'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hanım hanııımmm sende ısın artık yavaştan kalmış şurda güncükler

ay bide gördüğün üzere böyle bir aman da aman edaları.. hiç sorma nil

Sorma durum fenaaaa hadı dılos uzakta bız ne edek evde ısımız oluyo gıdıyoz beklıyoz esyalar gelırken zor tutuyom valla

İtiraflar gelmeye başladı

nilim seninkinin aynı olcak yok hayatım bene tepeden duvak olmaz ense topğuzu yapıcam saçımın altına gelcek duvakalrım çarşamba provaya gidicem

Bak bakalım provada içine sinecektir ama, güzel oluyor.
Kendını tut adamı tut zor ıs vesselam iş cıkarıyom durmadan aa surda bi leke mı var sıleyım hemen

Ayyy süper komiksinizzzzz, adam da saf ya anlamıyor senin hareketlerinden
aha! bir tane daha.. kııızzz yerim sizi..

bende ısın diyorum hatuna.. kaynamış haberimiz yok..

Bunlar hazır olda bekliyormuş meğer ya, hişşştttt adamların canını okumayın benden söylemesi

niilll millet ilk gece nasıl kolay atlatılır diye konu açıyor bizim kızların da zavallı nişanlıları açmalı.. şunlara bak Allasen..

hiç sorma ayçam yaaa diloş gizli kapaklı şeyediyor ama gamze de az değişlmiş

anaaamm aynı biizz gamzem kıyamam laa
Ehehe cok komık sahneler cıkıyo ortaya.

Valla sarılcam sadece
aa avızelerı takcaktın sen hadı

Ne olcak canım az daha sabretsin böle daha keyıflı oluyo

Ehehe cok komık sahneler cıkıyo ortaya.

Valla sarılcam sadece
aa avızelerı takcaktın sen hadı

Ne olcak canım az daha sabretsin böle daha keyıflı oluyo

biz sarıldığımız(!) eşya yerleştirmeyi her çamaşır odasına girdiğimizde yad ediyoruz meselaaa

niilll millet ilk gece nasıl kolay atlatılır diye konu açıyor bizim kızların da zavallı nişanlıları açmalı.. şunlara bak Allasen..

Enişteler okumasın valla burayı, korkacaklar.

Ev yerleştiriyoruz, eşimde uğraşıyor benimle tabi bu arada. Ben de kızdım " aaaa yeter ama az daha sabret işte, sorucam ben sana o zaman dedim" adamı korkuttum herhalde "iliğimi kemiğimi kurutmazsın inşallah" dedi bana

Utanırım ama yaaa

Utanmazsın utanmazsın

Demirden korksaydık trene bınmezdik

Piii edepsiz ben okumasınlar bencede nılcım benımkıde ben sana sorcam dıyo bakalım kım kıme sorcak

Demirden korksaydık trene bınmezdik

Piii edepsiz ben okumasınlar bencede nılcım benımkıde ben sana sorcam dıyo bakalım kım kıme sorcak

Hadi bakalım Hodri Meydan

Ayyy çok güldüm Allah'ta sizleri güldürsün

ağız birliği yapıyor bu mikroplar da demeeekk anaamm yoksa erkekler kulubu diye bir yerde mi konuşuyor onlarda

aynı mevzu bizdede geçmişti.. pislikleeerr

Hadi bakalım Hodri Meydan

Ayyy çok güldüm Allah'ta sizleri güldürsün

ağız birliği yapıyor bu mikroplar da demeeekk anaamm yoksa erkekler kulubu diye bir yerde mi konuşuyor onlarda

Gaza geldım bıraz daha ısıtıyım ortamı
Mesela hızmetcı kostumu bulup yataga kahvaltı goturmek ,koçişin gömlegını gıyıp bulasık makınasını yerlestırmek

bende şüphelendim bak şimdi
Gaza geldım bıraz daha ısıtıyım ortamı
Mesela hızmetcı kostumu bulup yataga kahvaltı goturmek ,koçişin gömlegını gıyıp bulasık makınasını yerlestırmek

Ooooooo daha şimdiden ne fanteziler , senin adam yandı bence destekleyici birşeyler alsın seninle işi zor

niliiimm buraya bak burayaa.. olmuş bunlar olmuuuuşş

tam olmuşlar hemde, az daha bekleyecek sabır kalmamış bunlarda vayy eniştelerin haline, adamlar balayından sonra bel fıtığı olmasın da

Özellikle mac ızlerken bulasık makınasını yerlestırcen aslında evde amerıkan mutfak pijlik deılmı

gamzeeee az değilsin hiç hiiçç..

evlendikten sonrasını merakla bekliyoruuumm

Bende kendime çok mu fenayım derdim ama, ohooooo... Bu akşam için bir kaç bişey planlıyım bari, kurtlar vadisini izlerken dikkat çekici birşeyler bulmam lazım, Gamze fikirlerini beliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…