'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Az kaldı 4 gün sonra listede olmicim inşallah sıramı savacağım siz arkadan gelen değerli arkadaşlarıma.

günaydın kızlaaaaarrr

az önce kurumda davetiye dağıttığımda fark ettim çok çok az kaldığını yupppiii evleniyoruuuz :118::118:

hadii gidinn artıkkk bekleme yapmayınnnnnnn
önümüz açılsınnnnnn

bak senle aynı zamanlarda üye olmuşuzz nerdeyse
mesaj sayı farkınaa bakk
bu topikte dirsek çürüttüm vallahiii

öyle olmuş valla maşallah

bu arada biraz moralim bozuldu 15 günlük hava durumuna baktım Eskişehir tam da 24 mayısta gökgürültülü sağanak yağışlı gösteriyo inşallah değişir ya foto çekimimiz düğün günü çünkü lütfen değişsin hava ya dua edin kızlar :26:

hadii yaaa
inşallah gönlünüze göre olur canım yaaa:26:
*
ben de bi bakayım bakalımm :26:

Evli hatuncuklarım ılk yemegınızı ne yaptınız kocişlerinize bı fıkır verın bakalım

biz sahanda yumurta yapmışız

ama evde başka bişi yoktu
düğünün ertesi sabah kocam gidip kahvaltılık almıştı
tatilden gelince de evde kahvaltılık vardı bizde yumurta yapıp yedik
yemek olarak da
patatesli tavuk yaptım tencerede yanına da pilav
çok da güzel olmuştu

patatesli tavuk gayet güzel darısı bizim de başımıza inşallah

düğünden önce eve yiyecek bişeyler alıp koymak gerekiyor sanıyorum ki, alışveriş yapmayı planlıyorum düğünden önce

patatesli tavuk gayet güzel darısı bizim de başımıza inşallah

düğünden önce eve yiyecek bişeyler alıp koymak gerekiyor sanıyorum ki, alışveriş yapmayı planlıyorum düğünden önce

biz son hafta kuru erzak ve sabun deterjan fln ıcın alısverıs yaparız dıye dusunduk 1 hafta evde olmucaz bozulmasın aldıklarımız dıye dolabı gelınce dolduruz dıye dusunduk

biz son hafta kuru erzak ve sabun deterjan fln ıcın alısverıs yaparız dıye dusunduk 1 hafta evde olmucaz bozulmasın aldıklarımız dıye dolabı gelınce dolduruz dıye dusunduk

ya bozulcak türde yiyecekleri almamak lazım aslında dediğin gibi. biz de ertesi sabah 10'da uçağa yetişme çabasıyla kahvaltı falan yapmayız heralde

ya bozulcak türde yiyecekleri almamak lazım aslında dediğin gibi. biz de ertesi sabah 10'da uçağa yetişme çabasıyla kahvaltı falan yapmayız heralde

bende sanmıyorum canım kahvaltı yapabılıcegımızı o yuzden gereksız geldı yolda gıderken atarız ağzımıza bısıler artık sımıt fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…