'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nilll hangi hastaneye gideceksin canım dr kim
ben şimddien dr araştıramya başladım
jimer güzel gibi geliyor ama yine de tam emin değilim

hoşbuldum canım beniimm.. sonuçlar pazartesi inşallah.. ayrıca da güzel haberler sende tomurcuk anneee

annelere anlatınca da yaz muhakkak ve o mercimeğin kulağına kazınacak kalp seslerini bizim için de dinle maşallah..

hoşbuldum bitaneciimm pazartesi sonuç göstereceğiz ama daha iyiyim çok şükür.. siz naptınız? var mı bir gelişme?

çok şükür cnım yaa :26::26:
*
bizdeki gelişmeler şu şekilde
nişanlıcan orda başladı bu hafta işee
3 hafta sonra fln eve bakıp tutcaz inşallah
aklımızda bi kaç semt var
bakalım nolcak tatlımm :26:

Gerçekten güzeldir Uludağ, yazı ayrı güzel kışı ayrı güzeldir. Bence fırsat yaratıp gelmelisiniz.

Aile büyüklerine, kalp atışlarını duyduktan sonra söylemeye karar vermiştik. Bakalım bu hafta sonu inşallah o mucize sesi duyduktan sonra söyleyeceğiz ailelere.

Ben yazmıştım galiba ama, bu sitede ki sorundan dolayı bildirim gelmemiş olabilir. Şennur Nikah şekerleri'nden yaptırmıştım evet. Konvoy süsü yazıyor zaten. O gün herkes bayılmış çiçeklere, şuan herkesin evinde bizden bir hatıra var yani, gelin arabasına 2 tane takıldığı için bende 2 tane var o yüzden birini yata odamın kapısına astım diğerini misafir yatak odasının kapısına astım çok şık oldu gerçekten.

Nilll hangi hastaneye gideceksin canım dr kim
ben şimddien dr araştıramya başladım
jimer güzel gibi geliyor ama yine de tam emin değilim

Canım benim doktorum Medical Park hastanesinde, ben çok önceden de gidiyordum zaten doktoruma çokta memnundum o yüzden bu süreçte de yine devam edeceğim. Yasemin Cihan Gürel doktorumun ismi canım.

nereleri belirlediniz bakayım? eniştecan sabit değildi hatırladığım kadarıyla değil mi kuzum?

İnşallah sonuçlar güzel çıkar canım. Yazmazsam çatlarım zaten ​

canım 10 tanemi 20 tanemi yaptırayım 2 tanesi benim gelin arabam da olur onu akıl edemedim bak erkek tarafı kız tarafı diye ayrıayımmı yani konvoy ssünü her iki tarafta takıyormu

canım 10 tanemi 20 tanemi yaptırayım 2 tanesi benim gelin arabam da olur onu akıl edemedim bak erkek tarafı kız tarafı diye ayrıayımmı yani konvoy ssünü her iki tarafta takıyormu

Ayy ben 20 tane yaptırmıştım galiba, hatta fiyat konusunda bir şey olmuştu 1 tane fazla göndermişlerdi 21 olmuştu. Gelin arabasına 2 tane takıldı..Bir de annem o çiçekleri havlulara taktı.Yani çiçeklerle beraber altında havlu şeklinde takıldı arabalara. Kız tarafının araçlarına da taktık biz, zaten gelin almaya gelindiğinde kız tarafında sadece çok yakın akrabalar oluyor, o yüzden öyle yaptık biz. Çünkü çiçekleri gören herkes istedi

canım sağolasun benim gelin alma adada olcak o zaman ben yaa adadan dönerken vapurda kv kp ye bir 10 tane vereyim teyzemlerede 10 tane vereyim iyi olur herkesler vapurdan inince arabasına taksınlar havlu fikri benim de aklıma geldi ama sadece bu olsada olur demi

kendim yaparım diyordum ama bende enerji kalmadı hastayım bugün bile işe gidemedim öyle işte

ama nilim sağolasın bende sipariş vereyi,m en iyisi canım

Selam kızlar nasılsınız ?
aldığım gecelıkler gelecek cok merak edıyorum :)

Bende merak ettim doğrusu şu an , ekleyebilirsen eklersin resim canım

Ver ver, sadece o çiçeklerde olur .Ben çiçekleri görmeden önce annem havluları hazırladığı için taktık bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…