'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende inci küpe kullancam cnm
Gelinlikle inci çok güzel oluyor sade ve zarif gerçekten
Zaten gelinliğimde ve duvağımdada inciler var

selam kızlar

havalar kötü olduğu içinmidir nedir bıkkınlık var içimde bir.. bir de bi an önce bitsin biraz kafa dinliyeyim istiyorum :26:

Bende inci küpe kullancam cnm
Gelinlikle inci çok güzel oluyor sade ve zarif gerçekten
Zaten gelinliğimde ve duvağımdada inciler var

:123::123::123::123:
o yüzden tacımı da incili kristal taşlı tercih etcem ama bakalımm :26::26:

selam kızlar

havalar kötü olduğu içinmidir nedir bıkkınlık var içimde bir.. bir de bi an önce bitsin biraz kafa dinliyeyim istiyorum :26:

havadandır ayçacım yaaa
bugün cuma görünümlü çarşamba olmuşş bitmeliydi bugün hafta bencee

gamzeee aynen yaz geleydi iyiydi yahu, bu havalar beni daraltıyor hergün ağrı kesici alıyorum başım ağroyor sürekli

diloşş bu hafta bana geçmedi ya bitse de gitsek

bu arada ben çoklu alıntıyı bilmiyorum o yüzden böyle yazıyorummm:44::44:

havalar bide çok ısındı canım burdaa çekilmiyo yanii
*
ayrıca çoklu alıntı mesajların sağ alt köşesinde tik var yaa oraları işaretliyosun cevapla diyosun bu kadarrrr

havalar bide çok ısındı canım burdaa çekilmiyo yanii
*
ayrıca çoklu alıntı mesajların sağ alt köşesinde tik var yaa oraları işaretliyosun cevapla diyosun bu kadarrrr

teşekkür ederim öğrendim sayende

saç aksesuarını konuşmuşsunuz da, aklıam geldi, duvağı nasıl yapıcaksın canım? alttan mı tepeden mi?

teşekkür ederim öğrendim sayende

saç aksesuarını konuşmuşsunuz da, aklıam geldi, duvağı nasıl yapıcaksın canım? alttan mı tepeden mi?

*
gelinlik eteğimin eteği detaylı kuyruklu olduğu için duvağım kısa canımm
o yüüzden tepeden yaptırcam ama patlayan model gibi diill
istediğim saç şu şekilde bakk Adanadaki düğünde bu arada kına için saç aksesuarımı da talabilceğimm

hatta nasıll olur benim gelinliğimde bu şekilde kolluu :26:

Amanınnn zehroş bitmiş kızım yaaa sn şimdi düğünde heyecan patlaması yaşarsın belkide.
Yarın kına haftasonuda düğün valla birşey kalmadı gerçekten

Bitti kuzuum. Alisveris fasli bitmedi yalniz yaa.

hoşgeldinn canımm
bence de yarınn stresin başlarrrr tırınn tırınnn çanlar senin için çalıyoo artıkkk
hosbulduk tatliiimmm
Calsin canlsr davullar oynicam been ♥♥

Nil canim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Verdiğin tavsiyelere uyacagim ♥ insallah yasadigimiz bunca sıkıntınin sonunda huzur mutluluk sevinç kucaklar bizii ♥♥

Arzuumm tesekkur ederim. Bak göstermeye geldim kendimi yok ayol hala heyecanli diilim been :)
Nisanimda dans sirasinda heyecanlanmistim sadece. Bakalim yarin neler olucak :) :)

çok güzel canım bu model. çok çok tepeden olmadığı için ben de bu şekilde beğeniyorum. saçını önden bırakıcakmısın burdaki gibi yoksa tamamen toplatırıcakmısın?
ben eskiden hep alttan duvak isterdim ama son zamanlarda tepeden hoşuma gitmeye başladı ama yaptırısam aynı bu şekilde önden bırakırım diye düşünüyorum çünkü sımsıkı topuz bana yakışmıyo

hosbulduk tatliiimmm
Calsin canlsr davullar oynicam been ♥♥

aynenn öyleeee
eteklerini savura savuraaaaa oynicaksınnnn inşallahh :118::118:

yok canım aynen bu şekilde bıraktırcam önlerden dee yani güzel olursaa
hafta sonu kuaförüme gitcem zaten hem saçımı boyatmaya hem kestirmeye aynı zamanda konuşurum nasıl olcağıyla ilgilii
prova fln ayarlar bakarızz hangisi daha uygun olur
*
benim nişanda sıkı topuzdu o yüzden yaptırmıyorum o modelii

ben de alttan toplattım, şimdide tepeden olucak bakalım, ortasını bulamıcam galiba
önden bıraktır evet çok daha hoş oluyo bence
bir de bişey daha sorucam ya:26: tepeden bu şekilde yaptırırsam duvak uzun olabilir mi? hem kısa hem uzun duvak oluyormu bu modellerde acaba?
foto çekiminde uzun duvak istiyorum ama düğün sırasında uzun duvak zorlar oynarken falan toplamak gerekir:26: bilemedim ya:26:

zehroşşş bol bol oyna yarın, çok güzel geçicek inşallah

ama ağlamayı da unutma bir arkadaşım ben hiç ağlamadım yahu kınamda demişti

ben kısa duvak kullancam canımm hem rahatlığı açıcından hem de etek detayım görünsün diee
ama foto çekimi için gelinlikçimden uzun duvak alcam salona geçince çıkarcam yine kısa duvakla kalcamm
sen saçını istediğin gibi yaptır kuaförler ona uygun yerleştiriyolar duvağınıı

selam kızlar..

kuzum nasılsıız. çok az kaldı.. heycn varmı. :26: varmı bir eksiğin gediğin iş olayını naptın tatlım

merhaba berfocumm
evet az kaldı birazcıkk
sanırım bitti işlerr kendimi boğduğum küçük detaylar haricindee
*
iş olayım askıda hala benimm
inşallah iyi bi sonuç alırım die dua ediyorumm :26::26:
*
sen nasılsınn

altta kısa duvak üstünde uzun duvak olucak o zaman tamam o şekilde yaptırmak çokd ha mantıklı, düğünde uzun duvak çok zorlar :26:
sağol canım ya teşekkürler

maşallah dilacım
alırsın inşALLAH bu evlilik sana çok güzel kapılar ve işler açacak
ben iyim hamdolsun
bu topikte tanıdığım herkes evlendi evleniyor onlar adına çok seviyorum topiğe gelemsemde eski umutları hayallerini unutamıyorum

selam kızlar..

kuzum nasılsıız. çok az kaldı.. heycn varmı. :26: varmı bir eksiğin gediğin iş olayını naptın tatlım
Kuzuum tesekkur ederiim yok cok sukur bitti cogu sey ♥

zehroşşş bol bol oyna yarın, çok güzel geçicek inşallah

ama ağlamayı da unutma bir arkadaşım ben hiç ağlamadım yahu kınamda demişti

Ayy tatlim aglamim yaaa :)
Cok sulugozum ben aglamak istemioom

altta kısa duvak üstünde uzun duvak olucak o zaman tamam o şekilde yaptırmak çokd ha mantıklı, düğünde uzun duvak çok zorlar :26:
sağol canım ya teşekkürler

ne demek canım her zamann
inşallah her şey gönlümüze göre olurr

inşallah berfocumm :26::26:
ben bu topiğe ilk geldiğimde sadece nişanlıydım az çok biliyosundur belkii
uzunca süre umut ettim ve şuanda Allahın izniyle düğünümü bekliyorumm
darısıı sana olsun inşallahh
yeterki umudunu yitirmee canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…