ama nişanlıyla aramda 25 cm var
dilaaaaa çok şeker bişey bu ayakkabı ama rahat edebilicenmi bu kadar topukluyla :26::26:
ben de 16 cm alıcam yaa nasıl rahat edebilirmiyizki. nişanda 14 cm giymiştim gece sonunda acımıştı ama napimm kısa boyluyum bunlar nasıEki Görüntüle 1037279 Eki Görüntüle 1037278
Benımkılerde yuksek canım 15 cm topukla bıle yetişemedım ama cok zor ustunde durmak napcam bılmıyorum o gun :26:
hiç bilmiyorum ayçaa :26::26:
hatta şöyle bi tedirginliğim var
gelinlik provama 13 cm kadar topuklula gitiğimde gelinlik uçlarım anca yere geliyodu
bunu giyersem kısa durcak gelinlik :s
son provada tül eklerlermi sence ucunaa :26::26::26:
canım benim de boyum nişanlıcana göre kısa ama gelinlik şuanda elimde olduğu için bu kadar topuklu almak riskli gibi durcak :26::26::26:
güneş ya şuan tek korkum gelinlik uçlarımın havada kalması :26::26::26:
kalırsa son provada bişe yapabilirler mi sencee ??
Etek ucları yapıldıysa boyunu yapmak ıcın etegı bastan dıkmelerı gerekebılır canım ben bugun provaya gıttım ust bedenımın olcusunu aldılar etegi bıraz daha kabarık ıstedım tül eklenıcek altına o bıraz havaya kaldırır dıye etek boyunu tül eklendıkten sonra alıcaklar canım.güneş ya şuan tek korkum gelinlik uçlarımın havada kalması :26::26::26:
kalırsa son provada bişe yapabilirler mi sencee ??
tül ekleselerde bütünlük olur mu yani o da ayrı durmasın sakın, bence riske hiç atma tatlım max 13 cm ile git, nişanlınla da fark olsun canım ne olacak ki gayet de hoş olur yani
tülü uzatabilerler belki ben 14 cmlerle prova yaptırdım ama bilerek uzun kestirdim 2 cm daha aykkabıyı al artık diyo gelinlikçim boyunu belirleyelim diyo ama kararsızım hala
Etek ucları yapıldıysa boyunu yapmak ıcın etegı bastan dıkmelerı gerekebılır canım ben bugun provaya gıttım ust bedenımın olcusunu aldılar etegi bıraz daha kabarık ıstedım tül eklenıcek altına o bıraz havaya kaldırır dıye etek boyunu tül eklendıkten sonra alıcaklar canım.
annemle konuştumda 17 cm miş ayakkabılarım
o benden daha iyi biliyo
bana boyunu hiç soran olmadı tatlım
ilk denediğim daha uzundu
boyumu ölçmediler yanii
akşam gelinliğimi denicem canım bakcam kaç cm kaldırır gelinlik :26:
ama nişanlıyla aramda 25 cm var
16 cm ayakkabının topuğu
Oyy benim ödüm patlar bu kadan topuklu giymeyeee
bizim aramızda 16 cm var sevdicekle, şikayetim yok ama yeaa iyiyiz iyiyiz
Ben düğünde converselerimi hazır bulundurcam
Ayşenur tatlım bende orta boy aldım 2 tane.. 1 taneye sığamayız gibi geldi
Malum ilk tatiilplaj havlusu falanda yer kaplayan şeyler, çeşit çeşit gecelikler falan
İki tanecik aldım.. Birde eve ben götürdüm elimde onları
masanız da çok şık ayrıca
Anammm bunlar çok topuklu dilacan.
Sen bunla nası yürücen takıda beklicen kız mafolursun
Ne olmuş bizimde aramızda 29 cm var ama bnde 12cm lik almayı planlıyoruz geri kalan 17 cm hala olcak heheeh
Bide şöyle birşey var bn böyle önü kapalı topuklu ayakkabı hiç giysem rahat edemem burnu küçük açıklar en rahat ettiklerim.
Bende işten gelirken kuaföre uğradım.Bizim burda Ali Gür var ona sorim dedim.
Gelin saçı,makyajı,manikür,pedikür,Prova 500 diyor.
Sizce pahalımı
Nişan saçı,makyajı,manikürüde 250 yaptırmıştım başka bir yerde
Kuaförle anlaşanlar varsa fiyatlar neler acaba.Ben bir kaç model beğenmiştim.Onlarında yaptıkları saç ve makyajları inceledim.
Bilmiyorum valla nolcak
Anammm bunlar çok topuklu dilacan.
Sen bunla nası yürücen takıda beklicen kız mafolursun
Ne olmuş bizimde aramızda 29 cm var ama bnde 12cm lik almayı planlıyoruz geri kalan 17 cm hala olcak heheeh
Bide şöyle birşey var bn böyle önü kapalı topuklu ayakkabı hiç giysem rahat edemem burnu küçük açıklar en rahat ettiklerim.
Bende işten gelirken kuaföre uğradım.Bizim burda Ali Gür var ona sorim dedim.
Gelin saçı,makyajı,manikür,pedikür,Prova 500 diyor.
Sizce pahalımı
Nişan saçı,makyajı,manikürüde 250 yaptırmıştım başka bir yerde
Kuaförle anlaşanlar varsa fiyatlar neler acaba.Ben bir kaç model beğenmiştim.Onlarında yaptıkları saç ve makyajları inceledim.
Bilmiyorum valla nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?