'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar selamlar yarın çeyizlerim gidiyorrrrrrrr 3 yıldır bizimleydiler hepsini kolileyip salona yığınca çekyatların, bazanın altı, dolaplar filan bomboş kaldı resmen. Mutfak eşyalarımı hafta içi annem ve babam hep koli yapmışlar bugün de annemle kıyafet, çamaşır ve ve tekstili ürünlerimi hurçlara yerleştirdik 1 ay sonra kullanmaya başlayacağım kısmet olursa hepsini. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah evimiz de kuruldu sayılır tek eksiğimiz televizyonumuz kaldı çeyizler de yerleşti mi tamamdır. Damatlığı da halletik bu arada geçen hafta smokin de aradan çıkmış oldu.

Son düzenleme:

Gozun aydin ben daha evi tasimadim

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Gozun aydin ben daha evi tasimadim

Biz biraz tez canlıyız da ailecek tatlım. Bir de benim evim çok uzak bize erkenden gitsin dedik çeyizler anca bir iki haftaya yerleşir hepsi 3 yılda aaldıkça almışım şimdi nerelere sığdırıcam onları düşünüyorum Allah'tan evi 3+1 tuttuk bir odaya kullanmadığım fazlalıkları yığıcam , ütü fialan yaparım çamaşırları kurutacağım bir de odama aldığım 3 kapılı gardrop var onu da götürüyorum kışıkları filan ona koyarım yazın, kışın da yazlıkları ve fazla yastık, yorgan, havluları filan alır diye düşünüyorum.

Sağol bu arada canım siz de 30 günden düşmüşsünüz artık 29 görünüyor .

Evet canim benim aksilikler pesini birakmiyor sabirla ustesinden gelmeye calisiyorum evde perdeler haric hersey yarim yatak odasi takimi eksik geldi tamamlanmadi buzdolabim teshir geldi iade ettik yeni dolap arayisindayiz bakalim ne olacak

Kızlar selamlar davetiyelerimiz geldi bugün evimizi temizledik yatağımız geldi halılarımıı serdik eksiksiz ev oldu maşallah ev güzel temizlendi annem babam nişanlım la

Haftaya Cumartesi çeyiz alacaklar yani evde kalan son çeyizlerim taşınacak işlerimiz birmiş olcak 21 21 23 nisanda izinliyim evime vakit ayıracağım

Almorcum hayırlı olsun sizde bizim gibi erken hallediyorsunuz en iyisi cidden benim adada hiç çeyizim kalmadı temsili yapıcaz herşey evime yerleştirildi darısı sizin başınıza

hayırlı olsun canım bütün işi bitirmişin maşallah bu ay sonunda bende bu işlerin hepsini bitirmeyi umut ediyorum zaman daralıyo

Ne güzel bitmiş her şey hayırlı olsun Gizcim bizim de yarın giiyor işte çeyizler ev koli ve hurç doldu tıklık tıklım. Bizim de evimiz oluştu gibi çok şükür halılarımızın siparişini verdik ama haftaya gelecek anca.

maşallahımız varki tez canlıyız son 30 gün kalaya herşeyi halletmiş olduk vallla rahat olucaz inşallah almorcum çok az kaldı canım

Selam herkese evler yerlesmeye ceyızler gitmeye baslamıs ooo b bizde bugun avizelerimizi aldık hepsı cok hosuma gıttı ayakkabı dolabı arıyodum cok sukur onuda bulduk kucuk odama ıstanbul desenlı halı aldım ona uygun ıstanbul desenlı avızelerden alıcam oraya suan ıcın evımın tek eksıgı kucuk odaya alıcagım kanepe ve bız yarın onuda halledıcez ınsallah.Esyalar tamamlandıkca gozumde canlanmaya basladı kafamda herseyı otutturdum yerıne mobılyalarında bı gelsede canlı canlı gorsem
bizde annecıgımle esyalarrın cogunu kolıledık carsaflar havlular benım kıyafetlerım hepsı sıraya gırdı yıkanıp yıkanıp utulenıp gerı kaldırılıyolar odamın ıcınde bır yıgıntı varkı gormyın

hayırlı olsun canım nerden tuttunuz?

Hadi hayırlısı komşucan
Herşey istediğin gibi olsun...
Çeyizlerde gittikten snra heralde insan tam yolcu olduğunu hisseder olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…