'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nerde yapıcaksın düğünü?? Şehir semt??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya Arzu inan aklıma gelmedi değil he, hep beraber cuppa cuppa , ayy çok gülersem eşim de soracak hayırdır

alemiz tabiii her türlü hallederiz.. nile yasak masak gelmezse tabi..

Yok yok yasak falan , durmak yok yola devam.... Hep destek tam destekkk..........
"şeyyy arzu nil gamze falan biz.. hay Allah.. tövbe tövbeee" açıklaması anlamasından daha zor.. amaniiinn

Arzu, gemze, nil falan böyle yazınca bambşka bir anlam çıkmış ortaya çok fena Yok yani ben yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için bir açıklama yapayım. yani biz aynı yerde hep beraber falan değil, hani ayrı yerlerde ama yanı zamanlarda ufff sanırım bu daha iyi oldu

Ya Arzu inan aklıma gelmedi değil he, hep beraber cuppa cuppa , ayy çok gülersem eşim de soracak hayırdır

kopardın beniiiiiiii
açıklamanı yerim senin..

kalp kalbe işte canım aynı anda şey etme fikri.. ay Allahım şimdi gülme geliyor tövbe bismillah

kopardın beniiiiiiii
açıklamanı yerim senin..

kalp kalbe işte canım aynı anda şey etme fikri.. ay Allahım şimdi gülme geliyor tövbe bismillah

Hadı sız acıklarsınız kocalarınızada bız ne derız bılmıyorum öle bı durumda

Yahu her mesaj yazdıgımda gozum sayaca takılıyo sankı her attıgım mesayda o dusucekmıs gıbi 29 28 27 ... halbukı ole bısı yok :78::105:

Yahu her mesaj yazdıgımda gozum sayaca takılıyo sankı her attıgım mesayda o dusucekmıs gıbi 29 28 27 ... halbukı ole bısı yok :78::105:

kıyamam çok mu sabırsızlanıyorsun sen bakiimm? az kaldı canım benim ayları saydık 29 güncüğü mü sayamayacağız?

arzucum senin banka mulakatın vardı konuşmuştuk bi ara aklıam geldi, sonrasında ne oldu onu konuşmadık galiba değil mi:26::26:

arzucum senin banka mulakatın vardı konuşmuştuk bi ara aklıam geldi, sonrasında ne oldu onu konuşmadık galiba değil mi:26::26:

ayçacım girdim çıktım bekliyorum hala.. sanırım ankara da boşluk yok? onu şart koştuğum için askıya alınmış olabilirim

ayçacım girdim çıktım bekliyorum hala.. sanırım ankara da boşluk yok? onu şart koştuğum için askıya alınmış olabilirim

anladım canım muhtemelen de dediğin gibidir. ankara hep tercih edilen bir yer olduğundan hemen olmayabiliyor çoğu zaman.
inşallah hayırlısıysa olsun
sana mesaj atacağım

nill açıklamana hayrann kaldımm
*
napıyonuzz yaaaaaaaa bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaa

anladım canım muhtemelen de dediğin gibidir. ankara hep tercih edilen bir yer olduğundan hemen olmayabiliyor çoğu zaman.
inşallah hayırlısıysa olsun
sana mesaj atacağım
inşallah canım beniimm beklerim tabikii..
*
napalım fıstıkçım sizi düşünüyoz işte heyecan meyecan bende bir yandan doktor hastane araştırıyorum falan.. gidiyoruz öyle günsonuna doğru.. sen naptın bakiimm

*

diloşşş siz böyleyseniz ben napayım diyodum kendi kendime dha çooooooooooookkkk var

doktor hastane????:44:

slayt hazırlıyorumm yaa ben dee
sinir geldiii şekillerden işlemlerdennn

diloşşş siz böyleyseniz ben napayım diyodum kendi kendime dha çooooooooooookkkk var

ne desen haklısın ayçacımm
ama inanki geçiyooo
( bu cümleyi söylerken çocuğunu avutmaya çalışan anne gibi hissettimmm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…