ıııııığğğhhh şey
amaaaann sabahlar olmasın.. bir daha mı kına düğün yapsak naapsak nil?
nilocann hadii bişeye benzemezsemm :26::26:
anamm konu bilem açtımmm
Aman valla ben bazen düşünmüyor değilim, arada açıyorum düğün kasetini, düğün hakiyesi cd'sini "ahh diyorum şu günü bir daha yaşasak nasıl güzel olurdu"
Birşey olmaz sen merak etme, ben var ya sürekli gittiğim kuaförüme gittim , saç provası falan makyaj provası da yaptırmadım. Ya o gelinliğin içinde muhteşem görünmemek mümkün mü ?
Beğendiğin bir saç modelini ve makyaj tarzını göster kuaföre yaparlar aynısını.
Kızlarrrrrr nişanlım bitirdi askerliği, geldi çok şükür. Farklı şehirlerde yaşadığımız için daha göremedim ve bu duruma çok bozuluyorum ama o günler bitti ya yine de mutluyum.
Artık hiç oylanmadan hazırlıklara başlamamız lazım. şurda kalmış 46 gün anammmmmmm
yıllardır gittiğim yer olsa hiç dert diill
bak adanadaki çoktandır belli ama
orayı bilmediğimden korkumm :26::26:
herkes ibrahim ibrhimi demiş
bornovadakinii ora bana çok uzak olcak yetişebilirmiyim bilmiyorumm
balcovada bi şubeleri var henüz onunla ilgili bi yorum okumadımm
Sen araştır biraz daha, ama genelde kuaförlerin şubeleri de iyi sonuç verir. Adam ismine leke sürmek istemez. Bir de madem tanımadığın bir yere gideceksiniz, kesin elinde bir model resmi olsun, ben hem saç modeli hemde makyaj resmi götürmüştüm.
gözünüz aydınn canımmm
hazırlıklardan anlamazsın bile görüşemeden düğün gününün geldiğinii
sivil hayata alışmaları azcık zor oluyo bide düğün stresi var bam tellerinize basmamaya özen gösterinn
Kızlarrrrrr nişanlım bitirdi askerliği, geldi çok şükür. Farklı şehirlerde yaşadığımız için daha göremedim ve bu duruma çok bozuluyorum ama o günler bitti ya yine de mutluyum.
Artık hiç oylanmadan hazırlıklara başlamamız lazım. şurda kalmış 46 gün anammmmmmm
Senin de arkadaşım. Çok şükür bugünleri de gördükGözün aydın arkadaşım
Sağolasın arkadaşımgözün aydın canımbu psikolojiyi atlatması biraz sürecektir o yüzden bu dönemlerinizde anlayışlı olun derim
herşey rahatlıkla yetişir inşallah
Kina gecemde de gelinlik giyicem kuzum been 3. kez gelinim heyoo ♥aa çekim yarınmııı? süpermişşş, iki kez gelin olcam desene
Buyukadada kismetse insallah tatlim ♥aa ne güzel :) nerede çekim
Arzum canim hosgeldiin :) Fazla giremesemde kk ya seni gormek sevindirici ♥herkese tekrar merhaba kızlaarrrkokulu kokulu öpücük hepinize..
Hayirlisi olsun tatlim cok sevindim adina ♥şuan çalıştığım yerden ayrılıyorum canım, bakanlığa atandım oraya geçicem inşallah
Oyyy yesinler o minnagiii. Gostersin kendini de annisi cinsiyetini ogrensin bebisinin ♥Büyüyoruz ikimizde canım ne olsunBakalım 10 Mayıs'ta hem 2'li tarama var hem cinsiyetini öğrenicez. O gün de eşimin doğum günü inşallah güzel şeyler duyarız doktorumuzdan. Heyecanla, arada korkularla bekliyoruz bakalım
merhabaa
Kina gecemde de gelinlik giyicem kuzum been 3. kez gelinim heyoo ♥
Buyukadada kismetse insallah tatlim ♥
Arzum canim hosgeldiin :) Fazla giremesemde kk ya seni gormek sevindirici ♥
Hayirlisi olsun tatlim cok sevindim adina ♥
Oyyy yesinler o minnagiii. Gostersin kendini de annisi cinsiyetini ogrensin bebisinin ♥
Miyabaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyyy yesinler o minnagiii. Gostersin kendini de annisi cinsiyetini ogrensin bebisinin ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen Nilim yaa. Zamana yetismek cok zor. :)Vayy bee Zehroş 11 gün kalmış , resmen bitmiş senin şafak...Günler ne çabuk geçti inanılmaz sahiden.
oy ne güzel tatlım
doğru diyorsun canım zaten 6 aydır keklik gibi sekiyorum konuşurken. Aman üzülmesin, bunalmasın canı sıkılmasın diye elimden geleni yaptım azcık daha dayanabilirim ama sonra büyük patlama yaşamam inşallah :-(
Günaydın herkese....
Yarının tatil olduğunu bilip işe gelmek ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?