'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benim tel eskiydi önceden gizcim internet paketi almıyordum ekranı küçük rahat rahat giremiyorum diye şimdi aldım internet paketi de balayı dönüşü direk telefonu değiştiriyorum o zaman açacağım inş. Ben de en son bir elbise sipariş etmiştim netten hala gelemdi gelirse ekleyeceğim inşallah bavula. İki koca bavul oldu güya çok bir şey götürmeyecektim ama onu alıyım lazım olur bunu da alıyım gerekli derken iki büyük bavul doldurduk 5 gecelik balayı için.

gizzz çok az kaldıııı

Bizede kesin elektirik,su gelir yakında cnm
İnsan o kapıdan içeri girince içine bir pozitif enerji geliyor.

selam kızlarr

meryem çok hoş bir gelin olmuşsun canım çok beğendim, mutluluklar, bol dinlenmeler

liste azalıyor süper, ben herkesi yolluyorum

2 bavulmu.
Valla bn 1 haftalık tatile 1 tane orta boy bir bavul yapıcam ikimize

diloş inan gerçekten çok az kaldı sana da çok az kaldı ben yarın izne çıkıyorum çok heyecanlıyım haydi geçsin günler

almor bende çok cici şeyler aldım ayyy gelsin şu balayı biran önce pazar olsun

2 büyük bavul muu fazla diil mii yaa
ben ikimize orta boya sığarız diyodumm

hem de ne az kaldıı gizzz
inşallah hepimiz çok mutlu oluruzzz :26:
*
gizz o kadar bavula ne koydunuz yaa
cidden eksik bişeler mi alıyoruz biz acabaa

Son düzenleme:
ortanca bavul olmaaazz..
bol bol cicikler terlikler ayakkabılar alın.. hmm gece için birşeyler de alın.. ileri saatler için bir çok şey alın.. makyaj malzemesini ve ojeyi abartıp kendinize yük edersiniz ne yapmaya ne silmeye vakit olmiiiyyy ama ruh gibide gezmeyin azıcık birşeyler alın tabi.. sonracıımaa mis kokulu duş jelleri alın çok tatlı oliiiyyy
durex'in kayganlaştırıcı masaj jelini alın miiiisss
güneşte camış gibi yatmayın uyuyakalma ihtimaline karşın bepanthol silverdin alın birde ağrı kesici tabi.. turistik yerlerde felaket düdüklenirsiniz yoksa..
tırnak makası ve törpüyü unutmayın cilveleşirken adamları yırtmayın..
dur bende liste vardı sanki bi dakika.. onu da bulmaya çalışayım

1 hafta tatile gıtmıyorum mubarek tasınıyoruz ben daha hazırlamadım canta ama 2 bavuldan aşagı cıkcagımı hıc sanmıyorum

SEBAMED BEPANTOL GÜNEŞ BAKIMI BEBE YAĞI HERBİRŞEYİ ALDIM BEPANTOL YÜZ KREMİDE DAHİL

ama o kayganlaştırıcı felan filan ben bilmem benimkinin de aklına gelmez yaaa rzu naısl sölenir şimdi bu ne diyim ondan mı al diyim kızzz napayım

ben sabah akşam için ayrı ayrı ayakkbı alcam 2 tane terlik alıyorum bide biz belki antik kentleride gezeriz inş

plaj terliği
plaj çantası
burun tıkacı
kulak tıpası
saç düzleştirici
ıslak mendil
saç kremi
saç spreyi
saç köpüğü
kalıp sabun
duş lifi
duş jeli
diş fırça-macun
jilet
günlük ped
deodorant-parfüm
tarak-fırça
cımbız
tırnak makası
törpü
ayna
mayo-bikini-pareo
yeterli miktar iç çamaşırı
yeterli miktar alt-üst giyim
yeterli miktar çorap
bir tane uzun kollu hırka-sweet
şapka
sarj aleti
takı-toka-makyaj malz.
dudak kremi
vücut nemlendiricisi
fotoğraf mak. ve usb
ağrı kesici yanık kremi

gibi gibi

sen al kuzum marketlerde var.. utanacak ne var masaj jeli alt tarafı..

sağol canım böyle bir liste ets turda vermişti

gratiste felan varmıdır masaj jelimi o tam ismi nedir kuzum

Kizlar cok cok tesekkur ederim sizlerinde dugunu yakin hayirlisi ile atlatin ben antalyadayim malum balayi tatili basliyor opuyorum

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Kizlar cok cok tesekkur ederim sizlerinde dugunu yakin hayirlisi ile atlatin ben antalyadayim malum balayi tatili basliyor opuyorum

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

meryemcim yaaa canım ütüyü nasıl yaptın benim duvak ve gelinlik eteği tül buharlamı ütüledin alttıı hep kırıştı şimdilik evde kılıfından çıkardım ama kuaföre kadar nasıl muhafaza edeceğim diye düşünüyorum nasıl altlarına ütü vurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…