almor keşke instagramın olsa be canım ordan herşeyimi paylaşıyorum aç birde görelim birbimizi bu arada aşırı heyecan yaptım birşeyler aldım yeni ciciler kozmatikler hazır balayı için ama hala bir bavul hazırlamadım izne çıkıyorm çarşamba o zaman hallederm
almor keşke instagramın olsa be canım ordan herşeyimi paylaşıyorum aç birde görelim birbimizi bu arada aşırı heyecan yaptım birşeyler aldım yeni ciciler kozmatikler hazır balayı için ama hala bir bavul hazırlamadım izne çıkıyorm çarşamba o zaman hallederm
Çok güzel bir duygu cidden komşucum. Biz faturalarımızı bile ödemeye başladık geçen su faturası gelmiş yine nişanlım da ödemiş direk netten arayıp haber veriyor ödedim hayatım faturayı diye.
Bizede kesin elektirik,su gelir yakında cnm
İnsan o kapıdan içeri girince içine bir pozitif enerji geliyor.
Benim tel eskiydi önceden gizcim internet paketi almıyordum ekranı küçük rahat rahat giremiyorum diye şimdi aldım internet paketi de balayı dönüşü direk telefonu değiştiriyorum o zaman açacağım inş.Ben de en son bir elbise sipariş etmiştim netten hala gelemdi gelirse ekleyeceğim inşallah bavula. İki koca bavul oldu güya çok bir şey götürmeyecektim ama onu alıyım lazım olur bunu da alıyım gerekli derken iki büyük bavul doldurduk 5 gecelik balayı için.
Birileri beni mi merak etti :)
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Benim tel eskiydi önceden gizcim internet paketi almıyordum ekranı küçük rahat rahat giremiyorum diye şimdi aldım internet paketi de balayı dönüşü direk telefonu değiştiriyorum o zaman açacağım inş.Ben de en son bir elbise sipariş etmiştim netten hala gelemdi gelirse ekleyeceğim inşallah bavula. İki koca bavul oldu güya çok bir şey götürmeyecektim ama onu alıyım lazım olur bunu da alıyım gerekli derken iki büyük bavul doldurduk 5 gecelik balayı için.
diloş inan gerçekten çok az kaldı sana da çok az kaldı ben yarın izne çıkıyorum çok heyecanlıyım haydi geçsin günler
almor bende çok cici şeyler aldım ayyy gelsin şu balayı biran önce pazar olsun
ortanca bavul olmaaazz..
bol bol cicikler terlikler ayakkabılar alın.. hmm gece için birşeyler de alın.. ileri saatler için bir çok şey alın.. makyaj malzemesini ve ojeyi abartıp kendinize yük edersiniz ne yapmaya ne silmeye vakit olmiiiyyyama ruh gibide gezmeyin azıcık birşeyler alın tabi.. sonracıımaa mis kokulu duş jelleri alın çok tatlı oliiiyyy
durex'in kayganlaştırıcı masaj jelini alın miiiisss
güneşte camış gibi yatmayın uyuyakalma ihtimaline karşın bepanthol silverdin alın birde ağrı kesici tabi.. turistik yerlerde felaket düdüklenirsiniz yoksa..
tırnak makası ve törpüyü unutmayın cilveleşirken adamları yırtmayın..
dur bende liste vardı sanki bi dakika.. onu da bulmaya çalışayım
SEBAMED BEPANTOL GÜNEŞ BAKIMI BEBE YAĞI HERBİRŞEYİ ALDIM BEPANTOL YÜZ KREMİDE DAHİL
ama o kayganlaştırıcı felan filan ben bilmem benimkinin de aklına gelmez yaaa rzu naısl sölenir şimdi bu ne diyim ondan mı al diyim kızzz napayım
ben sabah akşam için ayrı ayrı ayakkbı alcam 2 tane terlik alıyorum bide biz belki antik kentleride gezeriz inş
plaj terliği
plaj çantası
burun tıkacı
kulak tıpası
saç düzleştirici
ıslak mendil
saç kremi
saç spreyi
saç köpüğü
kalıp sabun
duş lifi
duş jeli
diş fırça-macun
jilet
günlük ped
deodorant-parfüm
tarak-fırça
cımbız
tırnak makası
törpü
ayna
mayo-bikini-pareo
yeterli miktar iç çamaşırı
yeterli miktar alt-üst giyim
yeterli miktar çorap
bir tane uzun kollu hırka-sweet
şapka
sarj aleti
takı-toka-makyaj malz.
dudak kremi
vücut nemlendiricisi
fotoğraf mak. ve usb
ağrı kesici yanık kremi
gibi gibi
Birileri beni mi merak etti :)
Kizlar cok cok tesekkur ederim sizlerinde dugunu yakin hayirlisi ile atlatin ben antalyadayim malum balayi tatili basliyor opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?