- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
günaydınn kızlarrr
hoşgeldin arzucann
maşallah daha iyi ol inşallah
Arzuuu hoşgeldin, güzel haberlerle geldin inşallah. Nasıl oldun bakalım?
Günaydınnn milletttt ve işte yine bir cuma günü, 2 gün tatil hiç yoktan iyidirYarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz ve en önemlisi aile büyüklerine de bu güzel haberi vereceğiz. Acayip heyecan var Ve eğer yarın da hava bugün gibi olursa çok sevineceğim. Biricik eşimle, hayatımın anlamıyla dolu dolu bir hafta sonu geçirmek istiyoruz. Dağa çıkıcaz biraz dağ havası, ufak yürüyüşler, bahara uyanan Uludağ şimdi mis gibidir. Eriyen karların suyuyla coşan dereler-ırmaklar harikadır. Güzel bir hafta sonu olsun hepiniz için, biz bu hafta sonunu birbirimize ayırdık. Doğaya salıcaz kendimizi
hoşbuldum bitaneciimmpazartesi sonuç göstereceğiz ama daha iyiyim çok şükür.. siz naptınız? var mı bir gelişme?
şimdi uludağda minik çiçekli bahar dallalrı vardır pembe pembe hayal edebiliyorum da bu vakit çok güzeldir nişanlım çok gitmek istedi kayağa gidelim dedi olmaz dedim doğa yürüyüşü dedi ona olur dedim ama ben de hastalandım en iyisi düğünden sonra gezmek herhalde
senin adına çok sevindim minik bebişinle eşinle güzel bir haftasonu geçir canım
aaaa aile büyüklerine vermedin mi haber bir arkadaşım 3. aydan sonra vermişti herkese haber sen çok erken öğrendin dimi canım
nillll geçen sordum hani dedim yaa sana bişi sölicektim unuttum diye yaaaaa araba konvoy süsünü sormuştum cevap verdinmi bilmiyorum onu nereden yaptırmıştın canım sennur nikah şekerlerinden mi yaptırdın sen onu canım
Nilll hangi hastaneye gideceksin canım dr kim
ben şimddien dr araştıramya başladım
jimer güzel gibi geliyor ama yine de tam emin değilim
çok şükür cnım yaa :26::26:
*
bizdeki gelişmeler şu şekilde
nişanlıcan orda başladı bu hafta işee
3 hafta sonra fln eve bakıp tutcaz inşallah
aklımızda bi kaç semt var
bakalım nolcak tatlımm :26:
hoşbuldum canım beniimm.. sonuçlar pazartesi inşallah.. ayrıca da güzel haberler sende tomurcuk anneee
annelere anlatınca da yaz muhakkak ve o mercimeğin kulağına kazınacak kalp seslerini bizim için de dinlemaşallah..
nereleri belirlediniz bakayım? eniştecan sabit değildi hatırladığım kadarıyla değil mi kuzum?
İnşallah sonuçlar güzel çıkar canım. Yazmazsam çatlarım zaten​
arzuu özel mesaj kutunu boşaltabilirmisin lütfenn
Gerçekten güzeldir Uludağ, yazı ayrı güzel kışı ayrı güzeldir. Bence fırsat yaratıp gelmelisiniz.
Aile büyüklerine, kalp atışlarını duyduktan sonra söylemeye karar vermiştik. Bakalım bu hafta sonu inşallah o mucize sesi duyduktan sonra söyleyeceğiz ailelere.
Ben yazmıştım galiba ama, bu sitede ki sorundan dolayı bildirim gelmemiş olabilir. Şennur Nikah şekerleri'nden yaptırmıştım evet. Konvoy süsü yazıyor zaten. O gün herkes bayılmış çiçeklere, şuan herkesin evinde bizden bir hatıra var yani, gelin arabasına 2 tane takıldığı için bende 2 tane var o yüzden birini yata odamın kapısına astım diğerini misafir yatak odasının kapısına astım çok şık oldu gerçekten.
Canım benim doktorum Medical Park hastanesinde, ben çok önceden de gidiyordum zaten doktoruma çokta memnundum o yüzden bu süreçte de yine devam edeceğim. Yasemin Cihan Gürel doktorumun ismi canım.
canım 10 tanemi 20 tanemi yaptırayım 2 tanesi benim gelin arabam da olur onu akıl edemedim bak erkek tarafı kız tarafı diye ayrıayımmı yani konvoy ssünü her iki tarafta takıyormu
Ayy ben 20 tane yaptırmıştım galiba, hatta fiyat konusunda bir şey olmuştu 1 tane fazla göndermişlerdi 21 olmuştu. Gelin arabasına 2 tane takıldı..Bir de annem o çiçekleri havlulara taktı.Yani çiçeklerle beraber altında havlu şeklinde takıldı arabalara. Kız tarafının araçlarına da taktık biz, zaten gelin almaya gelindiğinde kız tarafında sadece çok yakın akrabalar oluyor, o yüzden öyle yaptık biz. Çünkü çiçekleri gören herkes istedi
Selam kızlar nasılsınız ?
aldığım gecelıkler gelecek cok merak edıyorum :)
internetten mi aldın arkadaşım? bende intenetten almak istiyorum ama bazı siteler iade kabul etmiyor diye tırsıyom
canım sağolasun benim gelin alma adada olcak o zaman ben yaa adadan dönerken vapurda kv kp ye bir 10 tane vereyim teyzemlerede 10 tane vereyim iyi olur herkesler vapurdan inince arabasına taksınlar havlu fikri benim de aklıma geldi ama sadece bu olsada olur demi
kendim yaparım diyordum ama bende enerji kalmadı hastayım bugün bile işe gidemedim öyle işte
ama nilim sağolasın bende sipariş vereyi,m en iyisi canım
hadi bakalım uuuuvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?