'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba kızlar, keyifler nasıl bakalımmm

Merhaba kızlar, keyifler nasıl bakalımmm

merhaba nilcim, 24 gün kaldığına inanamayan bir haldeyim, ay demeye alışmış ağızlar bi acayip hissediyorum, bi an diyorum eneem 2 hafta sonra izne ayrılıyorum bi an oluyo daha var oluyorum filan. anlıcağın enteresan bi haldeyim

yarın mayısa giriyoruzz nilocann atlaayacakk başka ay kalmadııııı :18::18::18::18:

Sizleri böyle görmek harika Tüm heyecanlarınızı, mutluluklarınızı dibine kadar yaşayın

pek inanamayan haldeyim :) en son 1 ay vardı ne çabuk geçti :)

Valla geçiyor, ben foruma geldiğimde 165 gün vardı evlenmeme, ohoo geçer mi diyordum. Gelin hamamı için alışveriş yaparken aylardan Temmuz' du, iş arkadaşlarım ayyy Nil daha çok var diyordu. 21 Aralık geldi de üzerinden de 4 ay geçti. Bu heyecanlı günlerinizin yerini mutlu günler alacak, huzurlu günler alacak inşallah.

Sen ne zaman aramızda olacaksın düğünden sonra bakalım evli bir bayan olarak

önümüzde ki hafta gidelimde azcık balayı alışverişi yapalım çeşit çeşit renk renk bikini alayım biraz

Dugunume 11 gun kalmis inanilir gibi degil ama o kadar aksilik yasadim heyecanim kalmadi

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Dugunume 11 gun kalmis inanilir gibi degil ama o kadar aksilik yasadim heyecanim kalmadi

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Merak etme cnm tek aksilik sizde yok.Bizdede ne aksilikler oldu.
Hep böyle dar ve strestli zamanlarda böyle olur zaten.
Bizimde mobilyada skıntı oldu tülde skıntı oldu.Salon tülü 2 kere dikildi tülden kaynaklı sorun vardı.Ve tülcü o kadar senedir bu firmanın tülünü satıyorum ilk defa böyle oluyor dedi.Ve 3. kez salona tül dikiliyor artık aynı markayı ve tülü seçmedik:44:
İnş mobilyalardaki ve tüldeki skıntı bu sefer giderilmiş olur.

selamlarrr

şafaklar çok az kalmış yahu , herkesi göndericez hızlıca vallahi

ben bugün patlayacğım galiba bomba gibiyim şuan resmen malummmm

kızlar selamlar naıslsınız 18 gün kaldı düğüne çok heyecanlıyım sizde ne var ne yok

bu arada kına için dj tutcaktık ama resmen 1000 tl gibi bir rakam isteyince müzikleri indirmeye eşe dosta sorarak yapmaya karar verdşim dj kardeşim olur

fikirlerinize ihtiyacım var müzikleri nasıl hallediyorsanız bir lsiteniz varsa sölerseniz sevinirim

Kızlar bugün ve cuma yıllık iznimden 2 gün aldım, zaten 3 yıllık bırıkmış izin var hepsini kullanmamız gerekıyormuş böyle böyle hem işime yarıyo hem de kurtarıcım oluyo

Gelin Çiçeği gördüm bir çiçekçide, harika, mor ve çok şık, oradan yaptırıcam düğün günümde inşallah

Şaka maka nisanda bitti.Bir çoğumuz ayı geliyor yarınnnn

ahhh ahhh o günler gelse de sevgiliye kocacım desek

önümüzde ki hafta gidelimde azcık balayı alışverişi yapalım çeşit çeşit renk renk bikini alayım biraz

Ben cumartesi pazarındayım bu hafta şortlar bıkınıler benı beklesin

Aksam olsada eve gıtsek agrım var benım yaa

geçmiş olsun canım yarın da dınlenırsın geçer inşallah

giiizzz canım çok çok az kaldı yahuuu, inanılır gbi değil zaman çok çabuk geçiyor.
herşeyi çok güzel atlatıcaksın inşallah canım

müzikler hakkında şuan için fikrim yok tatlım çünkü hala kına yeri düşünüyorum
tatlım kınayı dışardamı yapıyosun :26: ben evde düşünüyordum ancak dışarda yapacğız muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…