Valla marka konusunda kesin konuşamam ama sakın o nanoteknoloji saçmalıklarına inanmaKendi kendine temizleniyormuşmuş, yok güneş ışığında temizleniyormuşmuş, hepsi yalan sakın inanma
Evt haklısın cnm şuanda tek avuntum.Seneye tüm özel günler,doğum günleri evimizce
sosyolog canım ben snat halıdan aldım güzel modeller var bak istersen
canım vallla pendikte bir halıcıda karar verdik henüz almadık karar evrdik model pier cardinin salon halısı peşin olunca 400 tl ye geliyor bide hole antreye alacaz onlarda 200 tutttu royal halı
kaşmirdende mutfak halısı alıcam oda 150
yatak odasına küçük bişi olcak karar vermedik
bide bizim salonla yemek odamız ayrı yemek odasında sadece masa sandalye konsol var oraya halıya gerek duymadık
boş bir odamız daha var oraya da halıoya gerek duymuyoruz şimdilik :))))))))
bizimkiler uyguna geldi 550 tl den 400 yaptı halıyı halıcı bide öyle büyük hantal ibşi seçmedim
bence halı bu olayın en uygun kısmı :)))))
canım vallla pendikte bir halıcıda karar verdik henüz almadık karar evrdik model pier cardinin salon halısı peşin olunca 400 tl ye geliyor bide hole antreye alacaz onlarda 200 tutttu royal halı
kaşmirdende mutfak halısı alıcam oda 150
yatak odasına küçük bişi olcak karar vermedik
bide bizim salonla yemek odamız ayrı yemek odasında sadece masa sandalye konsol var oraya halıya gerek duymadık
boş bir odamız daha var oraya da halıoya gerek duymuyoruz şimdilik :))))))))
bizimkiler uyguna geldi 550 tl den 400 yaptı halıyı halıcı bide öyle büyük hantal ibşi seçmedim
bence halı bu olayın en uygun kısmı :)))))
berfocum hala almadım kına kıyafeti
*
ama gelin ayakkabımı aldım
bugün kontrolsüz bi şekilde yoğunum yarın sohbetleşiriz inşallah bol boll
Tabi cnm perde ve avize ile kıyaslanınca bencede en uygun halı
Gerçi nası halı seçtiğinede bağlı bu durum...
Bencede iyi almışsınız bakalım biz napıcaz.
Ben eşyalar yerleşsin bir boş alana bakıcam ona göre alıcam çnkü çok halı sevmiyorum evi daha küçük gösteriyor çnkü ne kadar çok perde ve halı
Ben eşyalar yerleşsin bir boş alana bakıcam ona göre alıcam çnkü çok halı sevmiyorum evi daha küçük gösteriyor çnkü ne kadar çok perde ve halı
kesinlikle katılıyorummçok halı olmasını ben de sevmiyorum alçıkcası salona bir tane aldım ben yemek odasının altına almayacağım mesela, genelde oraya da alınıyor ya. bir de patcwork ler var çok hoşuma gidiyor onlar da nişanlımda bayıldı, bir tane de ondan aldık
Aynı bnm kafadansın cnm bu konuda bende masanın altına almayı düşünmüyorum.koltuk önüne minik bir tane alcam çnkü fazla alanda kalmayacak eşyalardan muhtemelen
Bende patcwork leri çok beğeniyorum ama fiyatla uçuktu siz hangi markadan kaça aldınız acaba
hantal olmasın sade ve kullanışlı olsun başka şey istemem ben hiç nano teknoloji falan araştırmadım bana göre değil o işler fiyat arttırma pazarlıgı gibi gelio hep bı suru seçenekten buluruz eve gore bısıler herhalde hadi inşallh
en güzeli o olucak inş. benım de en guzel hayalım
sanat halının bırkaç halısını gordum çarşıda kendı mağazası değildi ama çok yuksek fiyat verdiler kendi şubesıne gitmeyi çok istyorum cok guzeldi cidden saol cnm
tam halı arıyorken bu bılgıler ilaç gibi geldi valla saol cnm cok
sanat halıdan aldık canım, numarası 6484 bakarsan sitesinden. kahve-lila. 3 mk sini 250 tl ye almıştık yanlış hatırlamıyorsam. benim çok hoşuma gitti sen de bir bak derim canım
http://www.sanathali.com/sanathali-patchwork-koleksiyonu-9.html linki bu canım
bizim seçtiğimiz halılar pier cardinin çok bilenen çok sade soft halısı canım abartısız evimizin tarzına uygun seçtik daha almadık çünkü royal ve pier cardindeki iki halı arasında kararsızım bid eroyal ve pier tavsiye etttiler bize bizd euyguna bulduk yeni sezon yaaa şanslıyız alllaha şükür uyguna bulup hallediyoruz perdeyide istanbul şartlarında kendime göre uyguna halletik ayırdığımız bütçeye bişi olmadı
Cnm çok teşekkür ederim çok beğendim valla güle güle kullan bende düşüyorum açıkçası almayı.
Hatta diğer koleksiyonlardan evin diğer kısımları içinde beğendim
Halida gumussuyundan sasma derim
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
bakıcam mutlaka cnmbu arada düğün mekanı karışıklık yapmış düğünümüz 1 hafta ertelendi allahtan davetiye bastırmamıştık ama fotoğrafçı diğer haftası doluymuş çok şanssızım bıze bir fotoğrafçı ayarlayabılıcegını soyledı beklıoruz sen aradın mı bıtmış mı ındırım?
Ay canim nasil oyle bir hata yaparlar allahtan erken fark etmisler gercekten feci bir durum ben senin kadar sakin karsilayamazdim durumu gercekten daha aramadim canim aksam eve gidince sakin kafa ile bakarim tek karar veremiyorum nisanlim ile karsilikli istisare yapmam lazim bu arada migrosta indirim ay sonuna kadar migroskopa bak canim
kolay gelsin kuzum ama merak ettim ayakkabını göster bize bakalım nasıymış:44:
sanat halı gerçekten çok güzeldir
ayça siz mobilayaları herşeyi aldınızmı kuzum halıları aldınız mı
biz evi dizdik mobilyalar perdeler halloldu daha şimdi halıya bakıyoruz en sona halıyı bıraktık
Herseyde vardir bir kismet uzulme canim sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?