- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Bakalım biz de ultrason görüntüsünü göstermeyi düşünüyoruz galiba, yani dün akşam öyle bir konuşma geçti aramızda, patikte iyi fikirmiş
Cuppa cuppa cuppa cuppa, hadi bakalım...
Ayy bu süperdi
Buradayımmmmm, ne akımııı geliyor hayırdırrrrrrrrrrrrr
severim seni
tamam yanlış anlamışım hadi..
:))) pek meraklılar zaten, görücem ben onları düğünden sonra
Seviyorum hepinizi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inan o günü düşünnce panik oldum unutmuşum sölemeyi hem 4 ada büyükadada tören yapıyor hem klise günü var hemn tatil bütün istanbul adada öyle bir pislik çıkıyor ki günlerce temizle bitmiyor ayrıca boş fayton boş bir yol bulman imkansız yani sakın ama sakın o gün gelmeyin kuzu
ayrıca ısrarla sölüyorum gelinliğini giy öyle gel adaya otel felan bulmana gerek yok canım
e artık şunun şurasında kalmış 2,5 ay..
ama sen benim gibi yapma emii?
ben: adaaaam ben bugün ciciler aldıımm gösteriim miii
adam:cici mi ne cicisi?
ben: ııııı şeeyyy tencere tava falan..
adam: inanmaaamm..
yanlış basmışım canım pardon 1,5 tabi..
tabi tabiii giyme direk göster de gör gününüdilaaa gülibiiikk niiill nerdesiniz Akım geliyoooo??
Ben kimseciklere selam vermemişiiim.. Kötü kız pambuk
Hayırlı Cuma' lar bebeklerim hepinize
bakalım :)
bebişe tepkileri nasıl olur acaba çok sevinirler kesinde :)
ihi ihi
ay bide nasıl yaptınız ya şey ilk geceden sonra ailenizi falan görmek utanırım ya ben nasl yapcam aklıma geldıkce kabus gibi oluyor :)
bakalım :)
bebişe tepkileri nasıl olur acaba çok sevinirler kesinde :)
ihi ihi
ay bide nasıl yaptınız ya şey ilk geceden sonra ailenizi falan görmek utanırım ya ben nasl yapcam aklıma geldıkce kabus gibi oluyor :)
:111::111::111::111::111::111::111: kesinlikle..
bizde seni seviyoruz
ayrıca bulantıların ve aşermelerin konusunda bir sıkıntı yaşıyor musun hiç sormuyoruz sana yahu? iyi misin?
Ben kimseciklere selam vermemişiiim.. Kötü kız pambuk
Hayırlı Cuma' lar bebeklerim hepinize
ayy tatlım o konuyu yazmamışımkuaförümle konuştum ben tatlım erken saatte çıkarıcak beni kuaförden gelinliğimi evimde giyicem ordan doğruca iskeleye gelinlikle geçicez yani adaya
kokuyu aldığım gibi geldimmmm
aşkossun sanaaaaaaa
ama hayırlı cumalarrr
evet biraz bi tık utanma hali oluyor ama hemen geçiyor.. ben önlerinden yürümemiştim popomdan birşey anlarlar diye ne alakaysa
annem ilk gecenin sabahına kadar uyumamış haber beklemiş garibim.. sabah havaalanına geç kalmayalım diye herkese tembihlemiştim bizi arayın diye.. aramadan önce mesaj atmış arayabilir miyim diye düşün inceliği
neyse aradım ben hemen "annecim nasılsınız" diyor ama ne sorduğu belli.. "iyiyiz" diyiverdim "şey mi peki" dedi kekeleye kükeleye.. "yok" dedim "senin bu kızından bir cacık olmaz.."güldü "şaka mı yapıyorsun" dedi.. "yok anne vallahi bişii yapmadık başka zamana" dedim kahkahayı bastım "kız suuss çocuk duyacak yanlış anlayacak" dedi.. vedalaştık kapattık telefonu hemen havaalanına gittik o günün öğleden sonrasında aradım anneyi "hadi gözün aydın kadııınn Soyumuz yürüyeceeek" dedim.. bir daha yarıldık.. kolay oluyor alışmak canım.. sıkıntı etme..
Hiçte birşey olmuyor, valla ben sabah uyandım dedim annemlere götür beni. Kayınvalideme gittik önce kahvaltımızı yaptık, açlıktan ölüyorduk valla kimse ne düşünüyor diye düşünmek bile aklıma gelmedi. Oradan çıktık doğru annemlere,neden utanacağım ki. Aksine başım dik gururla girdim ailemin evine. Beyaz gelinliğimle çıktım o evden başım dik gireceğim tabi ki.
Ayrıca bence ilk sabah gitmektense hamile olduğunu söylemek bence daha beter bir durumHani biz baya denedik ve tutturduk bababaaaaa heyyooooooo
Sabah bulantılar çok fena, o susam tanesi kadar bıcırık kendi susam ama beni bir acıktırıyor anlatamam. Yemek yerken bile, acaba bu bitince sonra ne yesem diye düşüyorum o derece
Hiçte birşey olmuyor, valla ben sabah uyandım dedim annemlere götür beni. Kayınvalideme gittik önce kahvaltımızı yaptık, açlıktan ölüyorduk valla kimse ne düşünüyor diye düşünmek bile aklıma gelmedi. Oradan çıktık doğru annemlere,neden utanacağım ki. Aksine başım dik gururla girdim ailemin evine. Beyaz gelinliğimle çıktım o evden başım dik gireceğim tabi ki.
Ayrıca bence ilk sabah gitmektense hamile olduğunu söylemek bence daha beter bir durumHani biz baya denedik ve tutturduk bababaaaaa heyyooooooo
Sabah bulantılar çok fena, o susam tanesi kadar bıcırık kendi susam ama beni bir acıktırıyor anlatamam. Yemek yerken bile, acaba bu bitince sonra ne yesem diye düşüyorum o derece
farkettim kuzumjet dila..
sen ne düşünüyorsun bu konuda??
evet biraz bi tık utanma hali oluyor ama hemen geçiyor.. ben önlerinden yürümemiştim popomdan birşey anlarlar diye ne alakaysa
annem ilk gecenin sabahına kadar uyumamış haber beklemiş garibim.. sabah havaalanına geç kalmayalım diye herkese tembihlemiştim bizi arayın diye.. aramadan önce mesaj atmış arayabilir miyim diye düşün inceliği
neyse aradım ben hemen "annecim nasılsınız" diyor ama ne sorduğu belli.. "iyiyiz" diyiverdim "şey mi peki" dedi kekeleye kükeleye.. "yok" dedim "senin bu kızından bir cacık olmaz.."güldü "şaka mı yapıyorsun" dedi.. "yok anne vallahi bişii yapmadık başka zamana" dedim kahkahayı bastım "kız suuss çocuk duyacak yanlış anlayacak" dedi.. vedalaştık kapattık telefonu hemen havaalanına gittik o günün öğleden sonrasında aradım anneyi "hadi gözün aydın kadııınn Soyumuz yürüyeceeek" dedim.. bir daha yarıldık.. kolay oluyor alışmak canım.. sıkıntı etme..
http://www.donjar.com/maranda-nelly-mini-seksi-gecelik-2080#
buldum bu kendisi :) iş yerinde olduğum için gelince bakamayacağım :)
Benimki de beni iyice tembihledi, bak kalkar kalkmaz ara diye. Neyse uyandık aradım,
Ben: annecim günaydın kalktınız mı?
annem : kalktık, siz nasılsınız?
ben:iyiyiz annecim
annem: oldu mu birşey?
benldu anneeeee ; oldu hadi gelicez bugün görüşürüz
annem: aman aman iyi hadi, uyumadım sabaha kadar gelince konuşuruz (yok hani artık daha ne kadar detay bekliyor onu anlayamamıştım)
bende ınternetten saten gecelık aldım ıkı tane geyet guzel geldıler fantazı tarzı alamadım hıc alıpta eve götüremem gıbı gelıyo utanırım ben yaa:26: ama evın orda guzel bır ıc camasırı magazası kesfettım ıse gıdıp gelırken onunden gecıcem o zman alırım artık
ben onları zula yaptımm arzucann
dışarıya her çıktığımda ekliyorumm arşiveee
aman iyi iyi yedirsin minikciimm..
kuzenim bulantıdan hiç birşey yiyemez olmuştu serumla beslediler resmen bebeği de kuzenimide.. hatta şu şekilde yazayım 54 kilo hamile kalmıştı 57 kilo doğum yaptı fındık kadar göbişle..
ay doğru aslında da işte :) bide biz düğün ertesi bi yerde kalcaz sonra 2-3 gün sonra balayına gidicez iki şehirde olunca düğün mecburen.
nişanlımda diyor neden utanıyorsun gurur duyman lazım :) uf bakalım ya hele soru sorarlarsa bayılırım orda dedim :)
Benimki de beni iyice tembihledi, bak kalkar kalkmaz ara diye. Neyse uyandık aradım,
Ben: annecim günaydın kalktınız mı?
annem : kalktık, siz nasılsınız?
ben:iyiyiz annecim
annem: oldu mu birşey?
benldu anneeeee ; oldu hadi gelicez bugün görüşürüz
annem: aman aman iyi hadi, uyumadım sabaha kadar gelince konuşuruz (yok hani artık daha ne kadar detay bekliyor onu anlayamamıştım)
bende ınternetten saten gecelık aldım ıkı tane geyet guzel geldıler fantazı tarzı alamadım hıc alıpta eve götüremem gıbı gelıyo utanırım ben yaa:26: ama evın orda guzel bır ıc camasırı magazası kesfettım ıse gıdıp gelırken onunden gecıcem o zman alırım artık
Bakalım biz ne olacağız, sabah kusuyorum akşam yiyorum bende
Bak şunu ister kabul edelim ister etmeyelim, biz kanlı çarşafı almak için gelinle-damadın kapısında bekleyen, ilk gece kan görmeyince gelini aldığı gibi babasının evine götüren, eşi yapamayınca zorla ilk geceden karısına tecavüz eden, gelin bakire olduğu halde erkeğin sorunu yüzünden kızın namusuna laf edildiği bir nesilden geliyoruz.
Düğünlerin ilk geceleri, özellikle kızın anne-babası için gergin geçer. Pek çok düşünce vardır akıllarında, o düşüncelerin de gerçekte ne olduğunu asla bilemeyiz bizler bence.
-İnşallah kızıma zarar gelmez
-İnşallah kızım geçmişte bir hata yapmamıştır, başımızı öne eğmez
-inşallah mutlulukla yaşarlar ilk deneyimlerini.... vs vs gibi düşünceler.
Yani tahmin ettiğiniz gibi öyle, "oo dün gece bizim kızla damat iş pişirdiler" tarzı düşünceler değil o düşünceler.
Bakalım biz ne olacağız, sabah kusuyorum akşam yiyorum bende
Bak şunu ister kabul edelim ister etmeyelim, biz kanlı çarşafı almak için gelinle-damadın kapısında bekleyen, ilk gece kan görmeyince gelini aldığı gibi babasının evine götüren, eşi yapamayınca zorla ilk geceden karısına tecavüz eden, gelin bakire olduğu halde erkeğin sorunu yüzünden kızın namusuna laf edildiği bir nesilden geliyoruz.
Düğünlerin ilk geceleri, özellikle kızın anne-babası için gergin geçer. Pek çok düşünce vardır akıllarında, o düşüncelerin de gerçekte ne olduğunu asla bilemeyiz bizler bence.
-İnşallah kızıma zarar gelmez
-İnşallah kızım geçmişte bir hata yapmamıştır, başımızı öne eğmez
-inşallah mutlulukla yaşarlar ilk deneyimlerini.... vs vs gibi düşünceler.
Yani tahmin ettiğiniz gibi öyle, "oo dün gece bizim kızla damat iş pişirdiler" tarzı düşünceler değil o düşünceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?