'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

almor'un düğün 18 mayıs yazıyor ama kalan gün 1 nasıl oluyor Bugün ayın 13'ü değil mi?

almor'un düğün 18 mayıs yazıyor ama kalan gün 1 nasıl oluyor Bugün ayın 13'ü değil mi?

Cidden öymeymiş ben hiç fark etmedim bile daha çok işime geldi herhalde 1 gün kalması.

içimden öyle geçmişş nilll
listeyi kovalayıp sıra bize gelsin istiyoruzz yaa çifter çifter atlamışımmm

Ne çabuk postaladınız beni yav daha kınaya 2 gün var kına öncesi düğün olur mu.

Cidden öymeymiş ben hiç fark etmedim bile daha çok işime geldi herhalde 1 gün kalması.

Ne çabuk postaladınız beni yav daha kınaya 2 gün var kına öncesi düğün olur mu.

aklımca süreci hızlandırmaya çalışmışımm

Sabah uyandım sarkı soyluyodum hala ıcımden soyluyorum ya nerde takıldıysa dılıme bu sarkı kalbımın tek sahıbıneeee ömürlük yarime gönüll eşimee

Fena mı olurdu hayatım hemencıcık sıra gelırdı ıste hem senın tam kosturmaya başlama zamanın geldı artık nasıl geçtiğini anlamıyacaksın

aynen öyle olucak biliyomusun, benim iş ev tutunca başlayacak zaten ben evle falan ilgilenicem zaten oturmaya da başlıcam evde işim çookkk
artık siz evli baaağyanlar olarak tecrübelerinizi aktarırsınız

aynen öyle olucak biliyomusun, benim iş ev tutunca başlayacak zaten ben evle falan ilgilenicem zaten oturmaya da başlıcam evde işim çookkk
artık siz evli baaağyanlar olarak tecrübelerinizi aktarırsınız

Senin dugun ne zaman canim :)

günaydın kızlaaaaarrr

az önce kurumda davetiye dağıttığımda fark ettim çok çok az kaldığını yupppiii evleniyoruuuz :118::118:

Almor ikimiz de heyecanla o günü bekliyoruz ben çok heyecanlıyım kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…