heheytt herkes açıldı be yaaa
arzuuuuşşşşşşş gamze daha fena çıktı
Kendını tut adamı tut zor ıs vesselamiş cıkarıyom durmadan aa surda bi leke mı var sıleyım hemen
hanım hanııımmm sende ısın artık yavaştankalmış şurda güncükler
ay bide gördüğün üzere böyle bir aman da aman edaları.. hiç sorma nil
Sorma durum fenaaaahadı dılos uzakta bız ne edek evde ısımız oluyo gıdıyoz beklıyoz esyalar gelırken zor tutuyom valla
nilim seninkinin aynı olcak yok hayatım bene tepeden duvak olmaz ense topğuzu yapıcam saçımın altına gelcek duvakalrım çarşamba provaya gidicem
Kendını tut adamı tut zor ıs vesselamiş cıkarıyom durmadan aa surda bi leke mı var sıleyım hemen
aha! bir tane daha.. kııızzz yerim sizi..
bende ısın diyorum hatuna.. kaynamış haberimiz yok..
Utanırım ama yaaa
hiç sorma ayçam yaaadiloş gizli kapaklı şeyediyor ama gamze de az değişlmiş
İtiraflar gelmeye başladı
Bak bakalım provada içine sinecektir ama, güzel oluyor.
Ayyy süper komiksinizzzzz, adam da saf ya anlamıyor senin hareketlerinden
Bunlar hazır olda bekliyormuş meğer ya, hişşştttt adamların canını okumayın benden söylemesi
Ehehe cok komık sahneler cıkıyo ortaya.hiç sorma ayçam yaaadiloş gizli kapaklı şeyediyor ama gamze de az değişlmiş
anaaamm aynı biizz gamzem kıyamam laa
İtiraflar gelmeye başladı
Bak bakalım provada içine sinecektir ama, güzel oluyor.
Ayyy süper komiksinizzzzz, adam da saf ya anlamıyor senin hareketlerinden
Bunlar hazır olda bekliyormuş meğer ya, hişşştttt adamların canını okumayın benden söylemesi
Utanırım ama yaaa
utanma kuzuuuuhadi sen tutarsın da adamları tutmak hakkat zor oliyiii
arzuuummm o zaman ne diyoruzz hoppala cuppalaaa
Ehehe cok komık sahneler cıkıyo ortaya.
Valla sarılcam sadece
aa avızelerı takcaktın sen hadı
Ne olcak canım az daha sabretsin böle daha keyıflı oluyo
niilll millet ilk gece nasıl kolay atlatılır diye konu açıyor bizim kızların da zavallı nişanlıları açmalı.. şunlara bak Allasen..
Utanırım ama yaaa
Demirden korksaydık trene bınmezdikniilll millet ilk gece nasıl kolay atlatılır diye konu açıyor bizim kızların da zavallı nişanlıları açmalı.. şunlara bak Allasen..
Enişteler okumasın valla burayı, korkacaklar.
Ev yerleştiriyoruz, eşimde uğraşıyor benimle tabi bu arada. Ben de kızdım " aaaa yeter ama az daha sabret işte, sorucam ben sana o zaman dedim" adamı korkuttum herhalde "iliğimi kemiğimi kurutmazsın inşallah" dedi bana
Utanmazsın utanmazsın
Demirden korksaydık trene bınmezdik
Piii edepsiz benokumasınlar bencede nılcım benımkıde ben sana sorcam dıyo bakalım kım kıme sorcak
Enişteler okumasın valla burayı, korkacaklar.
Ev yerleştiriyoruz, eşimde uğraşıyor benimle tabi bu arada. Ben de kızdım " aaaa yeter ama az daha sabret işte, sorucam ben sana o zaman dedim" adamı korkuttum herhalde "iliğimi kemiğimi kurutmazsın inşallah" dedi bana
Utanmazsın utanmazsın
Demirden korksaydık trene bınmezdik
Piii edepsiz benokumasınlar bencede nılcım benımkıde ben sana sorcam dıyo bakalım kım kıme sorcak
Hadi bakalım Hodri Meydan
Ayyy çok güldüm Allah'ta sizleri güldürsün
ağız birliği yapıyor bu mikroplar da demeeekkanaamm yoksa erkekler kulubu diye bir yerde mi konuşuyor onlarda
aynı mevzu bizdede geçmişti.. pislikleeerr
Gaza geldım bıraz daha ısıtıyım ortamı
Mesela hızmetcı kostumu bulup yataga kahvaltı goturmek ,koçişin gömlegını gıyıp bulasık makınasını yerlestırmek
ağız birliği yapıyor bu mikroplar da demeeekkanaamm yoksa erkekler kulubu diye bir yerde mi konuşuyor onlarda
aynı mevzu bizdede geçmişti.. pislikleeerr
Gaza geldım bıraz daha ısıtıyım ortamı
Mesela hızmetcı kostumu bulup yataga kahvaltı goturmek ,koçişin gömlegını gıyıp bulasık makınasını yerlestırmek
niliiimm buraya bak burayaa.. olmuş bunlar olmuuuuşş
niliiimm buraya bak burayaa.. olmuş bunlar olmuuuuşş
Özellikle mac ızlerken bulasık makınasını yerlestırcen aslında evde amerıkan mutfak pijlik deılmı
Özellikle mac ızlerken bulasık makınasını yerlestırcen aslında evde amerıkan mutfak pijlik deılmı
gamzeeeeaz değilsin hiç hiiçç..
evlendikten sonrasını merakla bekliyoruuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?