'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm guzell bayanlarrr nasılsnzzzz hazrlıklar ne alemdee......ben gunduzz evde aksam ıse gıderekk hazrlklarımı btrmeye calısyrm onumzdekı ay evv bakıcezz ıns..gonlumuzee goree evv bulurz......

İşte bu haksızlıktı, sahiden çok canım sıkıldı. Bilmiyorum bir yerlerden birşeyler yazdım üyeliğimi iptal edin diye ama ulaştı mı ulaşmadı mı bilmiyorum.

sıkma canınıı lütfenn:26::26:
oyy isim annesi sevsin mercimeğinii

*
yöneticilere mail at söyle onu iptal etmelerini
bununla devam edeceğini canımm istersen

İşte bu haksızlıktı, sahiden çok canım sıkıldı. Bilmiyorum bir yerlerden birşeyler yazdım üyeliğimi iptal edin diye ama ulaştı mı ulaşmadı mı bilmiyorum.

sıkma canınıı lütfenn:26::26:
oyy isim annesi sevsin mercimeğinii

*
yöneticilere mail at söyle onu iptal etmelerini
bununla devam edeceğini canımm istersen

Aman çokta birşey demedim ya, tek cümlelik bir şey yazdım. Artık kim rahatsız olduysa

Başbakandan ala bölücü mü var bu ülke de "ya taraf olursunuz ya bertaraf" sözünü söyleyen bu ülkenin başbakanıdır...

Böyle bir cümle kurup ceza alacaksınız, sonrasında : "Bu kadar taraflı bir forum olduğunuzu bilmiyordum. Üyeliğimin silinmesini istiyorum. Çok acil olarak hemde. "diyerek üyelik iptali isteyeceksiniz ama öte yandan yasak olmasına rağmen taraflı olduğunu iddia ettiğiniz siteye 2. üyelikle giriş yapacaksınız.

2.üyelik yasaktır, diğer üyeliğinizde talebiniz doğrultusunda iptal edilecektir, zira aldığınız bu 2. üyelikte bile kararınızın değiştiğine dair bir cümle göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…