'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dilaaaaa çok şeker bişey bu ayakkabı ama rahat edebilicenmi bu kadar topukluyla :26::26:

hiç bilmiyorum ayçaa :26::26:
hatta şöyle bi tedirginliğim var
gelinlik provama 13 cm kadar topuklula gitiğimde gelinlik uçlarım anca yere geliyodu
bunu giyersem kısa durcak gelinlik :s
son provada tül eklerlermi sence ucunaa :26::26::26:

ben de 16 cm alıcam yaa nasıl rahat edebilirmiyizki. nişanda 14 cm giymiştim gece sonunda acımıştı ama napimm kısa boyluyum bunlar nasıEki Görüntüle 1037279 Eki Görüntüle 1037278

canım benim de boyum nişanlıcana göre kısa ama gelinlik şuanda elimde olduğu için bu kadar topuklu almak riskli gibi durcak :26::26::26:

Benımkılerde yuksek canım 15 cm topukla bıle yetişemedım ama cok zor ustunde durmak napcam bılmıyorum o gun :26:

güneş ya şuan tek korkum gelinlik uçlarımın havada kalması :26::26::26:
kalırsa son provada bişe yapabilirler mi sencee ??

tül ekleselerde bütünlük olur mu yani o da ayrı durmasın sakın, bence riske hiç atma tatlım max 13 cm ile git, nişanlınla da fark olsun canım ne olacak ki gayet de hoş olur yani

tülü uzatabilerler belki ben 14 cmlerle prova yaptırdım ama bilerek uzun kestirdim 2 cm daha aykkabıyı al artık diyo gelinlikçim boyunu belirleyelim diyo ama kararsızım hala

Etek ucları yapıldıysa boyunu yapmak ıcın etegı bastan dıkmelerı gerekebılır canım ben bugun provaya gıttım ust bedenımın olcusunu aldılar etegi bıraz daha kabarık ıstedım tül eklenıcek altına o bıraz havaya kaldırır dıye etek boyunu tül eklendıkten sonra alıcaklar canım.

tül ekleselerde bütünlük olur mu yani o da ayrı durmasın sakın, bence riske hiç atma tatlım max 13 cm ile git, nişanlınla da fark olsun canım ne olacak ki gayet de hoş olur yani

annemle konuştumda 17 cm miş ayakkabılarım
o benden daha iyi biliyo

tülü uzatabilerler belki ben 14 cmlerle prova yaptırdım ama bilerek uzun kestirdim 2 cm daha aykkabıyı al artık diyo gelinlikçim boyunu belirleyelim diyo ama kararsızım hala

bana boyunu hiç soran olmadı tatlım
ilk denediğim daha uzundu
boyumu ölçmediler yanii

akşam gelinliğimi denicem canım bakcam kaç cm kaldırır gelinlik :26:

selam kızlar napıyosunuz maşallah hazırlıklara tam gaz devam okuduğum kadarıyla

Oyy benim ödüm patlar bu kadan topuklu giymeyeee
bizim aramızda 16 cm var sevdicekle, şikayetim yok ama yeaa iyiyiz iyiyiz
Ben düğünde converselerimi hazır bulundurcam

bende penbiş converse aldım düğün gününü beklıyolar cıcı cıcı

Ben evime tül perde bakmaya gıdıyom kızlar öpuyorum sizi

Tşkler cnm.
Valla nişanlımda senin çok eşyan oluyor 1 bavul bize yetmez diyor ama dediğin gibi havlular çok yer kaplıyor.
Ama yazlık kıyafetler incecik çok yer tutmaz dedim.Bakalım bakarsın bende 2 bavul alırım

ben gelin ayakkabımı buldumm sanırımmmmmm
Eki Görüntüle 1037190

Anammm bunlar çok topuklu dilacan.
Sen bunla nası yürücen takıda beklicen kız mafolursun
Ne olmuş bizimde aramızda 29 cm var ama bnde 12cm lik almayı planlıyoruz geri kalan 17 cm hala olcak heheeh
Bide şöyle birşey var bn böyle önü kapalı topuklu ayakkabı hiç giysem rahat edemem burnu küçük açıklar en rahat ettiklerim.
Bende işten gelirken kuaföre uğradım.Bizim burda Ali Gür var ona sorim dedim.
Gelin saçı,makyajı,manikür,pedikür,Prova 500 diyor.
Sizce pahalımı
Nişan saçı,makyajı,manikürüde 250 yaptırmıştım başka bir yerde

Kuaförle anlaşanlar varsa fiyatlar neler acaba.Ben bir kaç model beğenmiştim.Onlarında yaptıkları saç ve makyajları inceledim.
Bilmiyorum valla nolcak

Ben bahcelievler noktaya gittim 360 lira fiyat aldim manikur pedikur kas biyik makyaj sac

Gunaydin guzellerr

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Ben esta kuaförle anlaştım. Aynı paket 450 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…