'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nilooş beni yoldan çıkarmaya çalışıyooo arzucannnn

son çırpınışlar bunlarr bebekk
coming soon

doğru ama işte yani ucundan azıcık da olsa şey etsek

belki ben direnememm anacımm o yüzden gelmiyomm belkiii

he anlaşıldı seni seniiiiiii.. yaramaz olan eniştecik değilmiş ki günahını alıyoruz bizim kız civataları gevşetmiş bildiğin aneeaammm

niiil
gel haftasonuda çocuk gül cemalini görsün diyorum diloşun aklı nerdeyse artık gelirsem boğazına dururum diyoor

nilooş beni yoldan çıkarmaya çalışıyooo arzucannnn

son çırpınışlar bunlarr bebekk
coming soon

Alemsiniz valla kızlar güldürdünüz beni

Arzu, Diloş'un aklının artık başka yerlerde olması normal şaşırmamak lazım Son zamanlar, çanlar çalmaya başlamıştır

Arzuuu, bak bir de sana suç atıyor "yoldan çıkartmaya çalışıyormuşsun" Az daha diren Diloş

benim de canımm vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ben de insanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dimii nilll
arzu hemen şeediyoooo

hiç sorma nil.. utanmasa "hiç aklımda yok hep sen sokuyorsun" falan diyerek damgalayacak beni.. :111::111::111:

niyet belli artık wuhuuuuu

benim de canımm vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ben de insanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dimii nilll
arzu hemen şeediyoooo

Ya ya tabeee

hiç sorma nil.. utanmasa "hiç aklımda yok hep sen sokuyorsun" falan diyerek damgalayacak beni.. :111::111::111:

niyet belli artık wuhuuuuu

Diloş niyeti bozmuş, suçu kime atsam acaba derdine düşmüş

nilim seninkinin aynı olcak yok hayatım bene tepeden duvak olmaz ense topğuzu yapıcam saçımın altına gelcek duvakalrım çarşamba provaya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…