'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yarın görürüz seni diyecek oldum da göremeyiz muhtemelen zehroşum inan bana kalbin ağzından atacak nerdeyse

herşey çok güzel olsun canım benim.. hayırlısıyla kınan düğünün sorunsuz problemsiz atlatılsın inşallah ve sen aramıza bulutların üstünde ağzın kulaklarında evli-mutlu olarak dön emi? dualarım seninle

aman da teyzesinin biriciği yerim onu yeriiimm.. kime çekecek tabi burda bu kadar enerjik deli dolu çıpıtta çıpıııtt teyzesi varken?
nilim çok heyecanlandırıyorsun kız beniii

kızlaaarrr günaydın..

yahu bitti şafaklar bittiii..
diloş ayşenur inanın artık bir zahmet

gamzecim havadan olabilir mi? zira basık bir gün gene

aman da teyzesinin biriciği yerim onu yeriiimm.. kime çekecek tabi burda bu kadar enerjik deli dolu çıpıtta çıpıııtt teyzesi varken?
nilim çok heyecanlandırıyorsun kız beniii

Valla Arzu teyzesine çekecek sanırım Heyecanlan valla, Arzu, çok ciddiyim ben böyle heyecan yaşamadım, dünya bambaşka dönüyor sanki. Dün bebeğimi gördüm ya, eşime bir kez daha aşık oldum sanki. Yanlış okumuyorsun evet, bu bebekle ben eşime daha da aşık oldum. İşte insanlar o yüzden diyormuş ya, "allah isteyen herkese versin, aratmasın" diye. İnşallah hayırlı zamanda Allah size de versin.

biliyorum bitanem onca kilometreden şu monitörden hissediyorum heyecanını.. Allahım aşkınızı her gün daha da alevlendirsin.. daim olsun..

artık ciddi ciddi çok istiyoruz ama benim iş durumu ve düğün borcu elimizi bağlıyor be canım.. Allahım bir kapı açarsa inşallah..
ayrıca tabiki bize çekecek zira annesi ve babasıyla beraber en çok zamanı bizimle geçiriyor zıpçıktımız

kızlaaarrr günaydın..

hem hadi çabuk geçsin diyorumm hem dur azcık yavaşş :111::111::111:
karışık duygular içindeyimmm :86::86::86::86:

Zamanın bu kadar az kaldığını görünce ve hala eksiklerimi tamamlamadığı düşünce panik oluyorum anlıkta olsa

artık eksik düşünmek istemiyorumm canımm
yeter gayrii
kendi kendime yarattığım gereksiz detaylar olmasa süper olcak amaaa

Aynen bende o moddayım valla.
Gereksiz detaylarım benimde bitmiyor.
Bazılarını gözlerimi kapamaya çalışsamda içimde şeytan dürtüklüyor

ayşenurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

olsunn o bebektir bebekk

günaydın ccanımm, hayırdır inşallah sebepli mi sebepsiz mii ??

kızlaaarrr günaydın..

Uykumu pek alamadım heralde dayım bıraz rahatsız dun gece ordaydık gecede kafama taktım bıraz Ceyiz gıdecegı gun ımam nıkahımız kıyılıcaktı bıde ole konusulmustu sımdı annem dıyo o gun karısık olur baska bı gun gelsınler nısanlımda dıyo ben herkese soledım ole sımdı değiştiremem arada kaldım bıde karısık ısler ıste.
Kızlar ceyız yerlesırken kac kısıydınız benımkı cok kalabalık olcak gıbı 20 kısıyle ev mı yerlesır ya anlamadım evde cok buyuk deıl kımıldayamıcak kımse

içimizdeki şeytanı def etmemiz gerek bizimm
*
ne dicem sen gelinlik üstüne nasıl bi taç kullancaksınn ??

Benim beğendiğim 2 tane saç modeli var birisi taçlı birisi tokalı cnm.
O yüzden ilk saç provasından snra modeli belirlemem gerek:26:
Kafam karışık o yüzden.
Ama takı olarak sadece küpe takıcam çnkü gelinliğimin göğüs kısmıda açık değil.
Sen nasıl birşey planlıyorsun

biraz üst üste gelmiş canımm sıkma canınıı
vallahi biz 5 kişi flndık el elden yerleştirdik hemenn:26::26:
annene de izah et nişanlım duyurmuş kıyılacağı günü
çeyizi çıkarmadan önce kıyılır hemen fln de kırılmasın iki taraftaa
*
ayrıca dayına da çok geçmiş olsunn canımm
Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah :26:

Son düzenleme:

bi tane model var aklımdaa benimm
onda da taç varr :26: o taçtan arıyorum ama henüz bulamadımm
ben de hafta sonu kuaförüme gitcem hem saçımı boyatcam hem detayları konuşcazz.
*
gelinliğimin üstüne de sadece inci setimi takcam o kadar başka bişe yokk

Amin canım ınsallah
Gelen de işe yaramaya gelmıyokı zaten meraklarına gelıo kuru kalabalık yapıcaklar bosuna

Bizimde çeyiz günü oldu imam nikahı cnm.Karışıklık fln olmuyor.Maksimum 45 dakika sürdü herşey.
Nikah,tatlı ve şerbet ikramı biraz sohbet hepsi bu kadar
Sonrada çeyizi arabaya yerleştirdiler gittik eve.
Biz 5 kişiydik ve herşey yıkanmış olduğu için direkt çıkarıp dolaplara yerleştirdik o yüzden çok kolay oldu bir kaç saatte yorulmadan işimiz bitti

Amin canım ınsallah
Gelen de işe yaramaya gelmıyokı zaten meraklarına gelıo kuru kalabalık yapıcaklar bosuna

Bence baştan hem kendi ailene hemde nişanlının tarafına tavrını koy eğer kalabalık ve karışıklık istemiyorsan.
Ben öyle yaptım çocuklu ve iş yapmıcak kimseyi istemedim açık açık dedim çokta rahat ettim
Ne kadar kalabalık olursa o kadar herşey karışıyor herkesin çalışma şeklini sevmiyorsun müdahale etme şansın zor oluyor.
Bizde teyzem ve dayımın eşi yatak odasını yerleştirdi.
Ben salonu ve banyoyu yaptım
Annemle erkek tarafından bir kişide mutfağı yaptı.
Tabi herkes bna neyi nereye koyalım diye sordu o yüzden içime sindi

Canım dayına geçmiş olsun, umarım ciddi bir sorun değildir.

Biz çeyiz yerleşirken, 3 teyzem + annem + kardeşim + ben + 1 adet arkadaşım 7 kişiymişiz. Eşimin tarafından gelen olmadı, yani geldiler biraz durdular "biz ayak altında durmayalım" dediler. Akşam üzeri yemek getirdiler, o kadar.

İmam nikahına gelince, ya o gün olması şart mı gerçekten. Yani o günün telaşesi zaten yeterince çok. bence annen haklı, bir de ayrıca imam nikahı için nişanlın herkese haber verdik derken neyi kast ediyor anlamadım. benim imam nikahım, çeyizim yerleştikten sonra evimde kıyıldı. Hoca vardı, kayınpederim, babam, eşim ve eşimin bir arkadaşı vardı. Sizde belki adetler farklıdır bilmem tabi, herkese haber verilip herkesin önünde kıyılıyorsa o zamanda nişanlın haklı, haber verildiyse yapılacak birşey yok araya sıkıştırmanız gerekecek gibi görünüyor.

Sıkma canını böyle şeylerle, nikahta kıyılır, evde yerleşir ohooo sen üzüldüğünle kalırsın. Çeyiz yerleştirme mevzusuna gelince, bırak kim istiyorsa gelsin. Kırma kimseyi, zaten herkes sana soracak bunu nereye koyalım diye. Sen kendin bile yerleştirsen, zamanla kullanım sıklığına göre kendin bile yerlerini değiştireceksin. Ben çok şeyi "aman ya bunu neden buraya koymuşum, hiçte kullanılmıyor" diyerek yer değiştirdim. Kalabalıkta eğlenceli gör bak, hemen yerleşir anlamazsın. Biz 7 kişi 1 günde yerleştirdik. Akşam saat 11'de tüm halılar yayılmış, tüm koliler açılmış yerleşmişti.

Uff bugün yine coştum, konuştukça konuşuyorum şişirmedim inşallah kafanı

Bende cocuklu kımse gelsın ıstemıyorum evım amerıkan mutfak ve cok buyuk deıl kıyafetlerım de yerlestı yatak odasında pek bı ıs kalmadı.Yaşlılarda gelmesın dedım ama merak ederler gelırler dedı

canım herkese soyleme mevsusu ceyız almaya gelıceklerı ıcın kalabalık olcak ımam nıkahı.çeyiz gunu zaten gelıcekler bı daha nasıl getırcem dusuncesıyle ben cıkardım herkeste onayladı o gun ımam nıkahı kıyılmasını zira su sure zarfında karsı taraftan pek bı gırısım olmadı annesıde olmadıgı ıcın ılgılenen yok kuzum kendısı ılgılendı herseyle baska bı gun olsun ımam nıkahı desek karsı tarafı arakı bulasın durumu onların musaıt olmasını beklersek yanmısız

Çeyiz serme hem ghüzel bişi ama iyi organize olunmazsa karmaşadan başka bişey değil

Benim çeyiz sermemde annem ve ben dahil bizim taraftan 18 kişiydik
şimdi böyle yazınca acayip kalabalıkmışız

anne tarafımdan olan kuzenler teyzeler salonumu yerleştirdi
baba tarafı halam yengem ve kuzenlerim yatak odasını yerleştirdi
arkadaşlarım da mutfağımı yerleştirdi

kimse kimseye karışmadı biz öyle ortalıkta dolandık yalnızca
o yüzden 2-3 saatte bitmiş oldu işimiz
3. saatin sonunda herşey yerleşmiş çöpler atılmış ev komple tekrardan silinip süpürülmüştü

bu arada şafaklarına baktım çok az kalmış hepiniziin
Allah yardımcınız olsun
evliliğin ilk ayları sıkıntılı bir süreç
yeni bir hayata adapte olma aileden ayrılma
birde üste binen sorumluluklardan dolayı
ve ne kadar tanmışı olursanız olun aynı evde yaşamadan bilemiyorsunuz
o yüzden olabildiğince elinizden geldiğince alttan almaya çalışın
çok öfkeleneceğiniz zamanlar olacak
o tv izlerken siz koca günün yorgunluğunun ardından mutlfakta olmaktan bıkmış olacaksınız
ya da temizlik yapmaktan her yeriniz ağrıyacak
kavga ederek söylemek yerine sen dili yerine ben dilini kullanrak alatmaya çalışın

zehra en yakıdna senin düğünün sanırım
aşkınız daim olsun
sorunsuzz geçecek bir kına düğün olur inşallah
bol bol eğleneceğin de balayı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…