'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol bebişiimm
geliyormusun yakınlarda bizim mekana yavrucuğum?

belli bişe yok arzucanımm
bi aklım git son evi yerleştir dio ama her durumda nişanlıcan evde yaşadığından gelin evine bürünemiyo ben gidene kadarr
balayı dönüşünde yerleştireyim diyorumm
kararsızım aslında fikrin var mıı ??

iş yükü babında bakarsan evet balayı dönüşü ama ben kaçamak yapıver kaçıkaçıver diye şey ettimdiii

Simdiden terliyor bile evet kina sart

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

iş yükü babında bakarsan evet balayı dönüşü ama ben kaçamak yapıver kaçıkaçıver diye şey ettimdiii

aman gayrıı bilemiyorum yapsam mı bi kaçamakk
*
bide ben düğünden sonra 2 hafta daha gelcem çalışmayaaa amann yaaaaaaaaaa

Fotoğraf çekiminde uzun duvak çok güzel oluyor. Ayrıca ilk düğünün başında da, ben de çift duvak kullandım. Üste kısa duvağı taktı kuaförüm, onu iyice sabitledi. Kısa duvağın altına da uzun duvağı tutturdu ama onu sağlamlamadı. Fotoğraf çekiminde kulandım, salona ilk girişte nikah masasına yürürken uzun duvağım arkamda açıldı iyice kısa duvakla yüzümü örttüm. Takı merasiminden sonra hemen çıkarttım uzun duvağı. Çektim elime geldi zaten Ama benim topuzun altına takılıydı duvağım, tepeden duvakta sanırım çift duvak takamıyorlar. Ona göre de karar ver.

Kizlarr safagim bitmis tukenmis sac provasina gidiyorum dun kina icin abiyemi aldim cerezleri aldim kina almayi unutmusum :)

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

çok çok az mı kaldııı , ay ben heyecenlanıyorum yahu..
kendi düğünümde napacam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…