'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Valla marka konusunda kesin konuşamam ama sakın o nanoteknoloji saçmalıklarına inanma Kendi kendine temizleniyormuşmuş, yok güneş ışığında temizleniyormuşmuş, hepsi yalan sakın inanma

hantal olmasın sade ve kullanışlı olsun başka şey istemem ben hiç nano teknoloji falan araştırmadım bana göre değil o işler fiyat arttırma pazarlıgı gibi gelio hep bı suru seçenekten buluruz eve gore bısıler herhalde hadi inşallh

Evt haklısın cnm şuanda tek avuntum.Seneye tüm özel günler,doğum günleri evimizce

en güzeli o olucak inş. benım de en guzel hayalım

sosyolog canım ben snat halıdan aldım güzel modeller var bak istersen

sanat halının bırkaç halısını gordum çarşıda kendı mağazası değildi ama çok yuksek fiyat verdiler kendi şubesıne gitmeyi çok istyorum cok guzeldi cidden saol cnm

tam halı arıyorken bu bılgıler ilaç gibi geldi valla saol cnm cok

Tabi cnm perde ve avize ile kıyaslanınca bencede en uygun halı
Gerçi nası halı seçtiğinede bağlı bu durum...
Bencede iyi almışsınız bakalım biz napıcaz.
Ben eşyalar yerleşsin bir boş alana bakıcam ona göre alıcam çnkü çok halı sevmiyorum evi daha küçük gösteriyor çnkü ne kadar çok perde ve halı

kesinlikle katılıyorumm çok halı olmasını ben de sevmiyorum alçıkcası salona bir tane aldım ben yemek odasının altına almayacağım mesela, genelde oraya da alınıyor ya. bir de patcwork ler var çok hoşuma gidiyor onlar da nişanlımda bayıldı, bir tane de ondan aldık

kesınlıkle halının buyuklugu ve rengı evı kucucuk te gosterebılıo kocaman da annem halıları o kadar buyuk ve koyu renk almış ki zamanında ilk dıkkat ceken halılar oluo bana kalsa hiç halı bıle almıycam da annem olmaz oyle sey dıo

Aynı bnm kafadansın cnm bu konuda bende masanın altına almayı düşünmüyorum.koltuk önüne minik bir tane alcam çnkü fazla alanda kalmayacak eşyalardan muhtemelen
Bende patcwork leri çok beğeniyorum ama fiyatla uçuktu siz hangi markadan kaça aldınız acaba

sanat halıdan aldık canım, numarası 6484 bakarsan sitesinden. kahve-lila. 3 mk sini 250 tl ye almıştık yanlış hatırlamıyorsam. benim çok hoşuma gitti sen de bir bak derim canım
http://www.sanathali.com/sanathali-patchwork-koleksiyonu-9.html linki bu canım

bizim seçtiğimiz halılar pier cardinin çok bilenen çok sade soft halısı canım abartısız evimizin tarzına uygun seçtik daha almadık çünkü royal ve pier cardindeki iki halı arasında kararsızım bid eroyal ve pier tavsiye etttiler bize bizd euyguna bulduk yeni sezon yaaa şanslıyız alllaha şükür uyguna bulup hallediyoruz perdeyide istanbul şartlarında kendime göre uyguna halletik ayırdığımız bütçeye bişi olmadı

Halida gumussuyundan sasma derim

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Pier Cardinse kesin güzeldir ztn cnm ve bencede country tarzda bir eve sade halı gider.
Zaten herşeyin sadesi bna kalırsa en iyisidir
Evt şanslısınız artık bizede bol şanslar bu haftasonu perde bakıcaz bakalım nolucak merakla bekliyorum bende

Cnm çok teşekkür ederim çok beğendim valla güle güle kullan bende düşüyorum açıkçası almayı.
Hatta diğer koleksiyonlardan evin diğer kısımları içinde beğendim

sanat halı gerçekten çok güzeldir

ayça siz mobilayaları herşeyi aldınızmı kuzum halıları aldınız mı

biz evi dizdik mobilyalar perdeler halloldu daha şimdi halıya bakıyoruz en sona halıyı bıraktık

ayşenur bak canım güzel modeller var avangard ve astoria modellerinde şık halılar var

giz canım aldık mobilyaları hepsini istibalden aldık, çok içime sindi çok şükür. 2 halı aldık, perdelerim de hazır sayılır. bi çok şeyi hallettik şükür düğüne var ama sıkışmak istemedim düğüne yakın yeni bir işe geçeceğim için büyük şeyleri hallettim şükür ki

Halida gumussuyundan sasma derim

bakıcam mutlaka cnm bu arada düğün mekanı karışıklık yapmış düğünümüz 1 hafta ertelendi allahtan davetiye bastırmamıştık ama fotoğrafçı diğer haftası doluymuş çok şanssızım bıze bir fotoğrafçı ayarlayabılıcegını soyledı beklıoruz sen aradın mı bıtmış mı ındırım?

Ay canim nasil oyle bir hata yaparlar allahtan erken fark etmisler gercekten feci bir durum ben senin kadar sakin karsilayamazdim durumu gercekten daha aramadim canim aksam eve gidince sakin kafa ile bakarim tek karar veremiyorum nisanlim ile karsilikli istisare yapmam lazim bu arada migrosta indirim ay sonuna kadar migroskopa bak canim

sorma çok moralım bozuldu hatta sızı sıkayet edıcem falan dedım tavırlarını falan gorunce daha çok eksik var kımseye duyurmamıştık ta napalım dedim bi de ctesi fıyatları cok yuksek diye pazar yapıcaktık diğer ctesiyi aynı fıyata telafı ıcın verınce mekan yeri sakin kaldım acıkcası

ben yeni tarihi söylemek için aradığımda sordum kampanya devam edıor mu bır arkadaşım sızı arayabılır dıye nisan ortasına kadar ındırım varmış ben telefonda konusurken bıle tavrından bı de fotolardan kesınleştımıştım kafamda bi de eski 2 uye referans hiç durmam dedim ama kısmet olmadı bı tek bu yuzden uzgunum

Herseyde vardir bir kismet uzulme canim sen

Ben sanat halıyı bilmiyordum giz, ayça sayesinde keşfetmiş oldum

Herseyde vardir bir kismet uzulme canim sen

bende oyle dıorum cnm ya sırf maddi kısmı dusunup içerlemiştim hem içine sinen hem makul fiyatlı fotoğrafçı bulmak zor ama kısmet napalım olmadı düğün sonrası trash the dress konsept çekim yapılomuş onu onerdi baska hafta sonu ıcın nısanlımı ıkna edersem öyle yapıcaz bulamazsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…