Cok hastayim ben heryerim agriyor
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
geçmiş olsun canım
havalar kötü.Bahar geldi derken tekrar kışa döndük:)
napalım ardemır ıyıyız takılıyoruz burda.Sen nasılsın?
Sagolun kizlar isten izin aldim evde yatiyorum adim atacak halim yok
günaydın arkidaşlar
Sagolun kizlar isten izin aldim evde yatiyorum adim atacak halim yok
Cok yoruldum kolumu kaldiracak halim yok alisveris yaptik eve temizlik mamalzemelerini aldik migrosta indirim var kizlar
Günaydın mutlu guzel haftalar olsun.
Allah sonumuzu hayır etsin..
Günaydın.
Hayırlı,huzurlu,mutlu haftalar.
Dün çok geç yattım ve çok uykum var bugünde sevdiceğin doğum günüdışarda kutlamak gerek.Umarım akşama kadar enerjim kalır
Günaydın kızlar evimiz halılar hariç döşenmiş oldu bu cumartesi pazar çok yoğunduk. Yemek odası takımını nişanlımla kırk şekle soktuk en sonunda birinde mutabık kıldık.Çok güzel bir duyguymuş cidden insanın kendi evinin olması . Karşı komşumuz da dün bize çay ve kurabiye getirmişti kendi evimizde ilk defa bir şeyler yedik beraber nişanlımla.
günaydın kızlarr
mutlu haftalar
Günaydınnnnnn millet... Yoksa Tünaydın mı demeliydim
herkese selamlar,
merhaba nılcım evlenmışın.Hayırlı olsun kocaman mutluluklar diliyorum sana
selam kızlar napıyorsunuz bakiimmm?
Günaydına tunaydın deyip geldim kızlar ben halılarımı almak istiorum onerınız var mı kızlar?
dila naptın kına elbiseni. gösterdiğin modelleri çok beğenmiştimde
kalmaz mısevgili doğum gunusu ınsana ilaç gibi gelir
selamlar kızlar dolu dolu bir haftasonu geçti ben kına için kıyafetlerimi ayarladım birtane mor hürrem usltan modeli üzeri dantelli bir elbise diğeride kırmızı yine hürrem tarzı bir elbise kiraladık fulll sultan gizem olucağım
halılara ve davetiyeye karar verdik :))))))) onlarda bu haftaiçi hallolur geri küçük minik şeler zaten bitti kafam rahat şükür kına için afişlerim pankartlaırm tepsi sepetlerim herşeyi hazır şükür
Hayırlı olsun cnm kına kıyafetin ve halıların
Nereden aldın halıları ve ne tarz aldın çok tuttumu.
Gerçi bizim halıları kayınvalidem almak istedi.Biz beğenelimde o vericek.
Merhaba kizlar, hayirli guzel haftalar ♥ Haftasonu Istanbuldaydim bende. cumartesi gunu annisimle aksaraydan eminonune kadar yuruduk :) Gezdirdim güzelce annisimi ama birtanemin ayakları sismisGeziyi eminonunde sonlandirdik. kina malzemelerimizi aldik. annemi otogar da otobuse bindirdik ben istanbulda kaldim. Aksam sevdicegimle beyoglu ortakoy bebek derken gece 1 i geciodu eve gelmemiz :)
ertesi gun evimize gidip cam temizligi yaptik, les gibiydi camlar. perdelerimizi kisa yikamada yikatip utuleyip taktik ♥
kisaca cok yoruldum. daha birton iş var yapilcak..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?