off işte bu yüzden çok riskli ya diktirmek :18::18::18:
inşallah istediğin gibi olmur harmecim
olmazsa da diret ve istediğin gibi olana kadar almaa
kesinlikle diktirmek çok büyük stres ve risk ama eltiminkinide diktirmişler die ayrı gayrı olmasın diolar
Yarın öbür gün bana diktirmediniz die bişey duymak istemediğinden herhalde
Ayrıca modeli giymedim mankende güzeldi canlısı birazcık sönük kaldı ama ben giyince nasıl olur bilemiyorum çünkü denemedim
Bide dikimi biz kiralama usulu yaptıracaz ama dreamon da direk satış var ve 3000 tl civarı bu model yani evde fazla eşya istemiyorum
inşallah canımhadi hayırlısı bakalımm :26::26:
sıkma canını tatlım
gelinsin sen ne istersen o olcak neticedee
istediğini yaparlar mutlakaaa
Merhaba tatlım. Hayırlısı olsun
bilmem kii hiç düşünmedim öylesi birşeyi almayı
bebekiiiimmmmmmmmmmmm
Nerdekı magasından baktın canım bostancıdan aldım ben serenty modelı benımkı bu model de guzel eteklerındekı detaylar guzel duruyo ust kısmını canlı gormek lazım yarın gıttıgımde bakarım
tokam kopçakkk yaaaaaaaaaa
ne kadaaa sert seviyosun öyleeeeeee
nihahaaa serttim ammaaa sevginin hası bende bebekiim
Nerdekı magasından baktın canım bostancıdan aldım ben serenty modelı benımkı bu model de guzel eteklerındekı detaylar guzel duruyo ust kısmını canlı gormek lazım yarın gıttıgımde bakarım
canım ben konyadan baktım sağolsun bayan da çok tatlı ve ilgili idi fakat bu model satılmışdı bana depodan sadece jelatinin de gösterdi o kadar ama mankende çok hoş çok beğendim
Bide Almor un gelinliğine bayılıyorum ya çok hoşşşş çoookkkk
benim beğendiğim modelin adı soft 3200 tl gözüküyo
İndirimli mi aldın nasıl yaptın sen
Bide neden dreamon seçtin özel bi nedeni var mı
Mesela gelinlik kalıpları yada kesimi mi iyi
Senin resim olarak bıraktığın ayakkabıda çok hoş bu ayakkabılara isim yazdırmayı bende istiyorum nasıl yada nerden yapabiliriz onu biliyormusun canım
huu huuu kızlarrrrrrr
Hemen heryerde fiyatlar aynı galiba bizde damattan 800civarı bakmıştık sadece damatlık olarak bide sarara bakalım bari
Buarada ayakkabılarına bayıldım güle güle giy onu nerden aldın çok soru sordum ama 😁
Eki Görüntüle 1034624
Bizim ayakkabılarımız ve gelin çiçeğimde bunlar daha damatlımız yok ama ayakkabımız var :))
Gelin çiçeğimi henüz süslemedim gerçi kurdela ve tülle süslicem daha :)
Ya ben bi tane daha ayakkabı almak istiyorum az topuklu ayaklarım biraz sorunluda bnm ama converse mi alsam babet mi bilemedim siz 2. Bi ayakkabı aldınız mı?
Selamlarrrrrr. Herkese bereketli, huzur dolu bir hafta diliyorum.
Kuzular eminönünde uygun fiyata valiz bulabilirim dimii :26:
Kuzular eminönünde uygun fiyata valiz bulabilirim dimii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?