Nil bir şey soracağım sana hazır bulmuşken Şennur nikah şekerlerinden araba aynası süsü yaptıran sen miydin? Memnun kaldın mı siparişlerden çok beğendim oradaki modelleri 10 tane filan alayım diyorum.
Muhabbetiniz bol olsun kızlar
Buradayım, işte azcıkta siz özleyin dedim
özledik vallahii
bdv de geziyosun boll boll güzin ablaa
Sağol canım amin diyeyim darısı sizin başınıza inşallah. Dün de beyaz eşyalarım geldi fırın hariç hepsi kuruldu o da aspiratörle ocak arası gerekli yükseklikte değilmiş dolap kesilip aspiratör yukarı taşınacak 13 cm anca öyle kurulum yapabiliyormuş teknik servis o sıkıntı oldu azıcık ama neyse ki ev sahibimiz anlayışlı biri yaptırırız dedi dolabı.
almor tek derdimiz buydu tek sorun yaşıcağmız konu bizimde buydu inan bende beyaz eşyaların geldiği gün deli gibi oldumu oldumu die nişanlımı aramıştım bizimki oldu bide ömutfak yeni mutfaktı çok korkmuştum ben sizidne ev sahibi anlayşılıymış ne güzel
biz alırken beyaz eşyacı sölemişti eve gelip ölçtüğümüzde 70 cm idi ama yine acabalarımız vardı beyaz eşyacı yönlendirdi seçimlerde
evet berfocumm fark 25 cm kadarr
12 cm de az diilkii
gelinliği 12 cm le denediğim için o şekilde yapıldı
sen de sıkıntı yapma bişe olmazz
Nil bir şey soracağım sana hazır bulmuşken Şennur nikah şekerlerinden araba aynası süsü yaptıran sen miydin? Memnun kaldın mı siparişlerden çok beğendim oradaki modelleri 10 tane filan alayım diyorum.
gizz walla özledim seni :26:
almor tek derdimiz buydu tek sorun yaşıcağmız konu bizimde buydu inan bende beyaz eşyaların geldiği gün deli gibi oldumu oldumu die nişanlımı aramıştım bizimki oldu bide ömutfak yeni mutfaktı çok korkmuştum ben sizidne ev sahibi anlayşılıymış ne güzel
biz alırken beyaz eşyacı sölemişti eve gelip ölçtüğümüzde 70 cm idi ama yine acabalarımız vardı beyaz eşyacı yönlendirdi seçimlerde
Evet canım ben yaptırdım, ben çok memnun kaldım. Herkeste çok beğendi çiçekleri, kendi evimde de kullanıyorum gelin arabası olunca bende 2 çiçek oldu
bende ordan pembik yaptırcam almorcum çok güzel valla yapmakla uğraşamam
berfi işlerim yoğun anca öğle aralarında bakabiliyorm bnende özledim herkes
kızlar bugün gelin parfümümü aldım yves rocherden veee dün bir krem beğenmiştim 15 tl idi almıyım demiştim bugün yves rocher mail atttı hem 100 tl alışverşe hem duş jeli hem yüz temizleme hemde 15 tl çek verdiler ben kremimide aldım ayrıca bir yüz kremi daha geldi şansa inanamadım yaaaa cidden 100 tl ye bir dünya şey aldım sizede bilgilendireyiem dedim
bende ordan pembik yaptırcam almorcum çok güzel valla yapmakla uğraşamam
berfi işlerim yoğun anca öğle aralarında bakabiliyorm bnende özledim herkes
kızlar bugün gelin parfümümü aldım yves rocherden veee dün bir krem beğenmiştim 15 tl idi almıyım demiştim bugün yves rocher mail atttı hem 100 tl alışverşe hem duş jeli hem yüz temizleme hemde 15 tl çek verdiler ben kremimide aldım ayrıca bir yüz kremi daha geldi şansa inanamadım yaaaa cidden 100 tl ye bir dünya şey aldım sizede bilgilendireyiem dedim
kızlar ya yatak odası takımlarını alanlar varmı nerelerden aldınız ınternetten bakınıyorumda dolap ıcı kullanıslı guzel bı model bulaamadım:26:
Ben de mor yaptıracağım düğün konsepti, çiçeğim ve ayakkabılarım da mor ya. Çok beğendim modellerini 10 tane alıyım diyorum 1 tanesini filan da hatıra ayıracağım.
güneşcim istikbal'den alvin takımını aldım ben, gördüm ve dolabının kullanımına bayıldım çok geniş ve fonksiyonlu.önemli olan da dolap konforu , benim nişanlım kıyafet konusunda aşırı hassasistersen bakabilirsin canım aklına bulunsun
giz canım hoşgeldin özledik seniii
canım ben 20 tane alcam 10 10 paylaştırcam belki gelin arabası içinde 2 tane de eklerim
canım ben Comme Une Evidence Parfüm Seti aldım üçlü pafüm duş jel vücut sütü
bide comme une evidence intense var oda çok güzel kokuyor bu parfümde ısparta gülü var
her ikiside esans farkı var ama aynı kokuyor gibi çok hafif kjokuyor canım
canım bende sizi özledim bu arada kpss ye çalışmıcaksın kazandın galiba demi canım kpss ilemi girdin yoksa kurum içindemi atandın ben orasını anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?