'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benim de son günüm ellerine ölümüne kınalı gelin benim süren çok güzel sürdü ama kaç saat oynadım sonra silmek aklıma gelince sonuç bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Giz benimde aynı şekildeydi oynamaktan Oynarken altınımı bile avucumdan düşürmüştüm. Nasıl oynamışsam artık Allahtan bulan kişi verdi Böyle kınalı ellerimle bikini giyince sevgili kocam çok dalga geçmişti

ben 20 dk sonra filan yıkadım hemen tuvalete gidip ona rağmen tutmuş yine sağ elim dah simetrik bir yuvarlak hafif turuncu olmuş sol elimde şekilsiz kimi yerler koyu kimi yerler açık renk altın vardı elimde düşmesin diye sıktım avucumu el gülü vardı sadece o yüzden renk farkı olmuş.

Son düzenleme:

aynen akşamları bacaklarım dondu, kocişin hırkasını giydim şimdiden özledim o günleri

Üzülme canım bundan sonra eşinle beraber nice tatillere gidersiniz inşallah. Bizim de düğüne son 1 balayına son 2 gün kısmetse.
Sizinde cok guzel gecsin balayiniz tatlim ♥
aynen akşamları bacaklarım dondu, kocişin hırkasını giydim şimdiden özledim o günleri
Ozlenmicek gibi degil vallahiii :)

Almor da titanic beleğe gidiyor zehroş bu arada hoş geldin canım

Biz bugün kına kıyafeti bıraktık evimize kahvaltılıklar felan aldık market alışveriş yaptık buzdolabı açık bırakıcaz bozulmaz doldurduk dolabı

slm kızlar zehracım hos geldın evde hummalı bır calısma arasında sızlere bır bakıyım dedım esyalarım toplanıyo yarın gıdıcekler belin ortadan ıkıye ayrılıcak eğil kalk eğil kalk sabaha kadar uğrasırız heralde yarım ımam nıkahı sonrası ev yerlestırmeye gıdıcez bakalım benı neler beklıyo yarınkı hengame ıcın sans dıleyın bana:18:

Inan yorucu ama güzel zaman canım bunlar dua ediyorum bir çırpıda atlat die

Bugün evde son gecem mahallediki tanıdıklar eve gelellim oynayalım veda edelim dediler ama çok yorgunduk olmadı dinleniyorum şimdi inşallah gece güzelce uyurum

Ve inşallah yarını güzelce atlattırım kendinize iyi bakın

Topladık ceyızlerımı temızlıkte yaptık evde sabah yıne bı yaparız mutlaka
Gizemcım cok cok mutluluklar dılıyorum tatlım sana ınsaallah düğünün balayın ıstedıgınden guzel gecer bende sana dua edıcem canım ıyı eglenceler dılıyorum

Şimdi kuaföre gidiyorum kızlar artık gün içerisinde koşturmaca çok olacak gelip yazamam güzel dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin bugünü hayırlısı ile atlatalım inşallah . Düğündaşım Gizimiçok mutlu oluruz oluruz inşallah her şey sorunsuz geçer. Yarın balayında yazarım belki öpüyorum hepinizi ayyy çok heyecanlandım altta düğüne hiç bir şey kalmamış yazıyor.

Kızlar bende çok öpüyorum almor gibi yollara düştüm şans dileyin bana bugün saç ve makyajım kaldı diğer herşeyi geçen gün halletim herşey güzelce geçsin die dua edin

Almor gibi bende kısa süreliğine veda ediyorm gözlerm dolu dolu bu topikte 2011 den beri yazıyorum yine burda veda ediyorm gelin oluyorm

Zehroş hoşgeldin cnm
Gizemciğim ve komşucuğum inş herşey süper geçer
Size bol şans ve iyi tatiller
Benimde kına ve düğüne çok az kaldı heyecan dorukta
İnş bnde kınamda sizin gibi ağlamam biraz sulugöz olduğum için sürekli duygusal geçmemesi için kendimi telkin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…