'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ohh maşallah hoppala hoppalaa geçmşş zehroşummm
düğününde kendi düğününde gibi olursun inşallah delii kızzzz

Sorunsuz ve güzel geçmesine sevindim, hadi bakalım sıra düğünde ve lütfen heyecanlan bu sefer; hatırlatayım yani kendi düğünün başkasının değil
teşekkür ederimm niloşş
ben telden mutlaka bağlanırım zaten gün içinde ama listeyi çıkaramamm
şimdiden çok teşekkürler ellerinize sağlık vallahii

Rica ederiz canım, bizde zamanında heyecanla o listeyi beklerdik her sabah listedeki sıralamayı görmek bir başka heyecandı, şimdi bunca gün sayan gelinciği listesiz bırakmayalım dimi ama

nill kendimi de görmek istiyorumm 0 yazarkennnnn
*
ben bu topiğe ilk geldiğimde tarihsizdimm düşünnn
ayy duygulandım vallahii

dediğin gibi olacak aslında nill, hazırlıklar ramazan falan derken ağustos gelecek bitecek sonrasında ver elini düğün
hayal gibi geliyor ama gelecek inşallahhh

her türlü meyilliyiz kopmaya yavruşum
oooyyyy ooooyyyyy maşallah süphanallah.. aman da aman.. çok mutlu oldum ki şu an.. zehroooşşş çok mutlu ol be güzelim beee..

ohh maşallah hoppala hoppalaa geçmşş zehroşummm
düğününde kendi düğününde gibi olursun inşallah delii kızzzz
Amin insallah dilosuum :)

Sorunsuz ve güzel geçmesine sevindim, hadi bakalım sıra düğünde ve lütfen heyecanlan bu sefer; hatırlatayım yani kendi düğünün başkasının değil

Nilim yok olmuyo heyecanlanamiyoruum :) Bir gariplik var :) yarin heyecanlanirmiyim kii

güzel geçmesine sevindim canım darısı düğüne bakalım.. sonrasında da ver elini tatil.. musmutlu günleriniz olsun inşallahh

Zehroş iyi geçmesine sevindim.Duygusala bağlamadın demek sen
Bnce ağlama faslını başkasının düğünden olduğun için es geçmiş olabilirsin

Zehroş iyi geçmesine sevindim.Duygusala bağlamadın demek sen
Bnce ağlama faslını başkasının düğünden olduğun için es geçmiş olabilirsin
Duygusalligin d si yoktu vallahi :)
Arkadasim yarin evde olucagin icin belki bolesindir dedi. Herkes beni aglatmak icin cabaladi ama fayda etmedi :)

güzel geçmesine sevindim canım darısı düğüne bakalım.. sonrasında da ver elini tatil.. musmutlu günleriniz olsun inşallahh
Saol canim cok tesekkur ederim. Darisi basina ♥

oooyyyy ooooyyyyy maşallah süphanallah.. aman da aman.. çok mutlu oldum ki şu an.. zehroooşşş çok mutlu ol be güzelim beee..

Arzuum canım cok tesekkur ederiim amin insallah hepimiz cok mutlu olalim ♥

dediğin gibi olacak aslında nill, hazırlıklar ramazan falan derken ağustos gelecek bitecek sonrasında ver elini düğün
hayal gibi geliyor ama gelecek inşallahhh

Olacak olacak hayırlısıyla inşallah

her türlü meyilliyiz kopmaya yavruşum

Zehroş ağlamamış ama sen bizi ağlatıcaksın :2:

Amin insallah dilosuum :)

Nilim yok olmuyo heyecanlanamiyoruum :) Bir gariplik var :) yarin heyecanlanirmiyim kii

Bende kına gecemde çok sakindim, kına yakalırken ağladım ama onu inkar edemem. Ağlamamın sebebi de kardeşimdi, kafamı kaldırdım onu içli içli ağlarken görünce dayanamadım işte açtım muslukları:2::2:

Ama düğün günü uffff, kuaföre kadar çok rahattım, makyajım yapıldı, topuzumun yarısı yapıldı dediler gelinliği giy artık duvak takılınca giyemezsin. Giydim bende neyse, duvağım takılacak oturdum koltuğa, öyle bir heyecan boşalması yaşamadım ben, nasıl titremek var ya o koltuk sallanıyordu , herkes korktu, annem panikledi.Titremiyim diyorum yok olmuyor elimde değil, bırakın duvağı falan istemiyorum dedim kalktım kapının önüne çıktım. Derin nefes alınca rahatlamıştım.

Sonra da nikah masasına yürürken acayip heyecanladım. "Evet" derken sesim titremiş, cd'leri izleyince daha iyi anladım. İlk dansla birlikte rahatladım zaten sonra oohhh eller havayaaaa

Pamukcum cok mutlu bır gelın ol ınsaallah
görüşürüz hanımlar Öpüyorum sizi..

Aaa yarin bizim nikahmiz vaaar : o belki heyecanlanirim orda :)
Bi aptal moddayim yeminle :)

Pamukcum cok mutlu bır gelın ol ınsaallah

Tesekkur ederim tatlim insallaah ♥

Zehra çok çok büyük mutluluklar diliyorum, eşinin yüzüne her baktığında hamdedesin inşallah
benim bile içimi tatlı bir mutluluk kapladı

Kina icin hazirliklar bitti bir selfie patlatayim size

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…