'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

off işte bu yüzden çok riskli ya diktirmek :18::18::18:
inşallah istediğin gibi olmur harmecim
olmazsa da diret ve istediğin gibi olana kadar almaa

kesinlikle diktirmek çok büyük stres ve risk ama eltiminkinide diktirmişler die ayrı gayrı olmasın diolar
Yarın öbür gün bana diktirmediniz die bişey duymak istemediğinden herhalde
Ayrıca modeli giymedim mankende güzeldi canlısı birazcık sönük kaldı ama ben giyince nasıl olur bilemiyorum çünkü denemedim
Bide dikimi biz kiralama usulu yaptıracaz ama dreamon da direk satış var ve 3000 tl civarı bu model yani evde fazla eşya istemiyorum

Bu cumartesi son provam var benimdee Annişimle erkenden İstanbula gidip onu gezdirmeyi istiyoruum Sonrasında eminönüne geçip kına malzemeleri için alışveriş yapmak var planlarım arasında

Haftaya cumartesi de eşyalarımız geliyor

iyide canım gelinliğin ayrı gayrısı mı olur
sen hazırı beğenmişsindir o dikimii
o şekilde düşünme bence
içine hangisi siniyosa onu yapp

hadi hayırlısı bakalımm :26::26:

sıkma canını tatlım
gelinsin sen ne istersen o olcak neticedee
istediğini yaparlar mutlakaaa
inşallah canım
Merhaba tatlım. Hayırlısı olsun
bilmem kii hiç düşünmedim öylesi birşeyi almayı

bende geçen gün denk geldim kendisine yer tasarrufu bakımından çok iyi bişeye benziyo gibi geldi bana

Nerdekı magasından baktın canım bostancıdan aldım ben serenty modelı benımkı bu model de guzel eteklerındekı detaylar guzel duruyo ust kısmını canlı gormek lazım yarın gıttıgımde bakarım

canım ben konyadan baktım sağolsun bayan da çok tatlı ve ilgili idi fakat bu model satılmışdı bana depodan sadece jelatinin de gösterdi o kadar ama mankende çok hoş çok beğendim
Bide Almor un gelinliğine bayılıyorum ya çok hoşşşş çoookkkk

Nerdekı magasından baktın canım bostancıdan aldım ben serenty modelı benımkı bu model de guzel eteklerındekı detaylar guzel duruyo ust kısmını canlı gormek lazım yarın gıttıgımde bakarım

benim beğendiğim modelin adı soft 3200 tl gözüküyo
İndirimli mi aldın nasıl yaptın sen
Bide neden dreamon seçtin özel bi nedeni var mı
Mesela gelinlik kalıpları yada kesimi mi iyi
Senin resim olarak bıraktığın ayakkabıda çok hoş bu ayakkabılara isim yazdırmayı bende istiyorum nasıl yada nerden yapabiliriz onu biliyormusun canım

Canım bide yarın gidince dönüşte fikrini yazarmısın bana
Çünkü senin modelide inceledim aşağı yukarı tarzı aynı A kesim ve seninkinide çok beğendim

Bakarım canım bakmazmıyım bu modelı ınternette cok begenmıstım fatıh kadıykoy butun gelınlıkcılere gıttım hep aynı cesıt gelınlıkler vardı bıde tam oturmuyolardı tül kalitelerıde hosuma gıtmedı dreamondan randavu aldım bakmak ıcın bı hafta sonraya verdı dayanamadım gıttım bı araya sıkıstırdılar benı gelınlıgın kalıbı gıydıgımde tam oturdu 3200 du yanlıs hatırlamıyosam fıyatı bız gıttıgımızde %35 ındırım vardı gelınlık 2200 e geldı bana ındırımıde gorunce aldım hemen
ayakkabıları bı ınternet sıtesınden yaptırdım ıstersen ordan da sıparıs verebılırsın ben sultanahmette yerlerı vardı oraya gıttım görmek ıcın istedıgım seyı anlattım yapıp gonderdıler ıstersen ınternet sıtesını bıde yapan kızın numarasını verebılırım 1 haftada yapıp gonderıyor

ne zarif cici bi ayakkabı bu
bu tarz ama daha topuklu bi ayakkabı arıyorum benn

Selamlarrrrrr. Herkese bereketli, huzur dolu bir hafta diliyorum.

inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…