Aman kız allah korusuntam olmuşlar hemde, az daha bekleyecek sabır kalmamış bunlarda vayy eniştelerin haline, adamlar balayından sonra bel fıtığı olmasın da
gamzeeeeaz değilsin hiç hiiçç..
evlendikten sonrasını merakla bekliyoruuumm
tam olmuşlar hemde, az daha bekleyecek sabır kalmamış bunlarda vayy eniştelerin haline, adamlar balayından sonra bel fıtığı olmasın da
Aman kız allah korusun
Bende merak edıyorum canım dılımde varda ıcraatı göricizzz
puahahahahahahaaa
kuzenim yataktan düşüp belini sakatlamıştı da aylarca arkadaşları ailesi bilen duyan gören herkes dalga geçmişti zavallımla ve gelinciğiyle
ama bu kızlar mahvedecekler zavallı enişteleriii
Bende kendime çok mu fenayım derdim ama, ohooooo... Bu akşam için bir kaç bişey planlıyım bari, kurtlar vadisini izlerken dikkat çekici birşeyler bulmam lazım, Gamze fikirlerini beliyorum
Yaa bak Allah korusun diyon ama Arzu'nun anlattığını okudun mu bak , fazla yüklenmeyin eniştelerree
Çok skandal bir durum sahiden ya
yemek yerken durup durup kendine gülümseme.. bide yanakların kızarır
yerim seniiii..
Forum ısınıyo yıne
Ya ya tabeee
Diloş niyeti bozmuş, suçu kime atsam acaba derdine düşmüş
Sorma durum fenaaaahadı dılos uzakta bız ne edek evde ısımız oluyo gıdıyoz beklıyoz esyalar gelırken zor tutuyom valla
Gaza geldım bıraz daha ısıtıyım ortamı
Mesela hızmetcı kostumu bulup yataga kahvaltı goturmek ,koçişin gömlegını gıyıp bulasık makınasını yerlestırmek
wuhuu yansın gecelerrrDaha okadar gelıstıremedım ama once ısıkları sondurup bole ızle daha keyıflı olur dersın sonracıma cıcılerı gıyıp gelebılırsın cok mu basıt oldu bılemedım ama evdekı materyallerden uygun olan bısıler kullanabılırsın
hoooppp geldimmmmmmm
son viraj bebekkkk yansınn forummmm
yaa nilocann inankii arzucan şeettiii gelcenmii kaçamak yapıvercenmii dieeeeee
öylee uzaktannn uzaktaaaannnnnnn
o yüzden gelmiyorumm
bizim ev yerleşti bide her şey hazırr bizi bekliyo sadeceee
anammmm fantaziye gellllllllll
hoooppp geldimmmmmmm
yaa nilocann inankii arzucan şeettiii gelcenmii kaçamak yapıvercenmii dieeeeee
hayır açıkla açıklayabilirsen "şeeyyy.. yataktaa.. mmm.. düşmüştümdee.. yoksa şeyy değil.. yanii.."
ter kan içinde kalıyorlardı açıklarken.. çok yakınları olanlar da belden aşağı vuracaklar illaaman diyeyim dikkat..
wuhuu yansın gecelerrrDaha okadar gelıstıremedım ama once ısıkları sondurup bole ızle daha keyıflı olur dersın sonracıma cıcılerı gıyıp gelebılırsın cok mu basıt oldu bılemedım ama evdekı materyallerden uygun olan bısıler kullanabılırsın
ufuk geniişşş.. maşallah..
nilciimm kendime ait inancım bitti benim Ben kendimi aşırı şirret sanardım bu bağlamda..yanılıyormuşum..
ufuk geniişşş.. maşallah..
nilciimm kendime ait inancım bitti benim Ben kendimi aşırı şirret sanardım bu bağlamda..yanılıyormuşum..
Öyledir tabi canım, başka birşey düşünmedik zaten bizde
Akıl akıldan üstündür değişik fikirler her zaman iyidir
sizden de tavsıler alacıgızzz tabii su dugun bır gecsın
Valla bende öyle sanıyordum , hatta arada "aşkım kusura bakma sanırım bana libido fazla koymuşlar, aldırılabilecek birşeyse aldırayım olmazsa fazlasını" dediğim olmuştur. Hiçte öyle değilmiş meğersem
Wuhuuu bu ne konular almis basini halaya durmus
17/11/2009➰11/05/2014 ���� yeni hayata merhaba
çenemize vurdu artıkk meryemcimm
bakalımm bizim libidoyla savaşımızda kim galip çıkcakkk
*
arzuuuuu
Neler konuşulmuş burada bizim de 9 güncük kalmış tey tey tey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?