'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hahah yatagi topladim evi supurdum bir kahve molasi toz aldim yerleri sildim kahve molasi :) aksama yemek var nasilsa ohh miss

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Ohoo moda gırmıs bunlar ıs guc bız daha bekleyek burda insanın kendı evınde ıs yapması zevklı oluyo ya nereye kadar surer bu bılmıyorumda
hafta sonu ceyız gıttıgınde kalabalıktan ne yaptıgımı anlayamadıgım ve hıc keyıf alamadıgım ıcın dun eve gıdıp tekrar dolapların ıclerını ve evın dekarasyonunu duzenledım o kadar cok keyıf aldım kı anlatamam

1gün once serılen halıların etrafında tuycukler ucusuyodu ama sınır oldu onlar ben supuruyorum ustunde yurudukce hav cıkarıyo

Ben halılarımı o havlar yüzünden düğünden 3 hafta sonra yıkamaya gönderdim. Halı yıkama firmasına da iyice tembihledim, "halılarım pis değil, havları alınsın" diye. Ancak öyle rahatladım, benim eşim de çok titiz üstelik, o havlar uçuştukça ona sinir geldi Halılar yıkanana kadar kurtulamazsın o havlardan benden söylemesi.

Kızlar o havlar için halı fırçaları var ya. hani genelde dökülen saçlarımız için kullanırdık

o fırçayı nemlendirip halıların alın tüyünü yüzde 90 azaltıyor

Kızlar o havlar için halı fırçaları var ya. hani genelde dökülen saçlarımız için kullanırdık

o fırçayı nemlendirip halıların alın tüyünü yüzde 90 azaltıyor

Artık ceşıtlı yontemler denıcem bende hıc sevmem ucusan seyler muhitede yabancıyım ıyı bır halı yıkamacı bulmak lazım

O havlari surekli supuruyorum cikiyor kurtlusu yikamaya vericem

Jele bile gerek yok sal kendini gozlerini kapa gerisini ozelden atarim kuzu

yaa jelsiz olmuyo mu bu iş
ilk gün bi zorlanmalar görüyorum ben sankiii :18::18::18::18:
beni de aydınlat meryem :26:

dilaaa
ben baştan jel falan kullanmadım
ihtiyaç da olmadı hiç
kasma kendini
ben ilk zamanlar rahattım
zaten sonradan haptan yaşanana sıkıntılarım oldu
onu da bırakınca herşey normal hatta keşke hiç kullanmasaydım da boşa acı çekmeseydim diyorum

sende illa ki jel lazım ben ıslanamıcam kuru kalcam diye korkma

bugün nişanlıcana da söyledim tedirginliğimi rahat ol dedi amaa
yine de yanıma alcam bişeler yaaaa:18::18:
umarım ben de çok rahat olurumm :26:

Atsana cankm ben oldğnu bile anlamadm sonra bir baktım kan gelyor inan ben zorlandım ikinci gün oldu düşün zorlandım ama benn kastım sıvı gelmedi o yüzden jel aldık mecbur cankm asla böle sorunum olcak sanmaDım çünkü korkmuyordum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birde ben adet geciktirici kullanıyorum osytorojen seviyemi kötü etttim kızlar size tavsiyem rahat olun ben asla başaramıcam sandım düşünün canım hiç acımadı oldğnu bile ayağa kalkınca anladm bişi yok

giz ben de kullancam geciktirici etkiler mi acabaa yaaa ??

Masallah sana canim kotu birsey yok hersey bizde bitiyor gunde 5 kere yaptigim oldu hic sorun cikmadi

giz ben de kullancam geciktirici etkiler mi acabaa yaaa ??

Kuzu ben etkilediğini düşünüyorm inan diloş ben öpüşsem sıvı geliyor du ama şimdi asla gelmiyor jel aldık düşün ben kendimle çok uğraştım doğum kontrol da kullandım 6 gün oda regl etkiledi stres buna sebep oldu

dilaa ben kadar kasıyor musn bilmem
biz nişanlıyken falan da hiç yakınlaşmamıştık
hiç o tarz bir ortam olmadı
o yüzden çok korkuyordum
ama eşim ne zaman isterse olur sen rahat ol dedi
zaten sonra anlamadım bile
hatta o da anlamadı
bi baktık kan gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…