- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Cumartesi calisan biri olarak ustume alinmiyorum
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
bende çalışıyorum canım :) ama yine de tatil modun da oluyorum :)
Benimde oyle calisasim yok zaten aklim evde :)
valla benimde öyle karman çorman :) birde erkende çıkamıycam bugün
Bende 7 ye kadar calisiyorum bugun
Kızlar selamlar yarın çeyizlerim gidiyorrrrrrrr 3 yıldır bizimleydiler hepsini kolileyip salona yığınca çekyatların, bazanın altı, dolaplar filan bomboş kaldı resmen.Mutfak eşyalarımı hafta içi annem ve babam hep koli yapmışlar bugün de annemle kıyafet, çamaşır ve ve tekstili ürünlerimi hurçlara yerleştirdik 1 ay sonra kullanmaya başlayacağım kısmet olursa hepsini. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah evimiz de kuruldu sayılır tek eksiğimiz televizyonumuz kaldı çeyizler de yerleşti mi tamamdır. Damatlığı da halletik bu arada geçen hafta smokin de aradan çıkmış oldu.
Gozun aydin ben daha evi tasimadim
Gozun aydin ben daha evi tasimadim
Sağol bu arada canım siz de 30 günden düşmüşsünüz artık 29 görünüyor .
Kızlar selamlar davetiyelerimiz geldi bugün evimizi temizledik yatağımız geldi halılarımıı serdik eksiksiz ev oldu maşallah ev güzel temizlendi annem babam nişanlım la
Haftaya Cumartesi çeyiz alacaklar yani evde kalan son çeyizlerim taşınacak işlerimiz birmiş olcak 21 21 23 nisanda izinliyim evime vakit ayıracağım
Almorcum hayırlı olsun sizde bizim gibi erken hallediyorsunuz en iyisi cidden benim adada hiç çeyizim kalmadı temsili yapıcaz herşey evime yerleştirildi darısı sizin başınıza
Kızlar selamlar davetiyelerimiz geldi bugün evimizi temizledik yatağımız geldi halılarımıı serdik eksiksiz ev oldu maşallah ev güzel temizlendi annem babam nişanlım la
Haftaya Cumartesi çeyiz alacaklar yani evde kalan son çeyizlerim taşınacak işlerimiz birmiş olcak 21 21 23 nisanda izinliyim evime vakit ayıracağım
Almorcum hayırlı olsun sizde bizim gibi erken hallediyorsunuz en iyisi cidden benim adada hiç çeyizim kalmadı temsili yapıcaz herşey evime yerleştirildi darısı sizin başınıza
Ne güzel bitmiş her şey hayırlı olsun Gizcim bizim de yarın giiyor işte çeyizler ev koli ve hurç doldu tıklık tıklım.Bizim de evimiz oluştu gibi çok şükür halılarımızın siparişini verdik ama haftaya gelecek anca.
hayırlı olsun canım bütün işi bitirmişin maşallah bu ay sonunda bende bu işlerin hepsini bitirmeyi umut ediyorum zaman daralıyo
maşallahımız varki tez canlıyız son 30 gün kalaya herşeyi halletmiş olduk vallla rahat olucaz inşallah almorcum çok az kaldı canım
canım çok teşekkür ederim özellikle ay sonu 1 ayın kalmış olcak o zaman halledersen son düzlüğe iyi girmiş olacaksın kısmetse
Kizlar alinti yapamiyorumm.hepinize dualariniza cok cok tesekkur ederimm Allah razi olsun hepinizden evimizi tuttukk cok begendim icime cok sindi
Site icinde guvenlikli bahcesi fln cok guzell:)
Acaip icimiz rahatladi hem nisanlimin hem benimmm
Tekrardan cok tesekkur ederimm hepinizee
✨✨ 🎀 ✨✨
Kızlar selamlar yarın çeyizlerim gidiyorrrrrrrr 3 yıldır bizimleydiler hepsini kolileyip salona yığınca çekyatların, bazanın altı, dolaplar filan bomboş kaldı resmen.Mutfak eşyalarımı hafta içi annem ve babam hep koli yapmışlar bugün de annemle kıyafet, çamaşır ve ve tekstili ürünlerimi hurçlara yerleştirdik 1 ay sonra kullanmaya başlayacağım kısmet olursa hepsini. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah evimiz de kuruldu sayılır tek eksiğimiz televizyonumuz kaldı çeyizler de yerleşti mi tamamdır. Damatlığı da halletik bu arada geçen hafta smokin de aradan çıkmış oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?