'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sıkıntın bana gelsin gelincik hepiniz mutlu huzurlu olun da ben uğraşırım işle güçle beee

bitecek, geçecek , eylül gelecek deeeeeee , zaten benden başka gelin de kalmayacka o dönemde
inşallah geçicek canımcım

bitecek, geçecek , eylül gelecek deeeeeee , zaten benden başka gelin de kalmayacka o dönemde
hepimiz senin için gün sayacağız meleğim daha tatlı olacak daha çabuk geçecek..
arzucum o gun gelsın de sen soyle nişanda hıc heyecanlanmamıstım düğünü görcez bakalım neler olcak :76:
canım benim heyecan da olacak burukluk da olacak ama çok güzel olacaaaakkk

sıkıntın bana gelsin gelincik hepiniz mutlu huzurlu olun da ben uğraşırım işle güçle beee

oyy canımmm yokkk sen de çekmeee
mutluyuzz çok şükürr

evett öyle olcak biraz ayçacımm
peki listeyi sana devredebilir miyim öyleysee ?

evett öyle olcak biraz ayçacımm
peki listeyi sana devredebilir miyim öyleysee ?

tatlım çok isterdim inanki, ama haftaya sürem doluyor ve ayrılıyorum işimden ve evde durmayacağım pek fazla nete giremeyebilirim. gündüzleri büyük olasılıkla giremem o yüzden ben alsam devamlı güncelleyemem. başka biri devarlırsa yardımcı olurum gidiğimde

kimsee yokk :26::26:
ben de 2 hafta sonra ayrılcamya canım izne sonrası başıboş listeninn
listesiz topik olcakk bu gidişlee

Kızlar ben bir liste buldum düğünle ilgili tüm yapılacaklar var içinde, konusunu açtım belki ihtiyacı olan vardır

geçen alışverişle ilgili liste isteyen sendin hatırladığım kadarıyla.. ben senin için link paylaştım ama sallamadın arkadaşım.. ihityacın yoksa yorma emi?

kimsee yokk :26::26:
ben de 2 hafta sonra ayrılcamya canım izne sonrası başıboş listeninn
listesiz topik olcakk bu gidişlee

geç olur güç olur demezsen ver bana bitanem sen dönene kadar ben yapayım? nasıl yapacağımı da anlatırsın giderken?

geçen alışverişle ilgili liste isteyen sendin hatırladığım kadarıyla.. ben senin için link paylaştım ama sallamadın arkadaşım.. ihityacın yoksa yorma emi?

ben yenı uye oldum hazırlıklar için teşekkür ederim birkaç kişi yazmıştı ama o zaman alıntı yapmayı tam anlayamamıştım, konu açmayı bile yenı öğrendim Teşekkür ederim ilginize, ama genel bir liste lazımdı bana derdımı anlatamamam benım hatam kusura bakmayın ellerinize sağlık

Merhaba kizlar, hayirli cumalar ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
e bu bize yetmez ki zehroş azıcık detay detaaay

est.. kolay gelsin
hoşgeldinn kuzumm
bu kadar kısa bi mesaj bize haksızlık diil mii acebaaa:44::44::44:
nasıl geçti özet istiyo olabilriizzzzz

saoll canımm
sende sağol canım

kopardın beniiiiiiii
açıklamanı yerim senin..

kalp kalbe işte canım aynı anda şey etme fikri.. ay Allahım şimdi gülme geliyor tövbe bismillah

Hep kopuyoruz zaten, haydee bakalım kopp koopppp kooppppp

Yahu her mesaj yazdıgımda gozum sayaca takılıyo sankı her attıgım mesayda o dusucekmıs gıbi 29 28 27 ... halbukı ole bısı yok :78::105:

Gerçekten yok, ama inan son günler öyle geçecek; kaç aylar saydık ya son 29'umu sayamayacağız peehhhh
nill açıklamana hayrann kaldımm
*
napıyonuzz yaaaaaaaa bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaa

Şimdi tekrar baktım da sahiden hayranlık duyulmayacak gibi değilmiş açıklamam

Benim 6 ay vardı bu topiğe geldiğimde, yılın son gelini olacaktım 21 Aralık, tarihe bak , gelir mi ya bu tarih dedim. Geldi de geçti, ardımdan kaç kişi evlendi...Bişey kalmamış zaten senin, anlamazsın bile. Bir bakmışsın Ramazan, bir bakmışsın bayram derken hooppp o gün gelip çatmış.
amacım listesiz kalmasınn arzumm yapabilirsen sevinirim vallahiii:26::26:

Canım listeye bende yardımcı olabilirim,sıkıntı yok.

Merhaba kizlar, hayirli cumalar ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu mudur yani Zehroş

hoşgeldinn kuzumm
bu kadar kısa bi mesaj bize haksızlık diil mii acebaaa:44::44::44:
nasıl geçti özet istiyo olabilriizzzzz

merhaba canım
nasıl geçti kına bol bol oynadın dimiiiiiiiiiii

e bu bize yetmez ki zehroş azıcık detay detaaay

Kuzularr hemen anlatiiim :)
Dun kuafore gittim tek basima orda ozgis eslik etti bana. Birlikte eve gdik yemek ye derken vakit gecti. Gelinligim istanbuldaydi damat tarafi gelince gulin ve ozgis giydirdiler beni.. Hep birlikte sonra wc ye gittik :) :)
Ilk etap dans taki ve cok az oynamak olarak gecti. Sonrasinda eve gelip ust degistik, bindallimi giydim.. Kina yakilmak uzere geri ciktik. Kinam yakilirken kikir kikir guluodum. Kimse aglatamadi benii :)
Sonra nisanlocan benii kicagina aldogiii gibii goturdu kapiya :)
Sonrasinda bol bol kurtlari doktuk. Kina bitmeye yakin nisanlicanla eve gelip takilati saydik ve gece bitti diyebilirim.
Koca gun ve gece boyunca hic heyecanlanmadim ben, ve hep başkasının dugunundeymisim gibi hissettim..
Bende durumlar bule kuzular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…