Kuzularr hemen anlatiiim :)
Dun kuafore gittim tek basima orda ozgis eslik etti bana. Birlikte eve gdik yemek ye derken vakit gecti. Gelinligim istanbuldaydi damat tarafi gelince gulin ve ozgis giydirdiler beni.. Hep birlikte sonra wc ye gittik :) :)
Ilk etap dans taki ve cok az oynamak olarak gecti. Sonrasinda eve gelip ust degistik, bindallimi giydim.. Kina yakilmak uzere geri ciktik. Kinam yakilirken kikir kikir guluodum. Kimse aglatamadi benii :)
Sonra nisanlocan benii kicagina aldogiii gibii goturdu kapiya :)
Sonrasinda bol bol kurtlari doktuk. Kina bitmeye yakin nisanlicanla eve gelip takilati saydik ve gece bitti diyebilirim.
Koca gun ve gece boyunca hic heyecanlanmadim ben, ve hep başkasının dugunundeymisim gibi hissettim..
Bende durumlar bule kuzular :)
Dun kuafore gittim tek basima orda ozgis eslik etti bana. Birlikte eve gdik yemek ye derken vakit gecti. Gelinligim istanbuldaydi damat tarafi gelince gulin ve ozgis giydirdiler beni.. Hep birlikte sonra wc ye gittik :) :)
Ilk etap dans taki ve cok az oynamak olarak gecti. Sonrasinda eve gelip ust degistik, bindallimi giydim.. Kina yakilmak uzere geri ciktik. Kinam yakilirken kikir kikir guluodum. Kimse aglatamadi benii :)
Sonrasinda bol bol kurtlari doktuk. Kina bitmeye yakin nisanlicanla eve gelip takilati saydik ve gece bitti diyebilirim.
Koca gun ve gece boyunca hic heyecanlanmadim ben, ve hep başkasının dugunundeymisim gibi hissettim..
teşekkür ederimm niloşş
ben telden mutlaka bağlanırım zaten gün içinde ama listeyi çıkaramamm
şimdiden çok teşekkürler ellerinize sağlık vallahii
Sorunsuz ve güzel geçmesine sevindim, hadi bakalım sıra düğünde ve lütfen heyecanlan bu sefer; hatırlatayım yani kendi düğünün başkasının değil
Rica ederiz canım, bizde zamanında heyecanla o listeyi beklerdik her sabahlistedeki sıralamayı görmek bir başka heyecandı, şimdi bunca gün sayan gelinciği listesiz bırakmayalım dimi ama
nill kendimi de görmek istiyorumm 0 yazarkennnnn
*
ben bu topiğe ilk geldiğimde tarihsizdimm düşünnn
ayy duygulandım vallahii
Benim 6 ay vardı bu topiğe geldiğimde, yılın son gelini olacaktım 21 Aralık, tarihe bak , gelir mi ya bu tarih dedim. Geldi de geçti, ardımdan kaç kişi evlendi...Bişey kalmamış zaten senin, anlamazsın bile. Bir bakmışsın Ramazan, bir bakmışsın bayram derken hooppp o gün gelip çatmış.
her türlü meyilliyiz kopmaya yavruşumHep kopuyoruz zaten, haydee bakalım kopp koopppp kooppppp
Gerçekten yok, ama inan son günler öyle geçecek; kaç aylar saydık ya son 29'umu sayamayacağız peehhhh
Şimdi tekrar baktım da sahiden hayranlık duyulmayacak gibi değilmiş açıklamam
Benim 6 ay vardı bu topiğe geldiğimde, yılın son gelini olacaktım 21 Aralık, tarihe bak , gelir mi ya bu tarih dedim. Geldi de geçti, ardımdan kaç kişi evlendi...Bişey kalmamış zaten senin, anlamazsın bile. Bir bakmışsın Ramazan, bir bakmışsın bayram derken hooppp o gün gelip çatmış.
Canım listeye bende yardımcı olabilirim,sıkıntı yok.
Bu mudur yani Zehroş
oooyyyy ooooyyyyy maşallah süphanallah.. aman da aman.. çok mutlu oldum ki şu an.. zehroooşşş çok mutlu ol be güzelim beee..Kuzularr hemen anlatiiim :)
Amin insallah dilosuum :)ohh maşallah hoppala hoppalaa geçmşş zehroşummm
düğününde kendi düğününde gibi olursun inşallah delii kızzzz
Sorunsuz ve güzel geçmesine sevindim, hadi bakalım sıra düğünde ve lütfen heyecanlan bu sefer; hatırlatayım yani kendi düğünün başkasının değil
Senin 0' ı yanar döner yazacağım zaten
Amin insallah dilosuum :)
Duygusalligin d si yoktu vallahi :)Zehroş iyi geçmesine sevindim.Duygusala bağlamadın demek sen
Bnce ağlama faslını başkasının düğünden olduğun için es geçmiş olabilirsin
Saol canim cok tesekkur ederim. Darisi basina ♥güzel geçmesine sevindim canım darısı düğüne bakalım.. sonrasında da ver elini tatil.. musmutlu günleriniz olsun inşallahh
oooyyyy ooooyyyyy maşallah süphanallah.. aman da aman.. çok mutlu oldum ki şu an.. zehroooşşş çok mutlu ol be güzelim beee..
dediğin gibi olacak aslında nill, hazırlıklar ramazan falan derken ağustos gelecek bitecek sonrasında ver elini düğün
hayal gibi geliyor ama gelecek inşallahhh
her türlü meyilliyiz kopmaya yavruşum
oooyyyy ooooyyyyy maşallah süphanallah.. aman da aman.. çok mutlu oldum ki şu an.. zehroooşşş çok mutlu ol be güzelim beee..
Amin insallah dilosuum :)
Nilim yok olmuyo heyecanlanamiyoruum :) Bir gariplik var :) yarin heyecanlanirmiyim kii
Senin 0' ı yanar döner yazacağım zaten
Pamukcum cok mutlu bır gelın ol ınsaallahDuygusalligin d si yoktu vallahi :)
Arkadasim yarin evde olucagin icin belki bolesindir dedi. Herkes beni aglatmak icin cabaladi ama fayda etmedi :)
Saol canim cok tesekkur ederim. Darisi basina ♥
Arzuum canım cok tesekkur ederiim amin insallah hepimiz cok mutlu olalim ♥
görüşürüz hanımlar Öpüyorum sizi..
Aaa yarin bizim nikahmiz vaaar : o belki heyecanlanirim orda :)Olacak olacak hayırlısıyla inşallah
Zehroş ağlamamış ama sen bizi ağlatıcaksın :2:
Bende kına gecemde çok sakindim, kına yakalırken ağladım ama onu inkar edemem. Ağlamamın sebebi de kardeşimdi, kafamı kaldırdım onu içli içli ağlarken görünce dayanamadım işte açtım muslukları:2::2:
Ama düğün günü uffff, kuaföre kadar çok rahattım, makyajım yapıldı, topuzumun yarısı yapıldı dediler gelinliği giy artık duvak takılınca giyemezsin. Giydim bende neyse, duvağım takılacak oturdum koltuğa, öyle bir heyecan boşalması yaşamadım ben, nasıl titremek var ya o koltuk sallanıyordu , herkes korktu, annem panikledi.Titremiyim diyorum yok olmuyor elimde değil, bırakın duvağı falan istemiyorum dedim kalktım kapının önüne çıktım. Derin nefes alınca rahatlamıştım.
Sonra da nikah masasına yürürken acayip heyecanladım. "Evet" derken sesim titremiş, cd'leri izleyince daha iyi anladım. İlk dansla birlikte rahatladım zaten sonra oohhh eller havayaaaa
Pamukcum cok mutlu bır gelın ol ınsaallah
Aaa yarin bizim nikahmiz vaaar : o belki heyecanlanirim orda :)
Bi aptal moddayim yeminle :)
Tesekkur ederim tatlim insallaah ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?