'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

buda ayakkabılarım kızlar bayıla bayıla aldım

Eklentiler

• $Taþlý-Gelin-Ayakkabý-Modelleri-24.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 18
Selam :)
Damatlık görünce hemen atladım :)

Hayırlı olsun :)

Nerden ve nekadara aldınız? :))

Bizde alcaz da hatta geçenlerde damatdan bakmıştık galiba onu alcaz bende papyonlu istiyorum ☺😍

canım biz damat kip altınyıldız efor hepsine baktık hiç birini beğenemedik en son sararda karar kıldık ordan aldık kemeri ve ayakkabısı hariç 850tl tuttu ayakkabısınıda kendi ayakkabıcımızdan 135tl ya aldık papyon kullanmak istemedi nişanlım o yüzden kravatlı beğendik

diğer hazırlıklar nasıl gidiyor canım?

iyi canım ya fena değil biraz stresli ama genel olarak iyi herşey hazır zaten bi evimiz kaldı oda nisan sonunda tutulcak başkada bişey kalmadı sayılır ufak tefekler dışında senin nasıl gidiyo günler azaldı iyice:18:

benimde çeyizlerimi yerleştirme zamanım yaklaştı canım.
bu arada da eksikleri tamamlama peşindeyim.
insan dediğin gibi arada stres oluyor.
güzel ve sakin bir şekilde geçer inşallah bu süreç canım.

Hemen heryerde fiyatlar aynı galiba bizde damattan 800civarı bakmıştık sadece damatlık olarak bide sarara bakalım bari

Buarada ayakkabılarına bayıldım güle güle giy onu nerden aldın çok soru sordum ama 😁

Bizim ayakkabılarımız ve gelin çiçeğimde bunlar daha damatlımız yok ama ayakkabımız var :))

Gelin çiçeğimi henüz süslemedim gerçi kurdela ve tülle süslicem daha :)

Ya ben bi tane daha ayakkabı almak istiyorum az topuklu ayaklarım biraz sorunluda bnm ama converse mi alsam babet mi bilemedim siz 2. Bi ayakkabı aldınız mı?

sizinkilerde çok şıkmış canım güle güle giyinin inşallah ben başka ayakkabı almıcam shop&shophes den aldım ben canım sen rahat edemiceksen al tabi sonuçta bütün gün ayakta durcaz rahat olmak lazım

benimde çeyizlerimi yerleştirme zamanım yaklaştı canım.
bu arada da eksikleri tamamlama peşindeyim.
insan dediğin gibi arada stres oluyor.
güzel ve sakin bir şekilde geçer inşallah bu süreç canım.

inşallah tatlım ya illaki stres sıkıntı olcak canım cicim olmaz hep ben hiç duymadım yani çeyiz serme işinide atlattınmı sıkıntısızca sonrası rahatlar iyce inşallah

ben babet aldım canım.

Saol canım hepimiz inşallahh 😍😍

Evet ayakkabılar düğün günümü zehir etsin istemiyorum :) toz pembe converse giymeyi düşünüyodum ama herkes çok tepki gösterdi kararsız kaldım almadım :S belki süslü bi babet alabilirim :S

ya benimde şahsi fikrim convers alma yani neticede gelinlik bu günün anlam ve önemine ters bence convers onun yerine illa düz rahat bişey istiyosan çok şık babetler var onlardan tercih edebilirsin tabi genede önemli olan senin içine sinmesi tatlım

Ayy bunlarda çok güzelmiş güle güle giy canım 😍😍

Bende böyle bişey bakabilirim babetde rahat oluyor aslında, sende ilk topuklu mu giyceksin yoksa hep babet mi giyceksin?

ben takı töreninden sonra babet giyerim herhalde canım.
hem bunu sonrada giyebiliriz.
sen de seninkileri güle güle giy canım.

Aslında converselerde çok şirin geliyo bana ama büyük ihtimal babet bakcam bende ama gene toz pembe almayı düşünüyorum çiçeğimle uyumlu olması için ☺😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…