zehroş biz minicik bir mutfak masassını 300 tl ye aldık vallla kayınbabam alıyor die ses etmemiştim yoksa verdirmezdm o parayı
hoşgeldin yeni gelinn
hadi yaaaa :26::26::26:
mutfağın geniş mi pekii ??
zehroş biz minicik bir mutfak masassını 300 tl ye aldık vallla kayınbabam alıyor die ses etmemiştim yoksa verdirmezdm o parayı
bende mutfak masama 400 lıra verdim çok pişman oldum ne güzel masalar goruorum simdi daha ucuza
fotoğrafcınızı ayarladınız mı kzlar sımdı kampanyalar varmış biran once yaptırmak istiorum ben
kuzum mutfak masa için müsait, yeri sorun etmiyorum ben..
kuzucum sizinki almış bari ne güzel
ikeada gördüüm modeli çok beğendim ben ama daha ucuz birşeyde bakabiliriz diye düşünüyorum :26:
bu yüzden sevdim ya kuzum.. isteğe göre büyük küçük kullanıma müsait diye :26:büyükmüş aslındaa yemek masası kadar olur bu açılıncaa
pambuk canım beylikdüzünde bir mağaza var bayağı büyük oradan annemler almıştı mutfak masası 250 idi galiba masa ve 4 sandalyesiyle, fiyatı uyarmı bilmiyorum da düşünürsen söylerim ayrıntılı yerini falan
bu yüzden sevdim ya kuzum.. isteğe göre büyük küçük kullanıma müsait diye :26:
kuzum özelden ver adresini ama nakliyemiz yok bizim
belki bi indirime fln girer zehroş takipte kalın güzelmiş çünküü
bende mutfak masama 400 lıra verdim çok pişman oldum ne güzel masalar goruorum simdi daha ucuza
fotoğrafcınızı ayarladınız mı kzlar sımdı kampanyalar varmış biran once yaptırmak istiorum ben
Hoşggeldın canım sende aramıza
Benim evim amerikan mutfak bir mutfagım yokkı masam olsunnnÇok ta severım mutfak sohbetlerını
hosbuldum canımmben cok sevıorum amerıcan mutfakları ne guzel olur sohpet olsun heryerde olur canım dert etmee
mutfak masam tv unıtem falan var ama genel mobilyalarım alınmadı daha fotoğraf işini halledemedik listemde 3 isim var randevu aldım kısmet halılar falan da alıncak ohhhooooo
Bakalım canım nasıl olcak mutfakta tek kalma durumum olmucak en azından ama ne bılım ıste
Zehroş hayırlı olsun bavul cnm.
Bende istiyorum ama daha almadım.Orta boy bişy alcam balayına giderken 1 valiz yaparız.
Ayakkabı dünyasında valizler indirime girmiş oraya gidip bir bakmayı düşünüyorum çnkü internet sitesinde ölçüleri fln yazmıyor:26:
oyyşşş çok şeker buu
ama çok topuklu diilmi diloooş
oyyşşş çok şeker buu
ama çok topuklu diilmi diloooş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?