'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

min 600 den başlıyoo 3 binlere kadar çıkıyoo :26::26:
ama bize bütçe olarak minimuma yakınlar daha uygunn

yani ne kadar uygun olusa o kadar ıyı kredı cekıp ev alsak aynı para oyle yapmayı dusunuyoruz bız bakalım bugun bı ev begendık 950 kırası kredı ceksek 1100 falan odyp ev alabılırız rahatlıklar ınsafları yok ya ev sahıplerının.

hangı semt canm senın

yeni evlenene yardım eden yok zaten
mecbur tutcaklar alcaklar yaapmak zorundalar die bindiriyolar fiyatlaraa
*
biz ankarada olcaz canım
ikimizde bilmiyoruz orayıı
o yüzden kararsızız semt konusunda daa :26:

yeni evlenene yardım eden yok zaten
mecbur tutcaklar alcaklar yaapmak zorundalar die bindiriyolar fiyatlaraa
*
biz ankarada olcaz canım
ikimizde bilmiyoruz orayıı
o yüzden kararsızız semt konusunda daa :26:

batıkent güzel kiralarıda uygun arkadaşım orda oturuyor gıtmıştım site hep güzel bi yer

Selam kızlar nasılsınız? Şu an evimizin ilk eşyası olan yatak odam kuruluyor herkes evde annem, babam, nişanlım kayınvalidem ama ben gidemiyorum işteyim pefff.

Bende dream ondan aldım canım yarın ılk provam var hangı modelını begendın ?

Canımtesadüfen bakmış olduk mağaza pat die karşımıza çıkınca annemle girdik dayanamadım
ben bi model beğendim
resim ekledim bak bakalım ne diceksin
Yalnız k.validem diktirelim dio
Şehirler uzak git gel nasıl olur bilmiyorum

Eklentiler

• $1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 18
Selam kızlar nasılsınız? Şu an evimizin ilk eşyası olan yatak odam kuruluyor herkes evde annem, babam, nişanlım kayınvalidem ama ben gidemiyorum işteyim pefff.

hayırlı olsun canım hep mutlulukla,sağlıkla,aşkla oturmak nasip olsun. bizde tutabilsek bi evimizi :)

uzun bir aradan sonra selam kızlar nasılsınız ?

ben cuma günü iş çıkışı gelinliğimi teslim elmaya gitmiştik, giydim ve hayal kırıklığı en son güpürünü eklerken belindeki detayı kalça kemiğinden başlatmışlar ben daha yukardan istemiştim moralim bozuldu teslim almadım. dedim bu gelinlik benim içime sinmedi, aldılar düzeltelim diye inşallah bu hafta düzeltip teslim edecekler, umarım istediğim gibi olur
bugün de evimize boyacı geldi, evimiz boyanıyor

bu arada bişey sormak istiyorum sizlere.. aranızda hiç ayakkabı rampasını duyan ya da kullanan ya da kullandığı bir tanıdığı olan var mı? çok işe yarar gibi geldi bana haftasonu Migros,kipa,metro,koçtaş heryere gittik sorduk yok sadece nette var sanırım..nasıldır sizce?

Son düzenleme:

sıkma canını bakalımm
akşam tam halini görceksin inşallah

istediğin model tam olarak buysa bence diktirme riskine girmene gerek yokk
kayınvalidene de bu şekilde açıklayabilirsinn
dikimde prova fln çok olcağını ama şehir farklılığından dolayı zorlanacağını fln:26:

off işte bu yüzden çok riskli ya diktirmek :18::18::18:
inşallah istediğin gibi olmur harmecim
olmazsa da diret ve istediğin gibi olana kadar almaa

Bakalım canım hayırlısı benim daha vakit çok bu ara zaten çok yoğunum ne yapsam bilemedim zaten ama zamana bıraktım birazcık da

Nerdekı magasından baktın canım bostancıdan aldım ben serenty modelı benımkı bu model de guzel eteklerındekı detaylar guzel duruyo ust kısmını canlı gormek lazım yarın gıttıgımde bakarım

Son düzenleme:
off işte bu yüzden çok riskli ya diktirmek :18::18::18:
inşallah istediğin gibi olmur harmecim
olmazsa da diret ve istediğin gibi olana kadar almaa

evet riskliymiş gerçekten.. olmayan bir modeli diktirmek riskli geliyordu bakayım beğeneyim sonuçta aynısı dikcekler dedim ama o bile riskliymiş olmadı yani, bunun da çok yakıştığını söyledi kardeşim nişanlım ama sonuçta ben öyle alçak olsam her yerde vardı kemikten başlayan modeller off ne bileyim işte ben öyle olduğu gibi çok beğenmiştim onu güpürsüz son provamda da çok beğenmiştim halbuki gelinliğimi tek sorun güpürünün yanlış yerde olması umarım düzelir canım yoksa dediğin gibi yapıcam direticem illa öyle olması için

Bakalım canım hayırlısı benim daha vakit çok bu ara zaten çok yoğunum ne yapsam bilemedim zaten ama zamana bıraktım birazcık da

hadi hayırlısı bakalımm :26::26:

sıkma canını tatlım
gelinsin sen ne istersen o olcak neticedee
istediğini yaparlar mutlakaaa

oyyy akşama görürsün sende tatlım artık, hayırlı olsun

Merhaba tatlım. Hayırlısı olsun
bilmem kii hiç düşünmedim öylesi birşeyi almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…