'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bakalım :)
bebişe tepkileri nasıl olur acaba çok sevinirler kesinde :)

severim seni

tamam yanlış anlamışım hadi..

ihi ihi

ay bide nasıl yaptınız ya şey ilk geceden sonra ailenizi falan görmek utanırım ya ben nasl yapcam aklıma geldıkce kabus gibi oluyor :)

:))) pek meraklılar zaten, görücem ben onları düğünden sonra

Seviyorum hepinizi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:111::111::111::111::111::111::111: kesinlikle..

bizde seni seviyoruz

ayrıca bulantıların ve aşermelerin konusunda bir sıkıntı yaşıyor musun hiç sormuyoruz sana yahu? iyi misin?

Ben kimseciklere selam vermemişiiim.. Kötü kız pambuk
Hayırlı Cuma' lar bebeklerim hepinize

ayy tatlım o konuyu yazmamışım kuaförümle konuştum ben tatlım erken saatte çıkarıcak beni kuaförden gelinliğimi evimde giyicem ordan doğruca iskeleye gelinlikle geçicez yani adaya

yanlış basmışım canım pardon 1,5 tabi..
tabi tabiii giyme direk göster de gör gününü dilaaa gülibiiikk niiill nerdesiniz Akım geliyoooo??

kokuyu aldığım gibi geldimmmm

Ben kimseciklere selam vermemişiiim.. Kötü kız pambuk
Hayırlı Cuma' lar bebeklerim hepinize

aşkossun sanaaaaaaa
ama hayırlı cumalarrr

evet biraz bi tık utanma hali oluyor ama hemen geçiyor.. ben önlerinden yürümemiştim popomdan birşey anlarlar diye ne alakaysa
annem ilk gecenin sabahına kadar uyumamış haber beklemiş garibim.. sabah havaalanına geç kalmayalım diye herkese tembihlemiştim bizi arayın diye.. aramadan önce mesaj atmış arayabilir miyim diye düşün inceliği
neyse aradım ben hemen "annecim nasılsınız" diyor ama ne sorduğu belli.. "iyiyiz" diyiverdim "şey mi peki" dedi kekeleye kükeleye.. "yok" dedim "senin bu kızından bir cacık olmaz.." güldü "şaka mı yapıyorsun" dedi.. "yok anne vallahi bişii yapmadık başka zamana" dedim kahkahayı bastım "kız suuss çocuk duyacak yanlış anlayacak" dedi.. vedalaştık kapattık telefonu hemen havaalanına gittik o günün öğleden sonrasında aradım anneyi "hadi gözün aydın kadııınn Soyumuz yürüyeceeek" dedim.. bir daha yarıldık.. kolay oluyor alışmak canım.. sıkıntı etme..

Hiçte birşey olmuyor, valla ben sabah uyandım dedim annemlere götür beni. Kayınvalideme gittik önce kahvaltımızı yaptık, açlıktan ölüyorduk valla kimse ne düşünüyor diye düşünmek bile aklıma gelmedi. Oradan çıktık doğru annemlere,neden utanacağım ki. Aksine başım dik gururla girdim ailemin evine. Beyaz gelinliğimle çıktım o evden başım dik gireceğim tabi ki.

Ayrıca bence ilk sabah gitmektense hamile olduğunu söylemek bence daha beter bir durum Hani biz baya denedik ve tutturduk bababaaaaa heyyooooooo

:111::111::111::111::111::111::111: kesinlikle..

bizde seni seviyoruz

ayrıca bulantıların ve aşermelerin konusunda bir sıkıntı yaşıyor musun hiç sormuyoruz sana yahu? iyi misin?

Sabah bulantılar çok fena, o susam tanesi kadar bıcırık kendi susam ama beni bir acıktırıyor anlatamam. Yemek yerken bile, acaba bu bitince sonra ne yesem diye düşüyorum o derece

hayırlı cumalar zehroşuumm

ay doğru aslında da işte :) bide biz düğün ertesi bi yerde kalcaz sonra 2-3 gün sonra balayına gidicez iki şehirde olunca düğün mecburen.
nişanlımda diyor neden utanıyorsun gurur duyman lazım :) uf bakalım ya hele soru sorarlarsa bayılırım orda dedim :)

aman iyi iyi yedirsin minikciimm..
kuzenim bulantıdan hiç birşey yiyemez olmuştu serumla beslediler resmen bebeği de kuzenimide.. hatta şu şekilde yazayım 54 kilo hamile kalmıştı 57 kilo doğum yaptı fındık kadar göbişle..

Benimki de beni iyice tembihledi, bak kalkar kalkmaz ara diye. Neyse uyandık aradım,

Ben: annecim günaydın kalktınız mı?
annem : kalktık, siz nasılsınız?
ben:iyiyiz annecim
annem: oldu mu birşey?
benldu anneeeee ; oldu hadi gelicez bugün görüşürüz
annem: aman aman iyi hadi, uyumadım sabaha kadar gelince konuşuruz (yok hani artık daha ne kadar detay bekliyor onu anlayamamıştım)

ay çok fena bu annelere he bizde ilk gün kendi evimizde olcaz sonra diğer şehire gecıcez 1 gun kalıcaz yani
ben: kendi evimizde mi kalırız imam nikahı orda kıyılsın istiyorum hem duayla açmış oluruz
annem : ama öyle nasıl olcak ki sonra bize gel nasıl diycem orda kalman da olmaz
ben : anne orası benim evim olcak artık zaten düğün nikah olmuş olcak
annem . olsun olmaz öyle

kadın evime göndermiycek beni diğer annemde nişanlma nerde girceksnz malum geceye demiş (normal adını demıste işte şey gecesi diyemıyorum ya alışamadım :) ) yok demiş oda orda olcak :) üff

gizli çeyiz canım bunlar :)

ben onları zula yaptımm arzucann
dışarıya her çıktığımda ekliyorumm arşiveee

aferin diloooşşş.. dehşet parçalar var evlenmeden önce önünden geçmeye utanırken şimdi bir rahatlık aman bir genişlik.. utanmasam orda giyeceğim sanki

tövbe tövbe..

alın kuzucum bir sürü alın.. değişikliğe ölüyor sevdicekler.. yapmayan tayfa şey derdi hep
"zaten giyemeyeceksiniz ki boşuna alıyorsunuz"
"beş dakika bile üstünüzde durmayacak sonuçta.."

ama hiç de öyle değil.. ne o la hepimizin evinde nuri alço'cuklar mı var? giriş gelişme olmadan sonuca gidecek canavarlar mı bunlar?
yani yanlış biliyorlar sonuna kadar üstünüzde kaldığı da olacak sizi öyle görüp de çizgi film karakteri gibi şekillendiği de olacak..

Bakalım biz ne olacağız, sabah kusuyorum akşam yiyorum bende

Bak şunu ister kabul edelim ister etmeyelim, biz kanlı çarşafı almak için gelinle-damadın kapısında bekleyen, ilk gece kan görmeyince gelini aldığı gibi babasının evine götüren, eşi yapamayınca zorla ilk geceden karısına tecavüz eden, gelin bakire olduğu halde erkeğin sorunu yüzünden kızın namusuna laf edildiği bir nesilden geliyoruz.

Düğünlerin ilk geceleri, özellikle kızın anne-babası için gergin geçer. Pek çok düşünce vardır akıllarında, o düşüncelerin de gerçekte ne olduğunu asla bilemeyiz bizler bence.
-İnşallah kızıma zarar gelmez
-İnşallah kızım geçmişte bir hata yapmamıştır, başımızı öne eğmez
-inşallah mutlulukla yaşarlar ilk deneyimlerini.... vs vs gibi düşünceler.

Yani tahmin ettiğiniz gibi öyle, "oo dün gece bizim kızla damat iş pişirdiler" tarzı düşünceler değil o düşünceler.

alemler aleeemmm

utanmazsın ciciiimm.. sen al üç-beş birşeyler bak düğün ertesinde konuşiciiiizz

gerçekten cok haklısın bu açıdan bakmadım hiç.
aslında şanslıyızda biz gercekten o zamanlar yazık hem cinslerimizn başlarına gelenler

tam izahı bu o yüzden utanacak hiç birşey yok kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…