'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Neyyy inanamıyorum 3mü
Yani 3-2-1-0mı
En üst sıradayım şaka gibi

Günaydın gelin hanımlarrrrrr Liste her geçen gün eksiliyor, herkes mutlu olsun, mutluluktan uçsun hatta....Harika bir Salı gününden sesleniyorum kızlar size, bol öpücükler

Ooo liste ucmus gitmis hepiniz cok mutlu olun yuvanizdan ask hic eksilmesin taze gelin geldi

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Neyyy inanamıyorum 3mü
Yani 3-2-1-0mı
En üst sıradayım şaka gibi

hıı hııııı

Günaydın gelin hanımlarrrrrr Liste her geçen gün eksiliyor, herkes mutlu olsun, mutluluktan uçsun hatta....Harika bir Salı gününden sesleniyorum kızlar size, bol öpücükler

günaydınnn analı kızlııı diyesim geldii nedenn nilocann
ama nedense içime erkek doğuyoo

Gunaydın herkese

listeye baktım aynı seyı dusundum canım :18::18:
Buğun benım doğum gunum ıyıkı doğmusum

günaydın tatlımm
doğum günün kutlu olsunn nice güzel yıllaraaa

Son düzenleme:
Dogum
Gunun kutlu olsun canim

Tesekkur ederım canlar dun gece nısanlım bızde kaldı sabah opucuklerle uyamdırılmayı bekledım ama benım öküz sevgılım unutmus bugun doğum gunum oldugunu küstüm ben sana demesem hiçç aklına gelmıcek

Ooo liste ucmus gitmis hepiniz cok mutlu olun yuvanizdan ask hic eksilmesin taze gelin geldi

Hoşgeldin melo.
Nası gidiyor evlilik hayatı bakalım.
Balayı nası geçti

Acaba almor komşucuğum ile gizin düğünleri nası geçti

Hosbuldum aysenurcum
Seninde az kalmis Evlilik harika canim asik oldugum sevdigim insanla beraber herseyi yapiyorsun ve inanilmaz keyifli balayinda otel harikaydi kesinlikle tavsiye ederim personeli harika hic skilmadik otelden cikip turlara katildik kendimiz gezdik hersey ruya gibiydi

günaydınnn analı kızlııı diyesim geldii nedenn nilocann
ama nedense içime erkek doğuyoo

Bir benim içime birşey doğmuyor nedense

İyi ki doğduuuunnnnnnnn Gamzeeeeeee, iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllarrrrr sanaaaaaaaaaaa:118::118:

Hep böyle mutlu olun inşallah

Bir benim içime birşey doğmuyor nedense

İyi ki doğduuuunnnnnnnn Gamzeeeeeee, iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllarrrrr sanaaaaaaaaaaa:118::118:

Hep böyle mutlu olun inşallah

Aminnn canim senin bebekte cinsiyetini belli etmemis

Aminnn canim senin bebekte cinsiyetini belli etmemis

Aynen canım, inatla içeride tepinmeye devam ediyor Doktor tam 25 dk uğraştı, onun umrunda değil, yüzünü bize dönüyor, bacaklarını havaya dikiyor, başını geriye atıp sırtını dümdüz yapıyor, eller kollar, bacaklar full hareketli yani. Doktorda pes etti sonunda, 7 Haziran'ı bekliyoruz bakalım

Masallah cok hareketli desene eee teyzeleri evleniyor enerji yolluyor bebis

Çok sevindim cnm herşeyin istediği gibi geçmesine

Evt bnmde az kaldı inş bende geri döndüğümde böyle olumlu yorumlar yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…