'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnn
gözünüz aydınnn mobilyalar yerini bulmuşş
darısı bizlere olsun inşallahh

günaydınnn
gözünüz aydınnn mobilyalar yerini bulmuşş
darısı bizlere olsun inşallahh

Sağol canım amin diyeyim darısı sizin başınıza inşallah. Dün de beyaz eşyalarım geldi fırın hariç hepsi kuruldu o da aspiratörle ocak arası gerekli yükseklikte değilmiş dolap kesilip aspiratör yukarı taşınacak 13 cm anca öyle kurulum yapabiliyormuş teknik servis o sıkıntı oldu azıcık ama neyse ki ev sahibimiz anlayışlı biri yaptırırız dedi dolabı.

aminn canımm
ev sahibinize de alkış
ben o kesip biçme olayından korktuğumdan evden sonra beyaz eşyalarımızı almaya karar verdikk
belki anlayışsız bi evsahibine denk gelirizz
sıkıntı olmasın aramızdaa :26:

Sorun bizden kaynaklanmıyor canım ocak ile aspiratör arası yangın riskine karşı 65 cm olmalıymış firma bunun altında olan aralığa fırını kurmuyor o riski almıyor garantisini başlatmıyormuş ha siz isterseniz açın kurun ama bütün sorumluluk sizde hem de yangın riski var dediler yani oraya ankastrede konulsa, sadece set üstü ocak da konulma bizimki gibi solo fırınlı aygaz da konulsa aynısı olacak denildi canım. Ben de fırınımı ev tutulduktan sonra aldım bir tek tam boy mu ankastre mi olacağı belli olmadığı için ama hiç böyle bir şey olacağını tahmin edemedik.

Günaydın komşucan
Hadi gözünaydın
Keşke bende taşındıktan sonra o kadar yakın bir iş bulabilsem.
Çnkü benimde şuandaki işim evime otobüsle ile 15dakika
Ama oraya taşınınca kim bilir ne kadar sürcek bilmiyorum

selam kızlar nasılsınız

ayakkabıda pek güzel ama
senin sevdicekle aranda boy farkı vardı sanırım. yüksek topuklu alırsın diye düşünüyordum
bizim aramızdada çok boy farkı var :26: ve ben acayip sıkıntı yapıyorum:26:

sa canım nasılsın
takip ediyorum konularını maşALLAH sizlere. nikah şekleride güzeldi. bir yastıkta kocamak içinmi
bende şuan işle evim 10 13 14 dk. çok iyi.. eskiden 1saat yolu nasıl gitmişim diyorum

prosedür uyguladınız yanii

evet berfocumm fark 25 cm kadarr
12 cm de az diilkii
gelinliği 12 cm le denediğim için o şekilde yapıldı
sen de sıkıntı yapma bişe olmazz

Sağol tatlım valla çok iyi oldu hergün Avrupa Anadolu arası mekik dokuyorum.

prosedür uyguladınız yanii

evet berfocumm fark 25 cm kadarr
12 cm de az diilkii
gelinliği 12 cm le denediğim için o şekilde yapıldı
sen de sıkıntı yapma bişe olmazz

Valla öyle oldu bizim sebep olmadığımız bir şey olduğu için de ev sahibimiz kabul etti.

k sağol canım inşallah bir yastıkta kocarız o günleri de görmek nasip olur . Cidden işin eve yakın olması çok önemliymiş onu anladım.

Evimin tadilati sali gunu bitiyor cok sukur sonra temizlik ve gelsin esyalar

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Sağol tatlım valla çok iyi oldu hergün Avrupa Anadolu arası mekik dokuyorum.

günaydın herkese

benım evımde ısıme suan 15 20 da ama evlenınce bende anadolu avrupa mekik dokucam bakalım nasıl olucak vapur yada marmaray kullancam allahtam trafıgım olmucak

günaydın herkese

benım evımde ısıme suan 15 20 da ama evlenınce bende anadolu avrupa mekik dokucam bakalım nasıl olucak vapur yada marmaray kullancam allahtam trafıgım olmucak

benimde ewvim şuan işime otobüsle 20 dk ama işten çıkınca 40 dk oto beklediğim oluyor düşün :/

ewlenince kurtulcam bu stresten yine otobüsle 20 dk uzaklıkta ama otobüs çok sık geçiyor o yüzden 19.10 da ewimde kocamı bekliyor olcam inşş =)))

Günaydın kızlar,
Ben birşey soracaktım Ankarada yaşayan arkadaşlara. Evlenince nasip olursa orada yaşayacağız. Balgat, Cevizlidere den bakalım diyoruz. Simdi netten bakıyorum ama evler çok kötü bakımsız ve de kiralar çok yüksek. Sizce 2+1 mutfağı banyosu.temiz kesemize uygun ev bulabilir miyiz oralardan? Yoksa başka muhitlere mi baksak

günaydın herkeseee

pambuk canım dün cevap veremedim, belediyeye gün ve saati yazdırdık biz ancak evrak teslim edicez bu aralar bakalım

almor hayırlı olsun canım eviniz de baya yerleşmişş ne güzeldir ilk heyecanlar ben de yaşamak istiyorummm en kısa sürede

oyyy hadi cevap versin Ankaralılarr
benimde bu bilgilere çok ihtiyacım var
çünkü ankarayı bilmiyoruzz

günaydın canımm
isim yazdırdıysanız iyi bari
çünkü nikah saatiniz geçe kalabilirdi
mesela bizim 21.30 da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…