'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın herkese.. nil için çok üzgünüüümm

2.üyeliği içinde mi iptal istemiş.. dilerim çarçabuk geri döner

nasıl ıkıncı uyelık ıkı uyelgmı varmış ?

selam kızlar iyi hafta sonları
diğer üyeliğinin iptal edilmesini istediği için 2. üyelik açtı tatlım.
Eski üyelikte henüz iptal edilmediği için 2. üyelik olarak gözüküyor sistemde

günaydın herkese.. nil için çok üzgünüüümm

2.üyeliği içinde mi iptal istemiş.. dilerim çarçabuk geri döner

Hayır canım yasak olduğu için o üyeliği de iptal edildi

hay aksi yönetimle konuşur da telafi edecek bir şey bulur inşallah özleriz çookk

bize yazamasa da ben biliyorum ki okuyordur nil bizi yalnız bırakmaz inşallah çabuk aramıza dönersin

kızlar selamlar bugun kdv hazırladım o yuzden gıremedım ozledım sızı

Selam kızlar nolmuş dün öyle ya nil de banlanmış umarım en kısa zaman da aramıza döner. Gene hafta içi doğru düzgün yazamıyorum buraya girip okuyorum hep takip ediyorum ama işte yazamıyorum malesef. Dün de yine evimize gittik kilidi değiştirdik avize beğendik ve taktırdık . Yarın yatak odam geliyor evimize gelen ilk büyük eşyamız Ondan sonra beyaz eşyalar sonra perdeler en son haftaya cumartesi de salon ve oturma odası mobilyaları gelince evin kaba eşyaları bitmiş olacak. Ondan bir sonraki cumartesği de çeyimizi götürmeyi planlıyoruz. Böylelikle düğüne tam 1 ay kala evimizi yerleştirmiş olacağız kısmetse.

Gule gule mutlulukla otur insallah

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Benim evin tadilati var haftaya bitecek gibi

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Klasik modeller dışında bindallı bulamıyorum çok dar vakitte iki dükkan baktım eminöününde ama yok yok

Kızlar selammmmmm
Bu hafta sonu inanılmaz yoğun gecti. Bir süredir çeşitli sebeplerden dolayı alışverişe çıkamıyordum. Ama 3 gündür ne çarşı kaldı ne pazar ne avm. Ne varsa hepsinin hakkından geldik kuzenim ve annemle. Ayyy çok yorulduk resmen ayaklarımıza kara sular indi. Allah tüm evlenenlerin maddi manevi yardımcısı olsun . öpüyorum

Amin canım. Allah herkese yardım etsin.

merhaba kızlar iyi akşamlar biz bugün damatlığımızıda aldık ki çok güzel oldu çok

damat bey güle güle giysin canım.
biz de aldık 3 hafta önce damatlığı. papyonlu olsun istedim ben.
siz nasıl model aldınız?

teşekkürler canım senin damatta güle güle kullansın inşallah bende papyonlu istiyodum ama nişanlım hiç rahat edemedi boyun kısmı çok kastı o yüzden kravatlı aldık biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…