Benim de son günüm ellerine ölümüne kınalı gelin benim süren çok güzel sürdü ama kaç saat oynadım sonra silmek aklıma gelince sonuç bu
Eki Görüntüle 1117491 Eki Görüntüle 1117492
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de son günüm ellerine ölümüne kınalı gelin benim süren çok güzel sürdü ama kaç saat oynadım sonra silmek aklıma gelince sonuç bu
Eki Görüntüle 1117491 Eki Görüntüle 1117492
Tatil bittiiiucagimiz rotar yapmis 1,5 saat
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi aksamlar kizlar ♥ bu gece balayimizdaki son gecemiz. Yemege cikmadan once bir kac ipucu vermek istedim. Kendi otelimizden ornek verecegim belki sizin otellerde de uygulama aynidir.
Yaniniza havlu almayin havlular bornozlar degisiyor.
Getirdigim Plaj havlusunu hic kullanmadik cunku otel havlu kartlari ile plaj havlusu verdi bize.
Aksamlari hava cok soguyor. Yaniniza kapali ayakkabi, corap hirka gibi seyler almayi unutmayin.
Dus jeli dis macunu fircasi hepsi var ama goturmek isterseniz goturun.
Gereksiz seyler alip kendinize yük etmeyin bosuna.
Aklima gelen seyler olursa yazarim yine :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Üzülme canım bundan sonra eşinle beraber nice tatillere gidersiniz inşallah. Bizim de düğüne son 1 balayına son 2 gün kısmetse.
Sizinde cok guzel gecsin balayiniz tatlim ♥Üzülme canım bundan sonra eşinle beraber nice tatillere gidersiniz inşallah. Bizim de düğüne son 1 balayına son 2 gün kısmetse.
Ozlenmicek gibi degil vallahiii :)aynen akşamları bacaklarım dondu, kocişin hırkasını giydimşimdiden özledim o günleri
slm kızlar zehracım hos geldınevde hummalı bır calısma arasında sızlere bır bakıyım dedım esyalarım toplanıyo yarın gıdıcekler belin ortadan ıkıye ayrılıcak eğil kalk eğil kalk sabaha kadar uğrasırız heralde yarım ımam nıkahı sonrası ev yerlestırmeye gıdıcez bakalım benı neler beklıyo yarınkı hengame ıcın sans dıleyın bana:18:
Inan yorucu ama güzel zaman canım bunlar dua ediyorum bir çırpıda atlat die
Bugün evde son gecem mahallediki tanıdıklar eve gelellim oynayalım veda edelim dediler ama çok yorgunduk olmadı dinleniyorum şimdi inşallah gece güzelce uyurum
Ve inşallah yarını güzelce atlattırım kendinize iyi bakın
çookk güzel balayı geçirirsiniz inşallah:)
Sizinde cok guzel gecsin balayiniz tatlim ♥
Ozlenmicek gibi degil vallahiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?