Oyy masallah tatlim ya Allah hayirlisi ile kucağına aldigin gunleride gostersin ♥
Ben burdayiiimmm ♥♥♥
Arzuum bu kadar heyecana gore dilegin baya iyi birsey olmali kuzum ♥
Ve eveeet bayadir gelemiyorum kizlar, cok ozledim sizi. Cumartesi gunu son is gunumdu. Telden bakamadim fazla kk ya. Persembe aksami kinam var ve cumartesi dugunum.. birileri bana biraz heyecan gonderebilir miii? Zira ben sanki baskasinin düğününe gidecek gibi sakinim :)
Yarin sehir disindaki misafirler geliyor belki onlari gorunce evleniyor olduguma inanabilirim :)
Kızlarr saat 3'te ani bir kararla iş yerinden 2 saat izin alıp doktora gittim. Benim bamya olmuş zıpçıktıkSürekli zıplıyor, kollar bacaklar devamlı hareket halinde, sanırsınız içeride zorla tutuyoruz o derece yani 19 Nisan günü 3,5 Cm olan zıpçıktık bugün itibariyle tam 6,7 cm olmuş, çok fırlama bir bebek geliyor haberiniz olsun, herkes Kasım ayına hazırlansın
dimii
*
ben hala dağıtmak için bişeler yapma peşindeyim sanki zaman çok varmış gibii
aman da teyzesinin biriciği yerim onu yeriiimm.. kime çekecek tabi burda bu kadar enerjik deli dolu çıpıtta çıpıııtt teyzesi varken?
nilim çok heyecanlandırıyorsun kız beniii
Valla Arzu teyzesine çekecek sanırımHeyecanlan valla, Arzu, çok ciddiyim ben böyle heyecan yaşamadım, dünya bambaşka dönüyor sanki. Dün bebeğimi gördüm ya, eşime bir kez daha aşık oldum sanki. Yanlış okumuyorsun evet, bu bebekle ben eşime daha da aşık oldum. İşte insanlar o yüzden diyormuş ya, "allah isteyen herkese versin, aratmasın" diye. İnşallah hayırlı zamanda Allah size de versin.
kızlaaarrr günaydın..
yahu bitti şafaklar bittiii..
diloş ayşenur inanın artık bir zahmet
gamzecim havadan olabilir mi? zira basık bir gün gene
Zamanın bu kadar az kaldığını görünce ve hala eksiklerimi tamamlamadığı düşünce panik oluyorum anlıkta olsa
hem hadi çabuk geçsin diyorumm hem dur azcık yavaşş :111::111::111:
karışık duygular içindeyimmm :86::86::86::86:
artık eksik düşünmek istemiyorumm canımm
yeter gayrii
kendi kendime yarattığım gereksiz detaylar olmasa süper olcak amaaa
Aynen bende o moddayım valla.
Gereksiz detaylarım benimde bitmiyor.
Bazılarını gözlerimi kapamaya çalışsamda içimde şeytan dürtüklüyor
ayşenurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
olsunn o bebektir bebekk
günaydın ccanımm, hayırdır inşallah sebepli mi sebepsiz mii ??
Uykumu pek alamadım heralde dayım bıraz rahatsız dun gece ordaydık gecede kafama taktım bırazkızlaaarrr günaydın..
yahu bitti şafaklar bittiii..
diloş ayşenur inanın artık bir zahmet
gamzecim havadan olabilir mi? zira basık bir gün gene
içimizdeki şeytanı def etmemiz gerek bizimm
*
ne dicem sen gelinlik üstüne nasıl bi taç kullancaksınn ??
Uykumu pek alamadım heralde dayım bıraz rahatsız dun gece ordaydık gecede kafama taktım bırazCeyiz gıdecegı gun ımam nıkahımız kıyılıcaktı bıde ole konusulmustu sımdı annem dıyo o gun karısık olur baska bı gun gelsınler nısanlımda dıyo ben herkese soledım ole sımdı değiştiremem arada kaldım bıde karısık ısler ıste.
Kızlar ceyız yerlesırken kac kısıydınız benımkı cok kalabalık olcak gıbı 20 kısıyle ev mı yerlesır ya anlamadım evde cok buyuk deıl kımıldayamıcak kımse
Benim beğendiğim 2 tane saç modeli var birisi taçlı birisi tokalı cnm.
O yüzden ilk saç provasından snra modeli belirlemem gerek:26:
Kafam karışık o yüzden.
Ama takı olarak sadece küpe takıcam çnkü gelinliğimin göğüs kısmıda açık değil.
Sen nasıl birşey planlıyorsun
biraz üst üste gelmiş canımm sıkma canınıı
vallahi biz 5 kişi flndık el elden yerleştirdik hemenn:26::26:
annene de izah et nişanlım duyurmuş kıyılacağı günü
çeyizi çıkarmadan önce kıyılır hemen fln de kırılmasın iki taraftaa
*
ayrıca dayına da çok geçmiş olsunn canımm
Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah :26:
Uykumu pek alamadım heralde dayım bıraz rahatsız dun gece ordaydık gecede kafama taktım bırazCeyiz gıdecegı gun ımam nıkahımız kıyılıcaktı bıde ole konusulmustu sımdı annem dıyo o gun karısık olur baska bı gun gelsınler nısanlımda dıyo ben herkese soledım ole sımdı değiştiremem arada kaldım bıde karısık ısler ıste.
Kızlar ceyız yerlesırken kac kısıydınız benımkı cok kalabalık olcak gıbı 20 kısıyle ev mı yerlesır ya anlamadım evde cok buyuk deıl kımıldayamıcak kımse
Amin canım ınsallah
Gelen de işe yaramaya gelmıyokı zaten meraklarına gelıo kuru kalabalık yapıcaklar bosuna
Amin canım ınsallah
Gelen de işe yaramaya gelmıyokı zaten meraklarına gelıo kuru kalabalık yapıcaklar bosuna
Bende cocuklu kımse gelsın ıstemıyorum evım amerıkan mutfak ve cok buyuk deıl kıyafetlerım de yerlestı yatak odasında pek bı ıs kalmadı.Yaşlılarda gelmesın dedım ama merak ederler gelırler dedıBence baştan hem kendi ailene hemde nişanlının tarafına tavrını koy eğer kalabalık ve karışıklık istemiyorsan.
Ben öyle yaptım çocuklu ve iş yapmıcak kimseyi istemedim açık açık dedim çokta rahat ettim
Ne kadar kalabalık olursa o kadar herşey karışıyor herkesin çalışma şeklini sevmiyorsun müdahale etme şansın zor oluyor.
Bizde teyzem ve dayımın eşi yatak odasını yerleştirdi.
Ben salonu ve banyoyu yaptım
Annemle erkek tarafından bir kişide mutfağı yaptı.
Tabi herkes bna neyi nereye koyalım diye sordu o yüzden içime sindi
Canım dayına geçmiş olsun, umarım ciddi bir sorun değildir.
Biz çeyiz yerleşirken, 3 teyzem + annem + kardeşim + ben + 1 adet arkadaşım7 kişiymişiz. Eşimin tarafından gelen olmadı, yani geldiler biraz durdular "biz ayak altında durmayalım" dediler. Akşam üzeri yemek getirdiler, o kadar.
İmam nikahına gelince, ya o gün olması şart mı gerçekten. Yani o günün telaşesi zaten yeterince çok. bence annen haklı, bir de ayrıca imam nikahı için nişanlın herkese haber verdik derken neyi kast ediyor anlamadım. benim imam nikahım, çeyizim yerleştikten sonra evimde kıyıldı. Hoca vardı, kayınpederim, babam, eşim ve eşimin bir arkadaşı vardı. Sizde belki adetler farklıdır bilmem tabi, herkese haber verilip herkesin önünde kıyılıyorsa o zamanda nişanlın haklı, haber verildiyse yapılacak birşey yok araya sıkıştırmanız gerekecek gibi görünüyor.
Sıkma canını böyle şeylerle, nikahta kıyılır, evde yerleşir ohooo sen üzüldüğünle kalırsın. Çeyiz yerleştirme mevzusuna gelince, bırak kim istiyorsa gelsin. Kırma kimseyi, zaten herkes sana soracak bunu nereye koyalım diye. Sen kendin bile yerleştirsen, zamanla kullanım sıklığına göre kendin bile yerlerini değiştireceksin. Ben çok şeyi "aman ya bunu neden buraya koymuşum, hiçte kullanılmıyor" diyerek yer değiştirdim. Kalabalıkta eğlenceli gör bak, hemen yerleşir anlamazsın. Biz 7 kişi 1 günde yerleştirdik. Akşam saat 11'de tüm halılar yayılmış, tüm koliler açılmış yerleşmişti.
Uff bugün yine coştum, konuştukça konuşuyorumşişirmedim inşallah kafanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?