oyy inşallahh :26::26:
*
göz koyduğum bazı yerler var umarım olurr
daha daha iyileri olsun inşallaahhh
Kızlarr saat 3'te ani bir kararla iş yerinden 2 saat izin alıp doktora gittim. Benim bamya olmuş zıpçıktıkSürekli zıplıyor, kollar bacaklar devamlı hareket halinde, sanırsınız içeride zorla tutuyoruz o derece yani 19 Nisan günü 3,5 Cm olan zıpçıktık bugün itibariyle tam 6,7 cm olmuş, çok fırlama bir bebek geliyor haberiniz olsun, herkes Kasım ayına hazırlansın
Maşalah cok hızlı buyuyo canım
Oyy masallah tatlim ya Allah hayirlisi ile kucağına aldigin gunleride gostersin ♥Kızlarr saat 3'te ani bir kararla iş yerinden 2 saat izin alıp doktora gittim. Benim bamya olmuş zıpçıktıkSürekli zıplıyor, kollar bacaklar devamlı hareket halinde, sanırsınız içeride zorla tutuyoruz o derece yani 19 Nisan günü 3,5 Cm olan zıpçıktık bugün itibariyle tam 6,7 cm olmuş, çok fırlama bir bebek geliyor haberiniz olsun, herkes Kasım ayına hazırlansın
Ben burdayiiimmm ♥♥♥ayrıca liste dolu bu gelinlerr nerdeeeeeee
Arzuum bu kadar heyecana gore dilegin baya iyi birsey olmali kuzum ♥günaydın diloşum nilciiim ayçacıımm gamzeciim ayşenurcuum meryemciimm zehroşummm ve ismini anımsayamayıp da atladığım tüm gelincikleeerr..
dün elektrikler kesildi diye asansörü kullanamayıp gül ağacının altına dilek dileyemeyen garip çiftimiz alternatif yaratıp saksıya su koyup dilek kağıtlarını onun içine atarak hıdırellez yaparlar.. sabahın 6sında da eriyen kağıtları görünce bütün siteyi ayağa kaldıran çığlıkla itinayla koca ve tüm sakinler uyandırılır.. sakinler sakin değillerdir ama eminim
Ve eveeet bayadir gelemiyorum kizlar, cok ozledim sizi. Cumartesi gunu son is gunumdu. Telden bakamadim fazla kk ya. Persembe aksami kinam var ve cumartesi dugunum.. birileri bana biraz heyecan gonderebilir miii? Zira ben sanki baskasinin düğününe gidecek gibi sakinim :)
Yarin sehir disindaki misafirler geliyor belki onlari gorunce evleniyor olduguma inanabilirim :)
Kızlarr saat 3'te ani bir kararla iş yerinden 2 saat izin alıp doktora gittim. Benim bamya olmuş zıpçıktıkSürekli zıplıyor, kollar bacaklar devamlı hareket halinde, sanırsınız içeride zorla tutuyoruz o derece yani 19 Nisan günü 3,5 Cm olan zıpçıktık bugün itibariyle tam 6,7 cm olmuş, çok fırlama bir bebek geliyor haberiniz olsun, herkes Kasım ayına hazırlansın
Oyy masallah tatlim ya Allah hayirlisi ile kucağına aldigin gunleride gostersin ♥
Ben burdayiiimmm ♥♥♥
Arzuum bu kadar heyecana gore dilegin baya iyi birsey olmali kuzum ♥
Ve eveeet bayadir gelemiyorum kizlar, cok ozledim sizi. Cumartesi gunu son is gunumdu. Telden bakamadim fazla kk ya. Persembe aksami kinam var ve cumartesi dugunum.. birileri bana biraz heyecan gonderebilir miii? Zira ben sanki baskasinin düğününe gidecek gibi sakinim :)
Yarin sehir disindaki misafirler geliyor belki onlari gorunce evleniyor olduguma inanabilirim :)
Oyy masallah tatlim ya Allah hayirlisi ile kucağına aldigin gunleride gostersin ♥
günaydınn kızlarrrr
maşallahh miniğee gün geçtikçe cm ekliyo kendineeee
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Dilaa, Günaydınnnnnnnnnn tüm güzel gelinciklerrrrrrrr
Büyüyor canım valla, bambaşka heyecan ve mutluluk tarifi yok bunun. Kendisine cm bana kg ekliyor tabi bu arada
Günaydın kızlar
Bugun bır gergınlık var üstümde:26:
ayşenurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dilacannnnnnnnn
17 gün yazıyoo aşağıdaaaa
evleniyomuyuzz neeeeeeeeee
Galiba
Ama hala inanamıyorum ben sanki daha aylar var gibi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?