'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tam olmuşlar hemde, az daha bekleyecek sabır kalmamış bunlarda vayy eniştelerin haline, adamlar balayından sonra bel fıtığı olmasın da
Aman kız allah korusun
gamzeeee az değilsin hiç hiiçç..

evlendikten sonrasını merakla bekliyoruuumm

Bende merak edıyorum canım dılımde varda ıcraatı göricizzz

tam olmuşlar hemde, az daha bekleyecek sabır kalmamış bunlarda vayy eniştelerin haline, adamlar balayından sonra bel fıtığı olmasın da

puahahahahahahaaa
kuzenim yataktan düşüp belini sakatlamıştı da aylarca arkadaşları ailesi bilen duyan gören herkes dalga geçmişti zavallımla ve gelinciğiyle

ama bu kızlar mahvedecekler zavallı enişteleriii

Aman kız allah korusun

Bende merak edıyorum canım dılımde varda ıcraatı göricizzz

Yaa bak Allah korusun diyon ama Arzu'nun anlattığını okudun mu bak , fazla yüklenmeyin eniştelerree

Çok skandal bir durum sahiden ya

Bende kendime çok mu fenayım derdim ama, ohooooo... Bu akşam için bir kaç bişey planlıyım bari, kurtlar vadisini izlerken dikkat çekici birşeyler bulmam lazım, Gamze fikirlerini beliyorum

wuhuu yansın gecelerrrDaha okadar gelıstıremedım ama once ısıkları sondurup bole ızle daha keyıflı olur dersın sonracıma cıcılerı gıyıp gelebılırsın cok mu basıt oldu bılemedım ama evdekı materyallerden uygun olan bısıler kullanabılırsın

Yaa bak Allah korusun diyon ama Arzu'nun anlattığını okudun mu bak , fazla yüklenmeyin eniştelerree

Çok skandal bir durum sahiden ya

hayır açıkla açıklayabilirsen "şeeyyy.. yataktaa.. mmm.. düşmüştümdee.. yoksa şeyy değil.. yanii.. "

ter kan içinde kalıyorlardı açıklarken.. çok yakınları olanlar da belden aşağı vuracaklar illa aman diyeyim dikkat..

yemek yerken durup durup kendine gülümseme.. bide yanakların kızarır

yerim seniiii..

hoooppp geldimmmmmmm

Forum ısınıyo yıne

son viraj bebekkkk yansınn forummmm

Ya ya tabeee

Diloş niyeti bozmuş, suçu kime atsam acaba derdine düşmüş

yaa nilocann inankii arzucan şeettiii gelcenmii kaçamak yapıvercenmii dieeeeee

Sorma durum fenaaaa hadı dılos uzakta bız ne edek evde ısımız oluyo gıdıyoz beklıyoz esyalar gelırken zor tutuyom valla

öylee uzaktannn uzaktaaaannnnnnn
o yüzden gelmiyorumm
bizim ev yerleşti bide her şey hazırr bizi bekliyo sadeceee

Gaza geldım bıraz daha ısıtıyım ortamı
Mesela hızmetcı kostumu bulup yataga kahvaltı goturmek ,koçişin gömlegını gıyıp bulasık makınasını yerlestırmek

anammmm fantaziye gellllllllll

ufuk geniişşş.. maşallah..

nilciimm kendime ait inancım bitti benim Ben kendimi aşırı şirret sanardım bu bağlamda.. yanılıyormuşum..

bak daha arzucan şeeetti diyor

hoooppp geldimmmmmmm
yaa nilocann inankii arzucan şeettiii gelcenmii kaçamak yapıvercenmii dieeeeee

Öyledir tabi canım, başka birşey düşünmedik zaten bizde

Akıl akıldan üstündür değişik fikirler her zaman iyidir

ufuk geniişşş.. maşallah..

nilciimm kendime ait inancım bitti benim Ben kendimi aşırı şirret sanardım bu bağlamda.. yanılıyormuşum..

Valla bende öyle sanıyordum , hatta arada "aşkım kusura bakma sanırım bana libido fazla koymuşlar, aldırılabilecek birşeyse aldırayım olmazsa fazlasını" dediğim olmuştur. Hiçte öyle değilmiş meğersem

sizden de tavsıler alacıgızzz tabii su dugun bır gecsın

ihtiyacın olacağını sanmıyorum hanıııımm

ay niiillll severim seni.. ama Allah vergisi yani napalım.. biz forumca libidolu hatunlarız

Wuhuuu bu ne konular almis basini halaya durmus

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Sac provasi bitti tepeden duvak yaptim cok hos oldu onlerine hafif dalgali olsun istedim ama dayanmaz bozulur dediler vazgectim sira da manikur pedikur kas biyik ve agda kaldi korkuyorum kizlar heyecan basti

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Wuhuuu bu ne konular almis basini halaya durmus

17/11/2009➰11/05/2014 ���� yeni hayata merhaba

çenemize vurdu artıkk meryemcimm
*
foto çekildin miii pekii ?? görebilirmiyiz yanii senii ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…