'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok canım ya o parayı veremem Çok daha uygun arıyorum ben :26:

anladım canım. ben pek bilmiyorum fiyatları. tavsiye üzerine gittik 850 den indirdi adam. nişanda bavul gider gelir ya. biz o işi yapmadık. o yüzden hem bana hem eşime bir de küçük olacak şekilde bir set almış olduk. Ama o bölgede çok çantacı vardı. eminim istediğin fiyatlara bulabilirsin

teşekkür ederim tatlım

Zehroşum bakmak istersen Flo da da valizler var. Fiyatları da senin yazdığın civarlarda

Tubaaam flodakilere bayıldım ama boy ölçüleri yazmıo.. Fiyatlarıda uygunmuş :26: Boyları kaç acaba yaaa :26:

teşekkür ederim tatlım

Zehroşum bakmak istersen Flo da da valizler var. Fiyatları da senin yazdığın civarlarda

Tubaaam flodakilere bayıldım ama boy ölçüleri yazmıo.. Fiyatlarıda uygunmuş :26: Boyları kaç acaba yaaa :26:

vallahi ben de özledimm nill sensiz olmiiyiii

İşte geldim buradayım ben bu işte ustayımmmm

Ve gelelim hafta sonuna. harikaydı herşey, önce eşimle doktora gittik, bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Allah'ım bu nasıl bir mucize, bu nasıl duygular çözemiyorum. Neyse oradan, benim anneme geçtik. İlk girdik birşey demedik, sonra annem mutfağa geçti, "Malatya'dan bulgur göndermiş Güldoğan Ablan" dedi. Bende "ayy anne haftaya cumartesi gelsene bana kısır yaparız" dedim. Tabi eşim hemen atladı "ne o ya senin bugünlerde hep canın ekşi istiyor" diye. Üstüne bir de gülerek mutfaktan çıktı. Tabi annem durur mu "hamile misin yoksa" dedi. "Yokk be anne" diyerek çıktım mutfaktan.

Ve Lady'i aldım diğer odaya, ultrason görüntüsünü onun ağzına verdim ve "hadi bakalım bunu dadder'e götür" dedim. (Bu arada annemin isminin kısıltılmış hali oluyor dadder), kıyamam Lady önce bana baktı, sonra koşarak anneme götürdü resmi, yere koydu baksın annem diye havlıyor. Allahhh babam ağlar, annem ağlar, kardeşim desen salya sümük. harikaydı sahiden.

Kayınvalidemlere direk söyledik, doktordan geliyoruz deyince ne oldu falan dedi, gülünce biz anladı tabi O da bir fasıl ağladı. Sevinç gözyaşları ile dolu bir hafta sonuydu anlayacağınız.

oyy kıyamamm yaaaaa
nasıl sevinmişlerr
sağlık sıhhatle kucağınıza aldığınız günleride böyle karşılarsınız inşallah

Hoşgeldin canım nasılsın ? umarm bır daha sorun yaşamazsn merakta kalıyoruz

Ya şu foruma üye olduğumdan beri 1 kere girdim siyaset kısmına, onda da banlandım. bende yediremedim üyeliğimin iptalini istedim, o sırada da başka üyelik açtım. Ama daha diğeri kapanmadığı için 2.üyelik olmuş o da gitmiş. Neyse yine buradayım, siyaseti evde eşimle yapmaya karar verdim, burada bile girmem bile, sinirlerim bozuluyor sonra, yazmadan duramıyorum.

oy ne güzel ya Allah bızede nasıp eder inş.

aynen canım bende o yuzden okumuyorum bıle boşver

Ne guzel duygular canım allah bozmasın bu duygunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…