'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Koctasta var canim hemde daha uygun fiyatli tabureyide katlanir alip kapi arkasina bir askilik ekleyip kullanmadigim zaman oraya asarak yer tasarrufu edebiliriz

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

mm evet canım pratık bılgıler guzel :) bende salonumu cızdım uzerıne konuşuyoruz ne yapsak diye akşam ölçülerini alıcam evin çizip bakıcam :)

kızlar selamlar herkesler ne alemde inşalllah iyisinizdir bizde çok heyecanlıyız günler azaldı şükür ki herşey çok güzel gidiyor

nilll süpriziniz çok güzel olmuş canım darısı isteyen herkeslere inşalllah

Merhaba kızlarrr
Canım provaya gıttım bugun bahsettiğin gelinliği sordum soft modelını artık calısmıyolarmıs maalesef istanbuldakı magazsı ıcın ole ama senın oldugun sehirde çalısıyo olabılırler ayakkabı ıcın özelden msj atıyım canım ben sana facebook sayfasından da bakabılırsın

tamam canım çoook tşk ettim
Az önce tlf la aradılar mağazadan fikrimi sordular bende düşünüyorum ama indirim durumunu sordum max. %20 ind. old. dediler bende bu indirimi yetersiz buldum
Şu an benim beğendiğim satıldığı için modeli deneyemiyorum ve talep çokmuş bu modele getirtmeyi düşünüyoruz dediler
Bakalım getirtebilecekler mi?
Ayakkabı için de bekliyorum cnm

pambukk 45 gün kalmışşşşş oyoyoyoyo hiçbişey kalmamışkiiiiiiiii
çok az kaldıııııı

ikeadan beğendim aslında ben birtane 300 tl sadece masa :26:

merhaba kızlar,

dün evimizi tuttuk akşam kontrat yapmaya gıdıcez
hayırlı olsun tatlım

mutfakta masa çok lazım oluyor
ben ikeadan almıştım masa ve 4 sandalye sanırım 200 gibi bi rakam tutmuştu
ama iyi ki almışım masa olmasa bayağı kilitlenirdim gibi gelior

ece canım mutfakta masa olmazsa olmaz zaten.. bizde istiyoruz ama maddi olarak sıkışmayalım diye düğün sonrası elimize geçicek nakitlede alabiliriz diye düşündüm

Teşekkürler canım

merhaba,

evet zamanımız azalıyor yakında yeni gelin olarak yazıcaz

merhaba,

evet zamanımız azalıyor yakında yeni gelin olarak yazıcaz

selamlar,

Ben arada bakabiliyorum kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar . Bişi sorucam bu arada gelinlik ayakkabısı için ne aldınız alacaksınız şu tasarım ayakkabıları araştırdım çok hoş duruyo . Ankarada yasıyorum ben burda bulamadım internetten alıcam ama karar veremedim :26:

ben dolgu topuk pembe alıcam daha almadım canım

zehroş biz minicik bir mutfak masassını 300 tl ye aldık vallla kayınbabam alıyor die ses etmemiştim yoksa verdirmezdm o parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…