'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Galiba grip nefes alamiyorum

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

geçmiş olsun canım
havalar kötü.Bahar geldi derken tekrar kışa döndük:)
napalım ardemır ıyıyız takılıyoruz burda.Sen nasılsın?

geçmiş olsun canım
havalar kötü.Bahar geldi derken tekrar kışa döndük:)
napalım ardemır ıyıyız takılıyoruz burda.Sen nasılsın?

meryem geçmişler olsun fıstığım..

teşekkürler yağmur.. yuvarlanıp gidiyoruz işte şükür

selamlar kızlar dolu dolu bir haftasonu geçti ben kına için kıyafetlerimi ayarladım birtane mor hürrem usltan modeli üzeri dantelli bir elbise diğeride kırmızı yine hürrem tarzı bir elbise kiraladık fulll sultan gizem olucağım

halılara ve davetiyeye karar verdik :))))))) onlarda bu haftaiçi hallolur geri küçük minik şeler zaten bitti kafam rahat şükür kına için afişlerim pankartlaırm tepsi sepetlerim herşeyi hazır şükür

Sagolun kizlar isten izin aldim evde yatiyorum adim atacak halim yok

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Cok yoruldum kolumu kaldiracak halim yok alisveris yaptik eve temizlik mamalzemelerini aldik migrosta indirim var kizlar

dün gıdıcektım carsıya keske gıtseymışım tam ıhtıyacım olan ındırım

Günaydın mutlu guzel haftalar olsun.
Allah sonumuzu hayır etsin..

amin inşallah herşey yolunda gitsin inş

Günaydın.
Hayırlı,huzurlu,mutlu haftalar.
Dün çok geç yattım ve çok uykum var bugünde sevdiceğin doğum günü dışarda kutlamak gerek.Umarım akşama kadar enerjim kalır

kalmaz mı sevgili doğum gunusu ınsana ilaç gibi gelir

mrhb cnm nerden aldınız mobılyaları cnm suan en stres yaptıgım konu bu

günaydın kızlarr
mutlu haftalar

Günaydınnnnnn millet... Yoksa Tünaydın mı demeliydim

herkese selamlar,
merhaba nılcım evlenmışın.Hayırlı olsun kocaman mutluluklar diliyorum sana

selam kızlar napıyorsunuz bakiimmm?

Günaydına tunaydın deyip geldim kızlar ben halılarımı almak istiorum onerınız var mı kızlar?

Günaydına tunaydın deyip geldim kızlar ben halılarımı almak istiorum onerınız var mı kızlar?

Valla marka konusunda kesin konuşamam ama sakın o nanoteknoloji saçmalıklarına inanma Kendi kendine temizleniyormuşmuş, yok güneş ışığında temizleniyormuşmuş, hepsi yalan sakın inanma

Merhaba kizlar, hayirli guzel haftalar ♥ Haftasonu Istanbuldaydim bende. cumartesi gunu annisimle aksaraydan eminonune kadar yuruduk :) Gezdirdim güzelce annisimi ama birtanemin ayakları sismis Geziyi eminonunde sonlandirdik. kina malzemelerimizi aldik. annemi otogar da otobuse bindirdik ben istanbulda kaldim. Aksam sevdicegimle beyoglu ortakoy bebek derken gece 1 i geciodu eve gelmemiz :)
ertesi gun evimize gidip cam temizligi yaptik, les gibiydi camlar. perdelerimizi kisa yikamada yikatip utuleyip taktik ♥
kisaca cok yoruldum. daha birton iş var yapilcak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

meryem, gunes kizlar hayirli olsun aldiklariniz..
bi ara taki mevzusu konusulmus. bana set nişan da takilmisti ben dugune bu yuzden direkt onlarla cikicam.
cumartesi gunu kayinannisle bana bileklik ve kelepce aldik. bilekligi kinada ceyrek yerine koluma takmak istiyormus. kelepceyide ben gunluk kullanim icin istedim. dugunde muhtemelen nisanlim takar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun cnm kına kıyafetin ve halıların
Nereden aldın halıları ve ne tarz aldın çok tuttumu.
Gerçi bizim halıları kayınvalidem almak istedi.Biz beğenelimde o vericek.

Hayırlı olsun cnm kına kıyafetin ve halıların
Nereden aldın halıları ve ne tarz aldın çok tuttumu.
Gerçi bizim halıları kayınvalidem almak istedi.Biz beğenelimde o vericek.

canım vallla pendikte bir halıcıda karar verdik henüz almadık karar evrdik model pier cardinin salon halısı peşin olunca 400 tl ye geliyor bide hole antreye alacaz onlarda 200 tutttu royal halı

kaşmirdende mutfak halısı alıcam oda 150

yatak odasına küçük bişi olcak karar vermedik

bide bizim salonla yemek odamız ayrı yemek odasında sadece masa sandalye konsol var oraya halıya gerek duymadık

boş bir odamız daha var oraya da halıoya gerek duymuyoruz şimdilik :))))))))

bizimkiler uyguna geldi 550 tl den 400 yaptı halıyı halıcı bide öyle büyük hantal ibşi seçmedim

bence halı bu olayın en uygun kısmı :)))))

wowww baya yoğun bir haftasonu olmuş zehroş.
hem gezmece hem çalışmaca hepsi bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…