Bende daha bı heyecan yok son gune saklıyorum
istanbul canım:26:
Geçmiş olsun Menekşe. Benim de 3 haftadır geçmeyen bir boğaz ağrım ve ses kısıklığım var. Normal sesimi unuttum.
Bizim mutfak masamız belli
Nişanlıcan'ın patronu alcak bu aralar şu modeli
Onu almaktan yırtıyoruz yani
Eki Görüntüle 1037064
Tşkler cnm.
Valla nişanlımda senin çok eşyan oluyor 1 bavul bize yetmez diyor ama dediğin gibi havlular çok yer kaplıyor.
Ama yazlık kıyafetler incecik çok yer tutmaz dedim.Bakalım bakarsın bende 2 bavul alırım
bu modelde çok güzelmiş cnm birazcık normale göre boyu kısa galiba ama tarzı yinede çok hoş
iyigünlerde kullanırsınz inş.
cnm plaj havlusu her otelde olur neden alıyn ki tekrardan
ne kadr az esya ile gidersen o kdr iii
bende dayanamam hep alırım fuzuli eşya ama en azından havlu götürmeyi düşünmüyorm
günaydın kızçeler
dün gelinliğimi teslim aldıkiçime sindi çok güzel olmuş dün evimizin boya işide bitti artık ver elini temizlik
Günaydın düğündaş
Hayırlı olsun baya erken teslim almışsın.
Bizde bu haftasonu evi teslim alacağız.
Haftayada bizim temizlik var
sağol canım evet canım erken oldu, çok yoğunluk başlamadan hemen dikelim seninkini erken teslim etsek olur mu dedi, bende tabi ki yooo olur mu hiç dedim aklımda kalacağına yanımda kalsın
sizin de eviniz hayırlı olsun Allah herkese kendi evini döşemeyi nasip etsin
bizim de teslim edilmeyen tek yatak odamız kaldı 10 güne kadar o gelecek, o zaman yatak odası dolabı ve mutfak dolaplarını halletmeyi düşünüyoruz, diğer taraflar uğraştırıcı olmuyor zaten, çünkü bizim düğünden 2 hafta önce kuzenimin düğünü ondan bir hafta önce başka kuzenimin nişanı ondan bir hafta önce de nişanlımın kuzeninin düğünü var o yüzden erken yerleştirmemiz lazım son zamanlar hep düğünlerle meşgul olacaz
Tşkler cnm amin inş.
Allah herkese ağız tadı ile oturmayı nasip etsin.
Evt sizin dışınızdaki hayırlı işler sayesinde baya program doluymuş.
Bizim ev teslimatı ve temizliği olmadığı için daha hiç bir eşyamız gelmedi.
Temizlikten sonra ilk beyaz eşyaları isticez perdeleri diktirip takıcaz avizeleri alıp takıcaz.Sonrada nisan ortası gibi mobilyalarımız gelecek.
Halımızı alıcaz.Eve yerleştiririz eşyalarımızı
Gunaydin bugun persembe ve hafta bitmek uzere yasasin
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
günaydın kızçeler
dün gelinliğimi teslim aldıkiçime sindi çok güzel olmuş dün evimizin boya işide bitti artık ver elini temizlik
Gunaydin bugun persembe ve hafta bitmek uzere yasasin
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
günaydın kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?