bende oyle dıorum cnm ya sırf maddi kısmı dusunup içerlemiştim hem içine sinen hem makul fiyatlı fotoğrafçı bulmak zor ama kısmet napalım olmadı düğün sonrası trash the dress konsept çekim yapılomuş onu onerdi baska hafta sonu ıcın nısanlımı ıkna edersem öyle yapıcaz bulamazsak
ayşenur bak canım güzel modeller var avangard ve astoria modellerinde şık halılar var
giz canım aldık mobilyaları hepsini istibalden aldık, çok içime sindi çok şükür. 2 halı aldık, perdelerim de hazır sayılır. bi çok şeyi hallettik şükür düğüne var ama sıkışmak istemedim düğüne yakınyeni bir işe geçeceğim için büyük şeyleri hallettim şükür ki
Baska fotografci bak canim illaki vardir bos gunu olan vardir
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
anamm beynim masada kaldıı yaaa
bu neeeee yoğunlukk
ayakkabıyı yarın sabah eklerim ayşenurcum olur mu :26:
bakıcam cnm bakmam mı ama 750 1000 tl fıyat verenlerın çoğunun çekimleri çok klasik ben yaratıcı modern fotoğraflarımız olsun istiorum arastırıcam baktım bulamadım en son çare bu dediğim zten
senin dugun ne zamandı geç olmadan sen de bak bari de açıkta kalma cnm hastasın bılıorum ama
Benim cekimi zaten kardesimin arkadasi yapacakti ama yeni dogum yapti aramadi hic tereddutte kaldik o yuzden baska isim arastiriyorum
ayşenur bak canım güzel modeller var avangard ve astoria modellerinde şık halılar var
giz canım aldık mobilyaları hepsini istibalden aldık, çok içime sindi çok şükür. 2 halı aldık, perdelerim de hazır sayılır. bi çok şeyi hallettik şükür düğüne var ama sıkışmak istemedim düğüne yakınyeni bir işe geçeceğim için büyük şeyleri hallettim şükür ki
canım inan çok iyi anlıyorum bizde ocaktan beri evimize eşyalar geldi öyle beklkiyoruz perdeler felan geldi bide bende ş birimimi değiştirdim ne bakacak ne alacak vaktim var düşün çok kötü yorgun durumdayım vallla bir dün evde dinlenebildim iyikdie hetrşeyi halletmişim diyorum :)))))
hadı ya riske atma iyi yapıosun cnm istersen kardeşine söyle sorsun olması rezervasyon yaptırırsın içine sinerse buraya biz de bir tanıdıgımıza çektiririz dioduk ama bilen kişi en mantıklısı dedık sonra 750 tl heryere gidio bı sekılde zaten albume her durumda 250 den asagı vermıosun 500 tl cıksın cepten bılen bırı olsun dedık ama bılıosun kısmet olmadı basladım araştırmalara zaten tekrar ama içime sinmedi diğerleri bu fıyatlarda
diğer eksikleri hallettın mı ne zaman dugun cnm nerde yapıosunuz?
Bebeginden firsati olur mu bilmiyorum eger olursa harika olacak 2 aylik kursa gidip fotografci olanlardan degil canakkalede universitede bolumunu okudu italyaya gidip egitim aldi dergilere cekim yapiyor normalde bir iki yakin arkadasi icin dugun cekimi yapti onlari da guzel yapmis ablam ben cekicem diyordu hamileyken ama dogum yaptiktan sonra fikri degismis olabilir diye dusunuyoruz
işleri yolunda olan bırılerı var ne guzel benım elım ayagım dolastı bu ara sankı aksılıkler benı buluo gıbı kısmet ama napalım yılmak yok
bunun bı formulu var mı acaba ya ben de herşeyi halletsem bi
Sosyologgelinn canım benim kendimde bir yöntemim kötü bişi yada bir aksilik varsa anında onu unutur yerine başka birşey koyar ve kendime olayı unuturur kendimi kandırırım herkes buna şaşırır anında karar veririm birşeyin olabilitesi yoksa kendimde olanın en güzel olduğuna bu aksiliğinde bu güEl şeyleri görmeme vesile oldğnu düşünürüm biraz polyana ruhu var bende
bayıldım bayıldım bayıldım nerden bunlar cnm ? bende mor çiçek ve mor ayakkabı ıstıorum bunun morunu bulabılır mıyım acaba
o gun şans ve enerjı getırsın sana ınsallah
diloşş süpermiş güle güle kullan
vallahi ben de bayılarak aldımmm canımm
hataydan bi mağazadan aldım ben bunlarıı
moru yoktu hatta aynı modelin beyazı vardı
renkli düşünmeseydim beyazını alırdımm
saoll gamzecim teşekkür ederimm
hem sade hem şık dokusuna ve şekline bayıldım ya neyse ben hsonu bakıcam inş. bulabılırım burda bu tarz bişey çok rahat gorunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?