"şeyyy arzu nil gamze falan biz.. hay Allah.. tövbe tövbeee"açıklaması anlamasından daha zor.. amaniiinn
Gelinlerin gücü adınaaaaaaaa
tövbe tövbe..cuma cuma yinee azıttıkkk
:124::124::124:
shera ve heman wuhuuu..Gelinlerin gücü adınaaaaaaaa
burdayım canımm geldiimm :111: :111: :111:
wuhuuuuu
hazırlandım başardım geldiiimm
nil o gece bizde iş tutalım da gülüşmeler tavan yapsın
gamzecim hı hıııı uyursunuz..
günaydın canım hayırlı cumalariyi etmişsin güle güle kullan emi?
inan fıstığım bitti gitti şafaklar
günaydın canım benim.. çok normal artık bu hislerin.. Çok mutlu olacaksın.. şüphesiz..
bitti gitti meryemim he? çok eğlen emi bol bol göbekler at yerimize..
günaydın canım.. ankarada ılıman ama boğuk bir hava hakim.. yaz gelsin artık..
herkeslere günaydınlar hayırlı cumalar kızlaaarr..
alemiz tabiiiher türlü hallederiz.. nile yasak masak gelmezse tabi..
"şeyyy arzu nil gamze falan biz.. hay Allah.. tövbe tövbeee"açıklaması anlamasından daha zor.. amaniiinn
Ya Arzu inan aklıma gelmedi değil he, hep beraber cuppa cuppa , ayy çok gülersem eşim de soracak hayırdır
Yok yok yasak falan , durmak yok yola devam.... Hep destek tam destekkk..........
Arzu, gemze, nil falan böyle yazınca bambşka bir anlam çıkmış ortaya çok fenaYok yani ben yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için bir açıklama yapayım. yani biz aynı yerde hep beraber falan değil, hani ayrı yerlerde ama yanı zamanlarda ufff sanırım bu daha iyi oldu
Yok yok yasak falan , durmak yok yola devam.... Hep destek tam destekkk..........
Arzu, gemze, nil falan böyle yazınca bambşka bir anlam çıkmış ortaya çok fenaYok yani ben yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için bir açıklama yapayım. yani biz aynı yerde hep beraber falan değil, hani ayrı yerlerde ama yanı zamanlarda ufff sanırım bu daha iyi oldu
kopardın beniiiiiiii
açıklamanı yerim senin..
kalp kalbe işte canımaynı anda şey etme fikri.. ay Allahım şimdi gülme geliyor tövbe bismillah
Yahu her mesaj yazdıgımda gozum sayaca takılıyo sankı her attıgım mesayda o dusucekmıs gıbi 29 28 27 ... halbukı ole bısı yok :78::105:
Yahu her mesaj yazdıgımda gozum sayaca takılıyo sankı her attıgım mesayda o dusucekmıs gıbi 29 28 27 ... halbukı ole bısı yok :78::105:
biseyı beklıyosun ya ne bılıyım ya gecmıyo gunlerkıyamam çok mu sabırsızlanıyorsun sen bakiimm?az kaldı canım benim ayları saydık 29 güncüğü mü sayamayacağız?
Bitiyo canım bıtıyo bı sekıldede en zoru son gunlerben napiiimm kendimi atıyım bencee
arzucum senin banka mulakatın vardı konuşmuştuk bi ara aklıam geldi, sonrasında ne oldu onu konuşmadık galiba değil mi:26::26:
biseyı beklıyosun ya ne bılıyım ya gecmıyo gunler
Bitiyo canım bıtıyo bı sekıldede en zoru son gunler
ayçacım girdim çıktım bekliyorum hala.. sanırım ankara da boşluk yok? onu şart koştuğum için askıya alınmış olabilirim
inşallah canım beniimmanladım canım muhtemelen de dediğin gibidir. ankara hep tercih edilen bir yer olduğundan hemen olmayabiliyor çoğu zaman.
inşallah hayırlısıysa olsun
sana mesaj atacağım
napalım fıstıkçım sizi düşünüyoz işte heyecan meyecan bende bir yandan doktor hastane araştırıyorum falan.. gidiyoruz öyle günsonuna doğru.. sen naptın bakiimmnill açıklamana hayrann kaldımm
*
napıyonuzz yaaaaaaaa bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaa
nill açıklamana hayrann kaldımm
*
napıyonuzz yaaaaaaaa bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah canım beniimmbeklerim tabikii..
napalım fıstıkçım sizi düşünüyoz işte heyecan meyecan bende bir yandan doktor hastane araştırıyorum falan.. gidiyoruz öyle günsonuna doğru.. sen naptın bakiimm
inşallah canım beniimmbeklerim tabikii..
napalım fıstıkçım sizi düşünüyoz işte heyecan meyecan bende bir yandan doktor hastane araştırıyorum falan.. gidiyoruz öyle günsonuna doğru.. sen naptın bakiimm
diloşşş siz böyleyseniz ben napayım diyodum kendi kendimedha çooooooooooookkkk var
diloşşş siz böyleyseniz ben napayım diyodum kendi kendimedha çooooooooooookkkk var
doktor hastane????:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?