'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evet canım ben yaptırdım, ben çok memnun kaldım. Herkeste çok beğendi çiçekleri, kendi evimde de kullanıyorum gelin arabası olunca bende 2 çiçek oldu

Buradayım, işte azcıkta siz özleyin dedim

özledik vallahii
bdv de geziyosun boll boll güzin ablaa

Aman sorma ya, orası ne illet bir yer, takıldın mı çıkamıyorsun da. Bir de böyle acayip acayip tiplerde var, nasıl yapsam da çemkirsem moduna sokmuş kendini; bak böyle kadınları var sana kesin söylüyorum "eşi mutlu etmiyordur" ondan böyle nereye salça olacaklarını şaşırıyorlar.

Belediyeye isim yazdir ama evraklari teslim et yoksa saatini baskasina verebilirler 1 hafta kala teyid aliyorsun o kadar

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

almor tek derdimiz buydu tek sorun yaşıcağmız konu bizimde buydu inan bende beyaz eşyaların geldiği gün deli gibi oldumu oldumu die nişanlımı aramıştım bizimki oldu bide ömutfak yeni mutfaktı çok korkmuştum ben sizidne ev sahibi anlayşılıymış ne güzel

biz alırken beyaz eşyacı sölemişti eve gelip ölçtüğümüzde 70 cm idi ama yine acabalarımız vardı beyaz eşyacı yönlendirdi seçimlerde

Son düzenleme:

gizz walla özledim seni :26:

kızlar ya yatak odası takımlarını alanlar varmı nerelerden aldınız ınternetten bakınıyorumda dolap ıcı kullanıslı guzel bı model bulaamadım:26:

bende ordan pembik yaptırcam almorcum çok güzel valla yapmakla uğraşamam

gizz walla özledim seni :26:

berfi işlerim yoğun anca öğle aralarında bakabiliyorm bnende özledim herkes

kızlar bugün gelin parfümümü aldım yves rocherden veee dün bir krem beğenmiştim 15 tl idi almıyım demiştim bugün yves rocher mail atttı hem 100 tl alışverşe hem duş jeli hem yüz temizleme hemde 15 tl çek verdiler ben kremimide aldım ayrıca bir yüz kremi daha geldi şansa inanamadım yaaaa cidden 100 tl ye bir dünya şey aldım sizede bilgilendireyiem dedim

Ben hiç bilmiyordum bu konuyu gizcim ya hiç hesapta yoktu yani tam tersi acaba çamaşır makinesi banyoda tezgah altına sığar mı sığmaz mı diye düşünüyordum o oldu çok şükür hiç ummadığımız yerden sorun çıktı neyse ki ev sahibimiz anlayışlı biri.

Ben de mor yaptıracağım düğün konsepti, çiçeğim ve ayakkabılarım da mor ya. Çok beğendim modellerini 10 tane alıyım diyorum 1 tanesini filan da hatıra ayıracağım.

ben de düğün için böyle fresh çiçeksi bir parfüm arıyorum hangi parfümü aldın canım sen kokusu nasıl?

kızlar ya yatak odası takımlarını alanlar varmı nerelerden aldınız ınternetten bakınıyorumda dolap ıcı kullanıslı guzel bı model bulaamadım:26:

güneşcim istikbal'den alvin takımını aldım ben, gördüm ve dolabının kullanımına bayıldım çok geniş ve fonksiyonlu.önemli olan da dolap konforu , benim nişanlım kıyafet konusunda aşırı hassas istersen bakabilirsin canım aklına bulunsun

giz canım hoşgeldin özledik seniii

Ben de mor yaptıracağım düğün konsepti, çiçeğim ve ayakkabılarım da mor ya. Çok beğendim modellerini 10 tane alıyım diyorum 1 tanesini filan da hatıra ayıracağım.

canım ben 20 tane alcam 10 10 paylaştırcam belki gelin arabası içinde 2 tane de eklerim

canım ben Comme Une Evidence Parfüm Seti aldım üçlü pafüm duş jel vücut sütü

bide comme une evidence intense var oda çok güzel kokuyor bu parfümde ısparta gülü var

her ikiside esans farkı var ama aynı kokuyor gibi çok hafif kjokuyor canım

canım bende sizi özledim bu arada kpss ye çalışmıcaksın kazandın galiba demi canım kpss ilemi girdin yoksa kurum içindemi atandın ben orasını anlamadım

Hafif fresh bir koku arıyorum canım ağır baharatlı kokuları filan sevmiyorum senin zevkine de güveniyorum bu kokulara bakacağım gittiğimde mutlaka.

canım bende sizi özledim bu arada kpss ye çalışmıcaksın kazandın galiba demi canım kpss ilemi girdin yoksa kurum içindemi atandın ben orasını anlamadım

evet artık çalışmıycam tatlımm,
kpss puanım vardı zaten benim alandan hazırlanıyordum, kpss puanımla kurumun açtığı sınava girdim onu kazandım mulakatıda geçtim çok şükür hedefime ulaştım 2 yıl sonunda oldu işe başlamayı bekliyorum şuanda eski işime devam ediyorum ayrılıcam yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…