Hahah yatagi topladim evi supurdum bir kahve molasi toz aldim yerleri sildim kahve molasi :) aksama yemek var nasilsa ohh miss
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Ohoo moda gırmıs bunlar ıs guc bız daha bekleyek burdainsanın kendı evınde ıs yapması zevklı oluyo ya nereye kadar surer bu bılmıyorumda
hafta sonu ceyız gıttıgınde kalabalıktan ne yaptıgımı anlayamadıgım ve hıc keyıf alamadıgım ıcın dun eve gıdıp tekrar dolapların ıclerını ve evın dekarasyonunu duzenledım o kadar cok keyıf aldım kı anlatamam
1gün once serılen halıların etrafında tuycukler ucusuyodu ama sınır oldu onlar ben supuruyorum ustunde yurudukce hav cıkarıyo
Ben halılarımı o havlar yüzünden düğünden 3 hafta sonra yıkamaya gönderdim. Halı yıkama firmasına da iyice tembihledim, "halılarım pis değil, havları alınsın" diye. Ancak öyle rahatladım, benim eşim de çok titiz üstelik, o havlar uçuştukça ona sinir geldiHalılar yıkanana kadar kurtulamazsın o havlardan benden söylemesi.
Kızlar o havlar için halı fırçaları var ya. hani genelde dökülen saçlarımız için kullanırdık
o fırçayı nemlendirip halıların alın tüyünü yüzde 90 azaltıyor
Meryem inan sorcağım şeler vardı çok zor du birşeyler ama daha demin aştık kızlar ben yapamıcağkmı sandım lütfen yanınıza jel alın ben almamıştım burda bana arzu söledi bide bende kuruluk yoktu öpüşğnce ile kötü olurdum ama kaç gündür varya anlatamam o yüzden kafanız rahat olun ve odaklanın Düşübnce zor değilmiş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Jele bile gerek yok sal kendini gozlerini kapa gerisini ozelden atarim kuzu
yaa jelsiz olmuyo mu bu iş
ilk gün bi zorlanmalar görüyorum ben sankiii :18::18::18::18:
beni de aydınlat meryem :26:
Oluyo tatlim olmazmi hic ozelden aydinlatiyorum senide
karanlıkta kaldım
dilaaa
ben baştan jel falan kullanmadım
ihtiyaç da olmadı hiç
kasma kendini
ben ilk zamanlar rahattım
zaten sonradan haptan yaşanana sıkıntılarım oldu
onu da bırakınca herşey normalhatta keşke hiç kullanmasaydım da boşa acı çekmeseydim diyorum
sende illa ki jel lazım ben ıslanamıcam kuru kalcam diye korkma
Senin daha var dugune yakin senide aydinlaticam yoksa ziplarsin
Jele bile gerek yok sal kendini gozlerini kapa gerisini ozelden atarim kuzu
Birde ben adet geciktirici kullanıyorum osytorojen seviyemi kötü etttim kızlar size tavsiyem rahat olun ben asla başaramıcam sandım düşünün canım hiç acımadı oldğnu bile ayağa kalkınca anladm bişi yok
Birde ben adet geciktirici kullanıyorum osytorojen seviyemi kötü etttim kızlar size tavsiyem rahat olun ben asla başaramıcam sandım düşünün canım hiç acımadı oldğnu bile ayağa kalkınca anladm bişi yok
giz ben de kullancam geciktirici etkiler mi acabaa yaaa ??
Niyekı dılayla aynı gunum bende sunun surasında 2,5 haftacıgım kalmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?