'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyy ne güzell şeyler yazmışsın sen öyleee
ben o listeyide hemen çıkarayım elimin altında kalsınn

selam kızlar. ben böyle ara ara girip okuyorum da:26:
bişi takıldı kafama..
şimdi balayına gidiyosunuzya.. ilk aşamayı geçtikten sonra muhtemelen kanama olacak. ondan sonra ben bişi yapılmaz sanıyordum :26: neblim ped faan kullanılır sanıyodum yanılıyorum sanırım:44:

2 bavulmu.
Valla bn 1 haftalık tatile 1 tane orta boy bir bavul yapıcam ikimize

Yetmez o kadarcık valiz yav bari bir büyük boy yapın .

2 büyük bavul muu fazla diil mii yaa
ben ikimize orta boya sığarız diyodumm

Valla anca sığdı canım ya ayakkabılar, kozmetik, plaj havluları, çantaları filan çok yer tutuyor.

Biz iki bavula anca sığdık valla arzucum aynen senin dediğin gibi bir liste yaptım ama masaj jelini kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu şimdi normal masaj için mi durex olunca orasını pek çözemedim kayganlaştırıcı mı yoksa?

ayakkabıları muhtemelen küüçük bi valize koycam canım ezilmesinler diee
normal kıyafetleri de orta boy valize alcamm ikimiz içinn
böyle düşünüyorumm ama bakalımm ne olur sonuçç

kızlar nikahtan sonra imzanızı değiştircekmisiniz ben ismimin ilk harfini ve soyadımı kullanıyorum imzamda değiştirmem gerek mi acaba :26: resmi kurumda çalışıyorum. evli bayanlar siz naptınız ya da evlenecek bayanlar siz ne yapacaksınız?

Son düzenleme:

Benim imzam da o şekilde kurumda bir çok kişiye sordum değiştirmene gerek yok dediler değiştirmeyeceğim sanırım.

canım benimde imzam aynı şekilde ama ben değiştirmeyeceğim, sorun olmazmı öyle bir gereklilik yok yani. zaten bu zmana kadar hep onu kullandın değiştirmen çok sağlıklı olmaz.

ben de değiştirmeyi düşünmüyorum canımm
bi çok resmi evrakta imzam var çünküü

diloşşşş

yaa bu arada ben çarşambadan sonra pek giremeyebilirim, sonra bu kız niye gelmiyo demeyin emi

demekk öyleeeee
pekisii mademm
*

kızlarr balayına havlu götürcekmisinizz ??
ben götürmeyi düşünmüyorum daa:26:

Son düzenleme:
Selam kızlar nabersiniz ☺

Ara ara ugruyorum ama her girdiğimde çok yol katediyorsunuz sizi tebrik ediyorum içim açılıyor 😁
7-8ay önce eksik çanak çömlek muhabbeti vardı 5-6ay önce mobilya 3-4ay önce perde halı 1-2ay önce kına düğün şimdide balayı wuuhuu🙏 😍😍😍

Benimde düğünüme az kaldı çok şükür son 1ay inşallah hayırlısıyla sağlıkla geçer günler ☺
Mobilyalarım ve perdelerim geldi çok heycanlıymış gerçekten 💖😍🙏
Bu haftada çeyizim gitcek nasip olursa ve yerleştirme işlerine girişcez 🙏💖😍

İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla hallederiz 🙏💖😍

canım ben plaj havlusu dışında götürmeyi planlamıyorum, aslında banyo havlusu konusunda hassasım ama koca otel havlusu hijyenik olsun yahuu

ben de öyle düşündüğüm için götürmüyorum canımm
koca adı olan otel temiz olsunlar die düşünüyorumm
plaj havlusu konusunda hala kararsızım
otel veriyo die yazıyoo

seviye atladıkk epeyy
*
inşallah hepimiz kazasız belasız atlatırız şu dönemii
güzel güzel anlatırızzz birbirimizeeee

canım benimde imzam aynı şekilde ama ben değiştirmeyeceğim, sorun olmazmı öyle bir gereklilik yok yani. zaten bu zmana kadar hep onu kullandın değiştirmen çok sağlıklı olmaz.

Benim imzam da o şekilde kurumda bir çok kişiye sordum değiştirmene gerek yok dediler değiştirmeyeceğim sanırım.

ben de değiştirmeyi düşünmüyorum canımm
bi çok resmi evrakta imzam var çünküü

aynen ya benim de bir çok evrakta imzam var, zaten değiştirsem de noter onayı ile değiştiririm. ama yeni bir imza çok zor olabilir.

bu arada ben balayına plaj havlusu götürcem sadece

ben de öyle düşündüğüm için götürmüyorum canımm
koca adı olan otel temiz olsunlar die düşünüyorumm
plaj havlusu konusunda hala kararsızım
otel veriyo die yazıyoo

otel veriyo ise süper onu hiç götürmene gerek yok o zaman. istersen teyit et arayıp da bi canım.
ben otellerin plaj havlusu verdiğini bilmiyodum hepsi veriyomu böyle ya:44::44: ya da ben mi çok cahil kaldım

otel veriyo ise süper onu hiç götürmene gerek yok o zaman. istersen teyit et arayıp da bi canım.
ben otellerin plaj havlusu verdiğini bilmiyodum hepsi veriyomu böyle ya:44::44: ya da ben mi çok cahil kaldım

canım paket olarak almıştık biz balayınıı
plajda şezlong ve havlu da ücretsizmiş öyle yazıyodu yanii :26::26:

canım paket olarak almıştık biz balayınıı
plajda şezlong ve havlu da ücretsizmiş öyle yazıyodu yanii :26::26:

o zaman verirler diye düşünüyorum canım

ben de sana bişey sorayımmı ya:26: otelden mi ayarladınız direk balayını yoksa turlar aracılığıylamı? biz jolly turdan aldık, oteli arayıp teyit etmeye gerek varmıdır ki, gidince bir süprizle karşılaşmayız heralde değil mi?:26: ne dersin?

turdan aldık canım balayınıı ama teyit konusunda bi fikrim yokk
nişanlım aldı çünküü ben bi sorayım ona arayıp konuşsun yine de iyi olur
*
siz de yine 1 ay kala arayın canım garantiye almak en iyisii:26::26:
*
bu arada fotocu konusunda çok kararsızdım ben
yanlış mı karar verdik fln die ama şaşırttılar benii
2 dir arıyolar yer ve zaman için teyitleşmeyee
umarım foto çekimimiz de sıkıntısız geçer :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…