'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bence de bozulacak şeyler almayın
biz 5 geceydi tatil geldiğimizde sağlamdı aldıklarımız
sonrasında da ihtyiaca göre gidip geldik hep

ilk pazara çıkışımız garipti
ben hayatımda hiç gitmedim eşimde öyle
iki kişiyiz diye
yarım kilo aldım hep
en son kocam isyan etmişti
yeter amaa yaa diye utanıorum artık
paramız yokmuş gibi az az almaktan diye
ben bozulur diye almıyordum

eşinin tepkisi çok hoş olmuş
ama yarım kilo hadi en fazla 1 kilo alınır diye düşünüyorum , zaten bütün gün evde durmuyoruz

pudra pembesi ve rakı beyazı oje aldım çünkü yanıma hep soft renkelr götürcem iki tanede ped şeklinde aseton günlük ped vb de aldım ececim çok sağol bugün lcw yede gittim yine alışverş yaptım dün konuşmammız çok iyi oldu vallla

temizlik malzemelerimizi aldık bizde geçen gittiğimde
şimdi mutfaklık alışveriştee sıraa
balayından önce die bişe yok bizde ben anca balayından sonra eve gidebilceğim için sonrasında birlikte yaparız die düşünüyorumm
hatta ilk günü dışarda bile yiyebilirizz

Bizde de sadece çamaşır ve bulaşık deterjanı, yumuşatıcı, kalgon, bulaşık makinesi tuzu parlatıcısı, havlu kağıt ve tuvalet kağıdı bir de Türk kahvesi var başka hiç bir şey almadık balayı dönüşü toptan alışveriş yapacağız sanırım.

Son düzenleme:

neredeysee azıcıkk kalmışş düğünlerinizeee...heyecann durumlarııı nasılll kızlar:)

Beyaz pamuk yapili tulbenti islat utunun dusuk ayari ile buharli olacak sekilde utule kuaforde fon makinasini tut gerdirerek :)

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Beyaz pamuk yapili tulbenti islat utunun dusuk ayari ile buharli olacak sekilde utule kuaforde fon makinasini tut gerdirerek :)

cicim sen gidip kocanla ilgilensene gelmişsin 2. günü buraayaaa

Kız gitsene kocanın yanına ben ilk günlerde inmedim adamın tepesinden sen burada geziyon

Ay yeter aksam sabah oglen su kusu oldum valla :) kizlar valla hic kasmayin cok guzel oliyyyy

Neyse ben kocisle gezmeye gidiyorum donunce anlatacaklarim varrrr bekleyin beni opuyorum sizi kizlarrr

neredeysee azıcıkk kalmışş düğünlerinizeee...heyecann durumlarııı nasılll kızlar:)

Neyse ben kocisle gezmeye gidiyorum donunce anlatacaklarim varrrr bekleyin beni opuyorum sizi kizlarrr

iyi gezmeler Meryemcim bekliyoruz su kuşu seni.

Aaaaa bildiğin geldin sağol bebek yaaaaa bu uygulamayı indirdim ya balayın da bende girerim anca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

meryemmmm gitsene yahu kocacığının yanına aa niye buralardasın

gizzzz aynı şeyler senin içinde geçerli ne işin var haftaya burada senin cıks gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…