'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sorma arzu zamanın hızına yetişemiyoruz artık.
Dün evimizde ilk defa nişanlıcanla başbaşa kalabildik insan inanamıyor bu ev bizimmi şimdi diye düşünmeden edemiyorsun
heyecanınızı yerim yaaa
sana gel bir dedik demi? Allaam Yareppiimm
öyle diyenlere de aldırma diyemeyeceğim zira çok az kaldı gözbebeğiiimm

sana gel bir dedik demi? Allaam Yareppiimm
öyle diyenlere de aldırma diyemeyeceğim zira çok az kaldı gözbebeğiiimm

kuzum gelcek zamanım yokkii
hafta sonu detaylarla ilgileniyorumm
anca son hafta izinliyken gitcem 1 gün kalıp gelcemm
o telaşa da girmek istemiyorum açıkcasıı :26::26:

kuzum gelcek zamanım yokkii
hafta sonu detaylarla ilgileniyorumm
anca son hafta izinliyken gitcem 1 gün kalıp gelcemm
o telaşa da girmek istemiyorum açıkcasıı :26::26:

takılıyorum bitanem bilmiyor muyum?
gelmek için fırsatın olsa koşa koşa gelirsin.. şimdi sen hangi gün geleceksin? cumartesiye denk getirirsen eğer vallahi yardıma gelirim bak :13:

Evt cnm haklısın bu aralar bulmam gerek.Gerçekten kuaföre güvenip rahat rahat etmek çok önmli.

takılıyorum bitanem bilmiyor muyum?
gelmek için fırsatın olsa koşa koşa gelirsin.. şimdi sen hangi gün geleceksin? cumartesiye denk getirirsen eğer vallahi yardıma gelirim bak :13:

saoll canımm benimm düşünmen yeterr
hafta sonu gelemem provalarım var hep
gelirsem hafta içi gelcem o da son haftam da gelcemm :26::26:

Son düzenleme:
saoll canımm benimm düşünmen yeterr
hafta sonu gelemem provalarım var hep
gelirsem hafta içi gelcem o da son haftam da gelcemm :26::26:
peki canım benim nasıl dersen?

Birileri beni mi merak etti :)

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

oy oy oy oyyyyy bu ne güzellik maşallah gelinciiikkkk nasılsın iyi misin? herşey yolunda mı? neredesin? acil cevap??

İyiyim arzu hersey yolunda ama havalimanini yetismeye calisiyoruz balayi icin sideye gidicez malum gercekten guzel olmus mu

İyiyim arzu hersey yolunda ama havalimanini yetismeye calisiyoruz balayi icin sideye gidicez malum gercekten guzel olmus mu

Vallahi çok beğendim inan bak maşallah sana
hadi bakalım şimdiden iyi tatiller meryem..

Meryem maşallah çok güzel olmuşsun, hadi bakalım iyi tatiller..

Kızlarrrrrrrrrrrr Zehra2Yı çok merak ettim ing hesabının kullanıcı ismi ne bende takip edeyim bakayım

Yerim seni arzummm insallah guzel bir tatil bizi bekliyor

bol fotoğraflı bol hatıralı bal tadında bir tatil geçirin emi canım.. maşallah
Ay Meryem maşallah çok ama çok güzel olmuşsun darısı başımıza sırada almorla biz varız artık
giiizz ne kaldı ki şunun şurasında? seni de görmek istiyoruz bir an evvel..

Öyle valla balayını bekliyorum sabırsızlıkla.

Sağol tatlım amin hepimizi inşallah.

Birileri beni mi merak etti :)

Çok güzel olmuşsun meryemcim mutluluklar diliyorum tekrardan darısı bize inşallah.

valla çok heyecanlıyım sayılı gün kaldı diyorlar yaaa cidden öyleyim garip bir heyecan var bilmiyorum ne olacak

Gizzzz nasılsın düğündaşım listenin en başına ilerledik heyecan bastı beni de yavaş yavaş .

Melocum bayıldım harıka gorunuyosun maşallah

Ay Meryem maşallah çok ama çok güzel olmuşsun darısı başımıza sırada almorla biz varız artık

Darısı başımıza dıyelım o zaman

almor keşke instagramın olsa be canım ordan herşeyimi paylaşıyorum aç birde görelim birbimizi bu arada aşırı heyecan yaptım birşeyler aldım yeni ciciler kozmatikler hazır balayı için ama hala bir bavul hazırlamadım izne çıkıyorm çarşamba o zaman hallederm

Sorma arzu zamanın hızına yetişemiyoruz artık.
Dün evimizde ilk defa nişanlıcanla başbaşa kalabildik insan inanamıyor bu ev bizimmi şimdi diye düşünmeden edemiyorsun

Çok güzel bir duygu cidden komşucum. Biz faturalarımızı bile ödemeye başladık geçen su faturası gelmiş yine nişanlım da ödemiş direk netten arayıp haber veriyor ödedim hayatım faturayı diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…