da hazır bişler geçiştiriyoruz
erkeğin kaprisli olmaması önemli tabii

evlenmeden de temizlik vs tüm sorumluluğun üstünde olanlar olmuştur ama
ben evlenmeden bi işe elimi sürmezdim arada canım isterse yapardım
evlendim
henüz kimseden yardım istemedim
olduğu kadar dedim kendime dert etmedim
baştan ettim de
sonra da mutluluk ve huzur daha önemli deyip koyverdim gitti

ecem bende böyleyim yaa
elimi evde hiç bişeye vurmuyorumm
annem elletmiyo bişee
bide benim alerjim olduğu için elim acaip hassass
vileda sıksam avcuma kan oturur düşünn
deterjan flnda ellemiyorum çok ve asitli gıdaları
artık evlenince elimden eldiveni çıkaramamm

çıkartma tabii ki
bende devamlı eldiven kullanıyorum
hem büyük kutu dr eldivenim var
hemde bulaşık eldiveni diye geçen kalın eldivenlerden var
bulaşık ve yıkarken dr eldivenini büyük temizlik yaparken de diğerini kullanıyorum

güzel olacak yaa ben inanıyorumm
yapabiliriz

Maşallah nilcim Çalişan ınsanlarız duzenlı ve planlı olmamız şart

niloo olağanüstü planlısınn umarım biz de senin kadar planlı ve rahat olabilirizz :26:

Benim annemde çalışan bir kadındı, o yüzden onu fazlaca örnek almışım sanırım. Bir de çocuk yaştan beri, ev işi-yemek çok severim. Ufacıktım lavaboya yetişemezdim, illa bulaşıkları ben yıkayacağım derdim. Okul yılları-üniversite falan, annem ders çalış ben canının istediğini yaparım derdi, yok illa ben yapacağım. Hayatta en sevdiğim şey, misafir ağırlamak. Annemin evindeyken de, temizlik yemek yapardım. Özellikle hafta sonları annemin elini ne temizliğe ne yemeğe sürdürmezdim. O yüzden annem "sen evlenince ben hiç korkmuyorum, sen evi çekip çevirirsin" derdi. İçimden geliyor bazı şeyleri yapmak.
Sanırım biraz elimde çabuk, aynı anda bir kaç işi yürütebiliyorum. hani illa mükemmel olayım diye bir çabam yok, şu da tam olsun bu da tam olsun diye kendimi paraladığım yok, kurduğum düzen içerisinde herşey zaten ben kendimi paralamadan mükemmel oluyor. Yani ben bunları iş yerinde ki arkadaşlarımla da paylaştığımda şaşırıyorlar.Hepsi evli onların da mesela. Kimi asla evde yemek yapmaz, bir gece kendi annesinde bir gece kayınvalidesinde yer; ütü yapmazmış, çamaşırları iyice gererek kuruturmuş, illa ütü gerektiren şeyleri de sabah giymeden ütülermiş. Yetişemiyoruz diyorlar, bende anlayamıyorum
kendimi anlatıyorum, sen bize de gel diyorlar

Son düzenleme:
nil maşallah canım

ben şuanda da yanlız yaşadığım için ev işlerine alışkınım.evimi rahatça çekip çeviriyorum ve elim hızlıdır, ki annem de yoğun ve nöbetli çalıştığı için küçüklüğümden beri her işimi kendim görmüşümdür.
tek başıma yaşıyorum ama hergün neredeyse yemeğimi yaparım ki işyerine bile getiriyorum. buradakiler genelde tek yaşayanlar yemek yapmaz diyorlar ben o tabuyu kırıyorum galiba
evlendiğimdede sorun yaşamam böyle devame derim inşallah

selammm :):)))))
benim oldu bitti arkamı toparlayan annem olduğu için evlendikten sonra ne yapacağımı çok merak ediyorumm

selammm :):)))))
benim oldu bitti arkamı toparlayan annem olduğu için evlendikten sonra ne yapacağımı çok merak ediyorumm

mecbur kalınca yaparsın canım ama şimdiden başla yapmaya derim evde de..
yemek yapmayı biliyomusun bilmiyorum ama öncelikle ondan başla yavaştan öğren inceliklerini biraz biraz, çünkü balayı dönüşü bile hemen mutfakta bulucaaz kendimizi sadece balayında keyif yapabilicez

baba hep der, padişah karısı da olsan yemeği yapacaksın.. hep söyle çeşit öğren yap kızım , evlenince zorluk çekme sakın diye..
o yüzden herşeyimi yapıyorum çok şükür

maşallah sana ya ama bende hiç heves yok kimisi olur düğününe az kalmıştır heveslenir yapar falan ama ben anca yatıyorum bide çok yoğun çalışıyorum belkide ondan

Selam millet anca gelebildim.
Hem işler yoğun hemde haldur huldur kına ile ilgili detaylı araştırmalar yapıyorum.Yavaştan karar vermek gerek.
Ben kınamda tüm detayları kaftanımla uyumlu olsun diye fuşya ve gece mavisi yapıcam.Aldıkça sizle paylaşırırım
Herkese şimdiden güzel haftasonları

Bu arada zehroş geçmiş olsun.
Kedifakos hayırlı olsun gelinliğin cnm çk güzel yakışmış.
Nilll seni okumak çok zevkli gerçekten şu hamaratlığına hayranım valla bravo diyorum
Benim elim ayağıma dolaşır gliba çnkü annesi evde birşey yaptırmayanlar grubundayım bende
Haftaiçi bir bulaşık yıkarım masa kurup kaldırırım.
Haftasonuda süpürüp silme toz alma o kadar

Yemek ve ütüden tırsıyorum:18::18:
Çeyizleri annem yıkayıp ütülüyor.Basit şeyleri ben ütülim dedim ona bile bırakmadı valla tek dileğim evde fazla ütü çıkarmasın Erdem yoksa şekilde şekile girerim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…