Kizlar tunaydiin. Evliligin gerçekleri ile bugun basbasayim :) dinlene dinlene temizlik yapıyorum :)
Dun buyukadada foto cekimlrimizi yaptık. Cok sukur sorunsuz guzel bi cekim oldu. Kendimi hollywood yildizlari gibi hissettim :) herkes fotomu cekti, bircok kisi benimle birlikte foto cekindii :) :)
Dunden been :)
Kızlar hazırlığım bittti arkadaşım ve kardeşim foto çekti size dış çekimden mimi kareEki Görüntüle 1116452 Eki Görüntüle 1116454
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir foto dha paylaşıyorum Eki Görüntüle 1116466
Kızlar teşekkür ederim bir foto daha gelsin size süper bir kına oldu 400 den fazla kişi geldi kalabalık oldu düğünden farksız
Zehra canım ben bavula hiç uzun kollu koymadım yarın hırka götüreyim koyarım
Eki Görüntüle 1117261
gizem herşey harika gözüküyorBenim de son günüm ellerine ölümüne kınalı gelin benim süren çok güzel sürdü ama kaç saat oynadım sonra silmek aklıma gelince sonuç bu
Eki Görüntüle 1117491 Eki Görüntüle 1117492
yenisi de gelecek kiiiTatil bittiiiucagimiz rotar yapmis 1,5 saat
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımmm çok mutlu ol emi? haftasonu da aklımdaydın heyecanını hep paylaştımŞimdi kuaföre gidiyorum kızlar artık gün içerisinde koşturmaca çok olacak gelip yazamam güzel dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin bugünü hayırlısı ile atlatalım inşallah . Düğündaşım Gizimiçok mutlu oluruz oluruz inşallah her şey sorunsuz geçer. Yarın balayında yazarım belki öpüyorum hepiniziayyy çok heyecanlandım altta düğüne hiç bir şey kalmamış yazıyor.
inşallah istediğin gibi olmuştur herşey gelinciikkKızlar bende çok öpüyorum almor gibi yollara düştüm şans dileyin bana bugün saç ve makyajım kaldı diğer herşeyi geçen gün halletim herşey güzelce geçsin die dua edin
Almor gibi bende kısa süreliğine veda ediyorm gözlerm dolu dolu bu topikte 2011 den beri yazıyorum yine burda veda ediyorm gelin oluyorm
wuhuuuu son 3 mü ne?Aynen valla bişy kalmadı
Geri sayım başladı.
Bu hafta bizim haftamız:18:
Bende muhtemelen bişy anlamıcam
ahaa!günaydınn kızlarrr
top 3 e girmişimm bennnnnn
hoşgeldin meryemcimm nasılsın bakiim?Ooo liste ucmus gitmis hepiniz cok mutlu olun yuvanizdan ask hic eksilmesin taze gelin geldi
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
nice senelere gamzecim.. musmutluuuuTesekkur ederım canlar dun gece nısanlım bızde kaldı sabah opucuklerle uyamdırılmayı bekledım ama benım öküz sevgılım unutmus bugun doğum gunum oldugunuküstüm ben sana demesem hiçç aklına gelmıcek
nilim niliiimm günaydııınn .. bir sonraki görüş günü ne zaman acebaaa?Bir benim içime birşey doğmuyor nedense
İyi ki doğduuuunnnnnnnn Gamzeeeeeee, iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllarrrrr sanaaaaaaaaaaa:118::118:
Hep böyle mutlu olun inşallah
aman da amaaaannnn severim senii.. zehroşuumm çok güzelsin maşallah suphanallaahhKizlar tunaydiin. Evliligin gerçekleri ile bugun basbasayim :) dinlene dinlene temizlik yapıyorum :)
Dun buyukadada foto cekimlrimizi yaptık. Cok sukur sorunsuz guzel bi cekim oldu. Kendimi hollywood yildizlari gibi hissettim :) herkes fotomu cekti, bircok kisi benimle birlikte foto cekindii :) :)
Kizlar tunaydiin. Evliligin gerçekleri ile bugun basbasayim :) dinlene dinlene temizlik yapıyorum :)
gizem herşey harika gözüküyor
yenisi de gelecek kiii
canımmm çok mutlu ol emi? haftasonu da aklımdaydın heyecanını hep paylaştım
inşallah istediğin gibi olmuştur herşey gelinciikk
wuhuuuu son 3 mü ne?
ahaa!bebeğiiiimmm??
hoşgeldin meryemcimm nasılsın bakiim?
nice senelere gamzecim.. musmutluuuu
nilim niliiimm günaydııınn .. bir sonraki görüş günü ne zaman acebaaa?
aman da amaaaannnn severim senii.. zehroşuumm çok güzelsin maşallah suphanallaahh
heyyoooo herkese günaydııınnn
Bomba gibiyim arzu utu camasir bulasik ev temizligi ile basbasayim
ooohh ooohhh atıldın kervanımıza demek.. hoş geldin
nilim niliiimm günaydııınn .. bir sonraki görüş günü ne zaman acebaaa?
Bomba gibiyim arzu utu camasir bulasik ev temizligi ile basbasayim
Evet dag gibi utu yaptim hala utulenecek var aksam kocama temiz bir ev harika bir yemek ile karsiliyorum mest oluyor
7 Haziran canım, bu sefer kaçamayacak bizden çünkü 4 boyutlu ultrasona giricem. Hiç kaçarı yok yani, 7 haziran'da öğrenicez kız mı erkek mi?
Canım çok güzel olmuşsun, maşallah...
İşte hayat böyle, hollywood yıldızlığından temizlik işlerine geçiş bu kadar kolay
Düğün, dernek ve balayıııı, hadi bakalım bayanlar gerçek dünyaya HOŞGELDİNİZ
7 Haziran canım, bu sefer kaçamayacak bizden çünkü 4 boyutlu ultrasona giricem. Hiç kaçarı yok yani, 7 haziran'da öğrenicez kız mı erkek mi?
Canım çok güzel olmuşsun, maşallah...
İşte hayat böyle, hollywood yıldızlığından temizlik işlerine geçiş bu kadar kolay
Düğün, dernek ve balayıııı, hadi bakalım bayanlar gerçek dünyaya HOŞGELDİNİZ
Seve seve yapiyorum gercekten aksam ellerine saglik cok guzel olmus diyince dunyalar benim oluyor
basıp gelecem burdan heeeaa!! göster artık yavrucum nesin yahu?
yok mu bir hissiyatın annecan yaaa? :44:
Seve seve yapiyorum gercekten aksam ellerine saglik cok guzel olmus diyince dunyalar benim oluyor
Canım inşallah hep böyle devam eder, Bu arada çok güzel gelin olmuşsun. Sonsuz mutluluklar.
İlk günlerden bütün marifetlerini gösterme kız sakın, ucundan azcık göster. Alıştırma öyle hep dört dörtlük
Yok be Arzucum ya, annemler kız istiyor o yüzden "içimize kız doğuyor" diyorlar; eşimin annesi erkek istiyor o yüzden "içimize erkek doğuyor " diyorlar. O bakımdan ben ne hissedeceğimi bilemiyorum
kıyamam..İlk günlerden bütün marifetlerini gösterme kız sakın, ucundan azcık göster. Alıştırma öyle hep dört dörtlük
Yok be Arzucum ya, annemler kız istiyor o yüzden "içimize kız doğuyor" diyorlar; eşimin annesi erkek istiyor o yüzden "içimize erkek doğuyor " diyorlar. O bakımdan ben ne hissedeceğimi bilemiyorum
öyle mi derlermiş.. hadi bakalım ne gelecek yavrumuz?Kızlar göstermez der büyükler, bakalım doğru çıkacak mı ?
kıyamam..herkes hissettiğini sanıyor desene şuna
öyle mi derlermiş.. hadi bakalım ne gelecek yavrumuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?