bende sanmıyorum canım kahvaltı yapabılıcegımızı o yuzden gereksız geldı yolda gıderken atarız ağzımıza bısıler artık sımıt fln
bence de bozulacak şeyler almayın
biz 5 geceydi tatil geldiğimizde sağlamdı aldıklarımız
sonrasında da ihtyiaca göre gidip geldik hep
ilk pazara çıkışımız garipti
ben hayatımda hiç gitmedim eşimde öyle
iki kişiyiz diye
yarım kilo aldım hep
en son kocam isyan etmişti
yeter amaa yaa diye utanıorum artık
paramız yokmuş gibi az az almaktan diye
ben bozulur diye almıyordum
Bizde de sadece çamaşır ve bulaşık deterjanı, yumuşatıcı, kalgon, bulaşık makinesi tuzu parlatıcısı, havlu kağıt ve tuvalet kağıdı bir de Türk kahvesi var başka hiç bir şey almadık balayı dönüşü toptan alışveriş yapacağız sanırım.
meryemcim yaaa canım ütüyü nasıl yaptın benim duvak ve gelinlik eteği tül buharlamı ütüledin alttıı hep kırıştı şimdilik evde kılıfından çıkardım ama kuaföre kadar nasıl muhafaza edeceğim diye düşünüyorum nasıl altlarına ütü vurdun
Beyaz pamuk yapili tulbenti islat utunun dusuk ayari ile buharli olacak sekilde utule kuaforde fon makinasini tut gerdirerek :)
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Beyaz pamuk yapili tulbenti islat utunun dusuk ayari ile buharli olacak sekilde utule kuaforde fon makinasini tut gerdirerek :)
Neyse ben kocisle gezmeye gidiyorum donunce anlatacaklarim varrrr bekleyin beni opuyorum sizi kizlarrr
neredeysee azıcıkk kalmışş düğünlerinizeee...heyecann durumlarııı nasılll kızlar:)
Neyse ben kocisle gezmeye gidiyorum donunce anlatacaklarim varrrr bekleyin beni opuyorum sizi kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?