Haftasonu neler yapcaksınız.
Bizim yarın temizlik var evimizdeyiz.Yorucu bir gün bizi bekliyor
Ve beyaz eşya ile tvmiz gelicek
bizde de temizlik var canım bu akşamdan gidip yatak odasını temizlicez yarın yatak odamızı getircekler inşallah kurulduktan sonra da dolapları silcez bazanın altını filan yerleştircezyorucu oluyor ama bir o kadar da zevkli enerji hiç bitmiyor o evdeyken
sağolasın canım. sadece ayakkabı hariç toplamda 586 TL tuttu. bi ayakkabımız kaldı onunda numarası yoktu artık başka mağazalara bakiciiz
günaydın herkeseee
bluedays canım benim 29 günüm kaldı ama listede 30 yazıo :26:
sağolasın canım. sadece ayakkabı hariç toplamda 586 TL tuttu. bi ayakkabımız kaldı onunda numarası yoktu artık başka mağazalara bakiciiz
İyi tutmuş. Network markasını fazla bilmiyorum ben kalitesi sarardan kığılıdan falan daha mı iyi :26:
sağolasın tatlım evet haklısın inşaat pisliği temizlemek kadar zor bir temizlik yoktur Allah kolaylık versinSizin temizlik daha hafif cnm.
Bizim kaba temizlik ve inşaat pisliği var.
Bizimde kısmetse haftyaya perde ve mobilyalar gelicek.
Şuanda ev boş olduğu için hala bizim ev olduğuna inanamıyorum.
Eşyalar yerini bulunca artık inanırım sanırım
Kolay gelsin bu arada
İyi tutmuş. Network markasını fazla bilmiyorum ben kalitesi sarardan kığılıdan falan daha mı iyi :26:
Nişandaki takımını kığılıdan almıştık, o da gayet güzeldi :26:Günaydın canım
bizde kığılden aldık smokin fakat düğünden sonra götürücez normal takıma döncek gayet şık herşey dahil gömlek,papyon,kuşak vs
kıyaslama olarak bişey diyemicem canım ama iyi bir marka boynerin markası. kumaş kalitesi çok güzel benm hoşuma gitti. ayrıca kesim olarak nişanlımda bende bayıldık kesimleri çok hoş
her üründe % 50 indirim var ayrıca bizim aldığımız mağazada her 600 tl li alışverişte 150 Tl lik indirim vardı süper oldu anlıcağın
Çok iyiymiş canım yaa. bizde bir bakalım networke en iyisi
sağolasın tatlım evet haklısın inşaat pisliği temizlemek kadar zor bir temizlik yoktur Allah kolaylık versin
kıyaslama olarak bişey diyemicem canım ama iyi bir marka boynerin markası. kumaş kalitesi çok güzel benm hoşuma gitti. ayrıca kesim olarak nişanlımda bende bayıldık kesimleri çok hoş
her üründe % 50 indirim var ayrıca bizim aldığımız mağazada her 600 tl li alışverişte 150 Tl lik indirim vardı süper oldu anlıcağın
kuşak ve papyonu ordan düz siyah bulamadık canım o yüzden sarardan aldık ama o söylediğim fiyat yani 586 nın içine ekledim onu daSağol cnm teşekkürler.
Bu arada hayırlı olsun.
Bizde networkten almıştık hatta burada indirim olduğunu söylemiştim.
Nişanda da networkten aldık tabi o zaman indirim yoktu 2 katı para verdik.
Ama kumaş kalitesinden çok memnunuz takımlar kesinlikle üstte daha güzel oturuyor ve bence damat,kiğılı daha güzel,
Sarardan birşey almadık o yüzden kalitesini bilmiyorum kıyaslayamıcam.
Siz kuşak ve papyonu aldınızmı ayrıca biz sonradan onuda halletik ama o biraz tuzluya geldi
Haftasonu neler yapcaksınız.
Bizim yarın temizlik var evimizdeyiz.Yorucu bir gün bizi bekliyor
Ve beyaz eşya ile tvmiz gelicek
Küçük odaya ayyakkabı dolabıyla cekyat bulmam lazım avıze arıcam butun odalara oy oy yoruldum artık :97:
günaydın kızlaaaardün akşam damatlığımızı da aldık çok şükür almayanlara duyurulur networkte acayip indirim var biz oradan aldık çok uyguna geldi
hadi hayırlısı canım inşallah gönlünüze göre bulursunuz
bakın canım mutlaka. bu arada damat ds de de bu tarz indirimler var her 500 tl lik alışverişte indirim var orda da ama smokinler indirimli olmadığından pek bişi olmuyo. mesela bizim aldığımız gibi bi takım orda 918 tl olmuştu bir de kalıbı nedense daha kaba geldi bize. halbuki nişanda takımı ordan çok beğenerek almıştık. değişiyo demek ki
bende çekyat aldım küçük odama ucuz olsun istedim sık kullanılan bi alan olmayacağı için çalışma odası gibi düzenleyeceğim. Sahibinden.com'dan üreticiden aldım
Bende o sekılde duzenlıcem canım ıkeadan masa aldım bı tane bıde oraya kalmaya gelen olursa dıe de cekyat alıcam bı tane
canım aldığın tarzı paylaşırmısın smokin naısl aldınız damatlık diyemi gösterirsen sevinirim yarın bakmaya başlıcaz bizde
şöyle bir şey sundular bize canım. smokin istedik ama düğünden sonra da kullanabilsin istedik fakat orda bulunan smokinlerin daha sonra takıma dönüştürülmediğini söylediler genel de şu şekilde yapıyolar size de öneririz dediler networkun normal bir takım elbisesini alıp yakasına kendin seçip beğendiğin sateni koyuyolar alışveriş merkezindeki mağazısından aldık alt katta anlaştıkları terziye gittik ilgilenen arkadaşla orda beğendik seçtik bugün teslim alıcaz düğünden sonra da çıkartılacak sonra dan yakaya yapılan. bize çok mantıklı geldi ve kesimini çok beğendik slim fit zaten ama pantolon kesimi çok şık hatta linkini paylaşayım bak
http://www.network.com.tr/erkek/takim/elbise
Hangı avm den aldınız canım bızde almadık daha damatlık bakalım bızde oraya
izmirdeyiz canım biz optimumdaki network mağazasından aldık
sağolasın tatlım evet haklısın inşaat pisliği temizlemek kadar zor bir temizlik yoktur Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?