bi tane model var aklımdaa benimm
onda da taç varr :26: o taçtan arıyorum ama henüz bulamadımm
ben de hafta sonu kuaförüme gitcem hem saçımı boyatcam hem detayları konuşcazz.
*
gelinliğimin üstüne de sadece inci setimi takcam o kadar başka bişe yokk
selam kızlar
havalar kötü olduğu içinmidir nedir bıkkınlık var içimde bir.. bir de bi an önce bitsin biraz kafa dinliyeyim istiyorum :26:
Bende inci küpe kullancam cnm
Gelinlikle inci çok güzel oluyor sade ve zarif gerçekten
Zaten gelinliğimde ve duvağımdada inciler var
selam kızlar
havalar kötü olduğu içinmidir nedir bıkkınlık var içimde bir.. bir de bi an önce bitsin biraz kafa dinliyeyim istiyorum :26:
gamzeee aynen yaz geleydi iyiydi yahu, bu havalar beni daraltıyor hergün ağrı kesici alıyorum başım ağroyor sürekli
diloşş bu hafta bana geçmedi ya bitse de gitsek
bu arada ben çoklu alıntıyı bilmiyorum o yüzden böyle yazıyorummm:44::44:
havalar bide çok ısındı canım burdaa çekilmiyo yanii
*
ayrıca çoklu alıntı mesajların sağ alt köşesinde tik var yaa oraları işaretliyosun cevapla diyosun bu kadarrrr
teşekkür ederim öğrendim sayende
saç aksesuarını konuşmuşsunuz da, aklıam geldi, duvağı nasıl yapıcaksın canım? alttan mı tepeden mi?
Amanınnn zehroş bitmiş kızım yaaa sn şimdi düğünde heyecan patlaması yaşarsın belkide.
Yarın kına haftasonuda düğün valla birşey kalmadı gerçekten
hosbulduk tatliiimmmhoşgeldinn canımm
bence de yarınn stresin başlarrrr tırınn tırınnn çanlar senin için çalıyoo artıkkk
Nil canim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Verdiğin tavsiyelere uyacagim ♥ insallah yasadigimiz bunca sıkıntınin sonunda huzur mutluluk sevinç kucaklar bizii ♥♥Teşekkürler Zehroş, Allah sizlere de göstersin inşallah.
Veee evettt artık bitti, o hazırlıklar, telaşeler, yetişip yetişmeyecek kaygıları hepsi bitti. Şu an aslında tüm bunların yerini ne gibi duygular aldı tahmin edebiliyorum.Sana sadece şunu söyleyebilirim ki, hayatta ki herşeyi insan yanında sevdiği olduğu zaman daha kolay aşabiliyor, yada keyfini çıkartabiliyor. Heyecanlarını, korkularını, gelecek kaygılarını azaltmak istiyorsan yapacağın tek şey sevdiğinin gözlerine bakıp, onun elinden tutmak.
Çok mutlu ol Zehroş, mutlu ol ki sevdiğin adamı da mutlu edebil. Umarım kına-düğün hepsi sorunsuz harika geçer ve yepyeni hayatına mutlulukla adım atarsın.
yarın görürüz seni diyecek oldum da göremeyiz muhtemelen zehroşuminan bana kalbin ağzından atacak nerdeyse
herşey çok güzel olsun canım benim.. hayırlısıyla kınan düğünün sorunsuz problemsiz atlatılsın inşallah ve sen aramıza bulutların üstünde ağzın kulaklarında evli-mutlu olarak dön emi? dualarım seninle
...........
*
gelinlik eteğimin eteği detaylı kuyruklu olduğu için duvağım kısa canımm
o yüüzden tepeden yaptırcam ama patlayan model gibi diill
istediğim saç şu şekilde bakk Adanadaki düğünde bu arada kına için saç aksesuarımı da talabilceğimm
Eki Görüntüle 1104664
hatta nasıll olur benim gelinliğimde bu şekilde kolluu :26:
hosbulduk tatliiimmm
Calsin canlsr davullar oynicam been ♥♥
çok güzel canım bu model. çok çok tepeden olmadığı için ben de bu şekilde beğeniyorum. saçını önden bırakıcakmısın burdaki gibi yoksa tamamen toplatırıcakmısın?
ben eskiden hep alttan duvak isterdim ama son zamanlarda tepeden hoşuma gitmeye başladı ama yaptırısam aynı bu şekilde önden bırakırım diye düşünüyorum çünkü sımsıkı topuz bana yakışmıyo
yok canım aynen bu şekilde bıraktırcam önlerden dee yani güzel olursaa
hafta sonu kuaförüme gitcem zaten hem saçımı boyatmaya hem kestirmeye aynı zamanda konuşurum nasıl olcağıyla ilgilii
prova fln ayarlar bakarızz hangisi daha uygun olur
*
benim nişanda sıkı topuzdu o yüzden yaptırmıyorum o modelii
ben de alttan toplattım, şimdide tepeden olucak bakalım, ortasını bulamıcam galiba
önden bıraktır evet çok daha hoş oluyo bence
bir de bişey daha sorucam ya:26: tepeden bu şekilde yaptırırsam duvak uzun olabilir mi? hem kısa hem uzun duvak oluyormu bu modellerde acaba?
foto çekiminde uzun duvak istiyorum ama düğün sırasında uzun duvak zorlar oynarken falan toplamak gerekir:26: bilemedim ya:26:
selam kızlar..
kuzum nasılsıız. çok az kaldı.. heycn varmı. :26: varmı bir eksiğin gediğiniş olayını naptın tatlım
ben kısa duvak kullancam canımm hem rahatlığı açıcından hem de etek detayım görünsün diee
ama foto çekimi için gelinlikçimden uzun duvak alcam salona geçince çıkarcam yine kısa duvakla kalcamm
sen saçını istediğin gibi yaptır kuaförler ona uygun yerleştiriyolar duvağınıı
merhaba berfocumm
evet az kaldı birazcıkk
sanırım bitti işlerr kendimi boğduğum küçük detaylar haricindee
*
iş olayım askıda hala benimm
inşallah iyi bi sonuç alırım die dua ediyorumm :26::26:
*
sen nasılsınn
Kuzuum tesekkur ederiim yok cok sukur bitti cogu sey ♥selam kızlar..
kuzum nasılsıız. çok az kaldı.. heycn varmı. :26: varmı bir eksiğin gediğiniş olayını naptın tatlım
zehroşşş bol bol oyna yarın, çok güzel geçicek inşallah
ama ağlamayı da unutmabir arkadaşım ben hiç ağlamadım yahu kınamda demişti
altta kısa duvak üstünde uzun duvak olucak o zaman tamam o şekilde yaptırmak çokd ha mantıklı, düğünde uzun duvak çok zorlar :26:
sağol canım ya teşekkürler
maşallah dilacım
alırsın inşALLAH bu evlilik sana çok güzel kapılar ve işler açacak
ben iyim hamdolsun
bu topikte tanıdığım herkes evlendi evleniyoronlar adına çok seviyorum topiğe gelemsemde eski umutları hayallerini unutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?