ortanca bavul olmaaazz..
bol bol cicikler terlikler ayakkabılar alın.. hmm gece için birşeyler de alın.. ileri saatler için bir çok şey alın.. makyaj malzemesini ve ojeyi abartıp kendinize yük edersiniz ne yapmaya ne silmeye vakit olmiiiyyyama ruh gibide gezmeyin azıcık birşeyler alın tabi.. sonracıımaa mis kokulu duş jelleri alın çok tatlı oliiiyyy
durex'in kayganlaştırıcı masaj jelini alın miiiisss
güneşte camış gibi yatmayın uyuyakalma ihtimaline karşın bepanthol silverdin alın birde ağrı kesici tabi.. turistik yerlerde felaket düdüklenirsiniz yoksa..
tırnak makası ve törpüyü unutmayın cilveleşirken adamları yırtmayın..
dur bende liste vardı sanki bi dakika.. onu da bulmaya çalışayım
2 bavulmu.
Valla bn 1 haftalık tatile 1 tane orta boy bir bavul yapıcam ikimize
2 büyük bavul muufazla diil mii yaa
ben ikimize orta boya sığarız diyodumm
ortanca bavul olmaaazz..
bol bol cicikler terlikler ayakkabılar alın.. hmm gece için birşeyler de alın.. ileri saatler için bir çok şey alın.. makyaj malzemesini ve ojeyi abartıp kendinize yük edersiniz ne yapmaya ne silmeye vakit olmiiiyyyama ruh gibide gezmeyin azıcık birşeyler alın tabi.. sonracıımaa mis kokulu duş jelleri alın çok tatlı oliiiyyy
durex'in kayganlaştırıcı masaj jelini alın miiiisss
güneşte camış gibi yatmayın uyuyakalma ihtimaline karşın bepanthol silverdin alın birde ağrı kesici tabi.. turistik yerlerde felaket düdüklenirsiniz yoksa..
tırnak makası ve törpüyü unutmayın cilveleşirken adamları yırtmayın..
dur bende liste vardı sanki bi dakika.. onu da bulmaya çalışayım
Yetmez o kadarcık valiz yav bari bir büyük boy yapın .
Valla anca sığdı canım ya ayakkabılar, kozmetik, plaj havluları, çantaları filan çok yer tutuyor.
Biz iki bavula anca sığdık valla arzucum aynen senin dediğin gibi bir liste yaptım ama masaj jelini kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu şimdi normal masaj için mi durex olunca orasını pek çözemedim kayganlaştırıcı mı yoksa?
Yetmez o kadarcık valiz yav bari bir büyük boy yapın .
[/B]
huu huuu kızlarrrrr
kızlar nikahtan sonra imzanızı değiştircekmisiniz ben ismimin ilk harfini ve soyadımı kullanıyorum imzamda değiştirmem gerek mi acaba :26: resmi kurumda çalışıyorum. evli bayanlar siz naptınız ya da evlenecek bayanlar siz ne yapacaksınız?
kızlar nikahtan sonra imzanızı değiştircekmisiniz ben ismimin ilk harfini ve soyadımı kullanıyorum imzamda değiştirmem gerek mi acaba :26: resmi kurumda çalışıyorum. evli bayanlar siz naptınız ya da evlenecek bayanlar siz ne yapacaksınız?
diloşşşş
yaa bu arada ben çarşambadan sonra pek giremeyebilirim, sonra bu kız niye gelmiyo demeyin emi
kızlarr balayına havlu götürcekmisinizz ??
ben götürmeyi düşünmüyorum daa:26:
canım ben plaj havlusu dışında götürmeyi planlamıyorum, aslında banyo havlusu konusunda hassasım ama koca otel havlusu hijyenik olsun yahuu
Selam kızlar nabersiniz ☺
Ara ara ugruyorum ama her girdiğimde çok yol katediyorsunuz sizi tebrik ediyorum içim açılıyor 😁
7-8ay önce eksik çanak çömlek muhabbeti vardı 5-6ay önce mobilya 3-4ay önce perde halı 1-2ay önce kına düğün şimdide balayı wuuhuu🙏 😍😍😍
Benimde düğünüme az kaldı çok şükür son 1ay inşallah hayırlısıyla sağlıkla geçer günler ☺
Mobilyalarım ve perdelerim geldi çok heycanlıymış gerçekten 💖😍🙏
Bu haftada çeyizim gitcek nasip olursa ve yerleştirme işlerine girişcez 🙏💖😍
İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla hallederiz 🙏💖😍
canım benimde imzam aynı şekilde ama ben değiştirmeyeceğim, sorun olmazmı öyle bir gereklilik yok yani. zaten bu zmana kadar hep onu kullandın değiştirmen çok sağlıklı olmaz.
Benim imzam da o şekilde kurumda bir çok kişiye sordum değiştirmene gerek yok dediler değiştirmeyeceğim sanırım.
ben de değiştirmeyi düşünmüyorum canımm
bi çok resmi evrakta imzam var çünküü
ben de öyle düşündüğüm için götürmüyorum canımm
koca adı olan otel temiz olsunlar die düşünüyorumm
plaj havlusu konusunda hala kararsızım
otel veriyo die yazıyoo
otel veriyo ise süper onu hiç götürmene gerek yok o zaman. istersen teyit et arayıp da bi canım.
ben otellerin plaj havlusu verdiğini bilmiyodum hepsi veriyomu böyle ya:44::44: ya da ben mi çok cahil kaldım
canım paket olarak almıştık biz balayınıı
plajda şezlong ve havlu da ücretsizmiş öyle yazıyodu yanii :26::26:
o zaman verirler diye düşünüyorum canım
ben de sana bişey sorayımmı ya:26: otelden mi ayarladınız direk balayını yoksa turlar aracılığıylamı? biz jolly turdan aldık, oteli arayıp teyit etmeye gerek varmıdır ki, gidince bir süprizle karşılaşmayız heralde değil mi?:26: ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?