niiil
gel haftasonuda çocuk gül cemalini görsün diyorum diloşun aklı nerdeyse artıkgelirsem boğazına dururum diyoor
nilooş beni yoldan çıkarmaya çalışıyooo arzucannnn
son çırpınışlar bunlarr bebekk
coming soon
belki ben direnememm anacımm o yüzden gelmiyomm belkiii
niiil
gel haftasonuda çocuk gül cemalini görsün diyorum diloşun aklı nerdeyse artıkgelirsem boğazına dururum diyoor
nilooş beni yoldan çıkarmaya çalışıyooo arzucannnn
son çırpınışlar bunlarr bebekk
coming soon
belki ben direnememm anacımm o yüzden gelmiyomm belkiii
doğru ama işte yani ucundan azıcık da olsa şey etsek
he anlaşıldı seni seniiiiiii.. yaramaz olan eniştecik değilmiş ki günahını alıyoruz bizim kız civataları gevşetmiş bildiğin aneeaammm
Alemsiniz valla kızlar güldürdünüz beni
Arzu, Diloş'un aklının artık başka yerlerde olması normal şaşırmamak lazımSon zamanlar, çanlar çalmaya başlamıştır
Arzuuu, bak bir de sana suç atıyor "yoldan çıkartmaya çalışıyormuşsun"Az daha diren Diloş
arzuuuuu hiç düşünmüyosun sen bu hatunu aaaaaaaa, gelemiyo işte baksana dediğineee
Alemsiniz valla kızlar güldürdünüz beni
Arzu, Diloş'un aklının artık başka yerlerde olması normal şaşırmamak lazımSon zamanlar, çanlar çalmaya başlamıştır
Arzuuu, bak bir de sana suç atıyor "yoldan çıkartmaya çalışıyormuşsun"Az daha diren Diloş
arzuuuuu hiç düşünmüyosun sen bu hatunu aaaaaaaa, gelemiyo işte baksana dediğineee
yaa bakk ben yemeğe gidiyomm heaaaa
gelcemm bekleyinnn
benim de canımm vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ben de insanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dimii nilll
arzu hemen şeediyoooo
hiç sorma nil.. utanmasa "hiç aklımda yok hep sen sokuyorsun" falan diyerek damgalayacak beni.. :111::111::111:
niyet belli artık wuhuuuuu
Forum ısınıyo yıne
Forum ısınıyo yıne
Ya ya tabeee
Diloş niyeti bozmuş, suçu kime atsam acaba derdine düşmüş
Şafaklar bitti artık, adım adım herkes yaklaşıyor final sahnesine
Fotoğraf çekiminde uzun duvak çok güzel oluyor. Ayrıca ilk düğünün başında da, ben de çift duvak kullandım. Üste kısa duvağı taktı kuaförüm, onu iyice sabitledi. Kısa duvağın altına da uzun duvağı tutturdu ama onu sağlamlamadı. Fotoğraf çekiminde kulandım, salona ilk girişte nikah masasına yürürken uzun duvağım arkamda açıldı iyice kısa duvakla yüzümü örttüm. Takı merasiminden sonra hemen çıkarttım uzun duvağı. Çektim elime geldi zatenAma benim topuzun altına takılıydı duvağım, tepeden duvakta sanırım çift duvak takamıyorlar. Ona göre de karar ver.
Sorma durum fenaaaahadı dılos uzakta bız ne edek evde ısımız oluyo gıdıyoz beklıyoz esyalar gelırken zor tutuyom valla
Sorma durum fenaaaahadı dılos uzakta bız ne edek evde ısımız oluyo gıdıyoz beklıyoz esyalar gelırken zor tutuyom valla
aha! bir tane daha.. kııızzz yerim sizi..
bende ısın diyorum hatuna.. kaynamış haberimiz yok..
heheytt herkes açıldı be yaaa
arzuuuuşşşşşşş gamze daha fena çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?