Allahın izniyle her şey çok güzel olacak.
günaydınn kızlarrrr
nilll tecrübelerde yararlanıyoruzz biz deee
Günaydın canım;
listeye baktım da bu hafta 2 gelin uğurluyoruz ve liste başı oluyorsunBu harika, beklenen gün geliyor Tecrübeleri boşver sen, herkesin isteği , arzusu, ateşi farklıdır. Eşiyle ten uyumu, eşinin tavrı hepsi farklıdır. Herkes o akşam aynı şeyi yaşar ama aynı şeyleri hissetmez. Tek düşüncen, sevdiğin adamla olmak olsun. Gerisi boş ,sadece teferruat. Kimisi ilk seferde hiç zevk alamadığını söylerken, kimisi çok zevk aldığını söyler. Hayatının en romantik, en sıcak ve en el üstünde tutulduğun anlarını yaşayacaksın. Bunun değerini bil ve keyfini çıkart, evhamlarla yok etme herşeyi.
Günaydınnnn kızlar
Bugün evlilik öncesi son çalışma günüm
Son defa senelerdir bindiğim duraktan otobüse bindim insan bir garip oluyor yaa
İş çıkışı evimize gidip valizimizi hazırlayacağız.
Yarında kına var çok heyecanlıyım.Kına günü telaştan uğrayamasam da cuma günü gelmeye çalışacağım.
Mutluluğun daim olsun güzel kızSen bizi boşver, nasılsa balayı dönüşü herşeyi öğreniriz
Dilerim herşey planladığından, düşündüğünden ve hayallerinden güzel olur.
Kızlar kına kaftanım elime ulaştı daha işyerinde olduğum için deneme imkanım olmadı ama bu şekilde bile çok güzel gözüküyor.
İyiki cesaret edip bursadan sipariş etmişim
Çok farklı ve gösterişli gerçekten
Aysenur canim harikulade bir kinan dugunun ve balayin olsun. Hersey gonlunce olsun tatlim. Kaftanini begenmene cok sevindim. Ben cesaret edemezdim herhalde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya benim aklım hala o kaftanlarda biliyomusunnn
hala pişman olmaktan korkuyorumm o kaftantan giymediğim içinn :26::26::26:
Öyle deme dilacım
Biz kadınlar böyleyiz işte alsak dert almasak dert
anımız anımızı tutmuyoo canımm
*
güle güle giy senn bol boll foto bekliyorumm kınadan düğündenn
maşallah suphanallahFoto ekliyorum hemen sizeEki Görüntüle 1121673 Eki Görüntüle 1121674
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kaldı vallahi diloşestağfurullah canım benimm ama bak güzel bi anı kaldıı
gizz maşallah sizee Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahh
gizim ben aslında masaj jeli olarak kullanırsınız demiştim ama madem ihtiyaç olmuş kullanmakta hiç bir sakınca yok.. bir iki güne kendiliğinden ıslanacaksınMeryem inan sorcağım şeler vardı çok zor du birşeyler ama daha demin aştık kızlar ben yapamıcağkmı sandım lütfen yanınıza jel alın ben almamıştım burda bana arzu söledi bide bende kuruluk yoktu öpüşğnce ile kötü olurdum ama kaç gündür varya anlatamam o yüzden kafanız rahat olun ve odaklanın Düşübnce zor değilmiş
yok be bitanem şart değil Kokusu falan azıcık cezbediyor insanı ben rahatlamak için kullanmıştım örneğin şey için değilyaa jelsiz olmuyo mu bu iş
ilk gün bi zorlanmalar görüyorum ben sankiii :18::18::18::18:
beni de aydınlat meryem :26:
yemin ederim içimden geçiyordu nilimAnam bizim kızlar evlenmiş bir de ders veriyorlar
gamzeeenilcım valla lısteyı kontrol ettım de hazıran ortasında lısteyı bosaltıyoruz resmen sen ondan sonra gor burayı
bendeeWuuhuuuuu neler konuşulacak çok merak ettim
herşey çok güzel olacak o güzel gönlünü rahat tut emi? kaftanının da istediğin gibi gelmesine çooookkk sevindim canımGünaydınnnn kızlar
Bugün evlilik öncesi son çalışma günüm
Son defa senelerdir bindiğim duraktan otobüse bindim insan bir garip oluyor yaa
İş çıkışı evimize gidip valizimizi hazırlayacağız.
Yarında kına var çok heyecanlıyım.Kına günü telaştan uğrayamasam da cuma günü gelmeye çalışacağım.
günaydın çiçeğimmmgünaydınn kızlarrrr
nilll tecrübelerde yararlanıyoruzz biz deee
günaydın canımm
demek son günnn
çok güzel geçer inşallah kına düğünnnn
*
bide siz damatlıkları toplamda ne kadar aldınızzz ??
günaydın gamzeciiimmGünaydın Herkescıklereeeee
günaydın nilimGünaydın canım;
listeye baktım da bu hafta 2 gelin uğurluyoruz ve liste başı oluyorsunBu harika, beklenen gün geliyor Tecrübeleri boşver sen, herkesin isteği , arzusu, ateşi farklıdır. Eşiyle ten uyumu, eşinin tavrı hepsi farklıdır. Herkes o akşam aynı şeyi yaşar ama aynı şeyleri hissetmez. Tek düşüncen, sevdiğin adamla olmak olsun. Gerisi boş ,sadece teferruat. Kimisi ilk seferde hiç zevk alamadığını söylerken, kimisi çok zevk aldığını söyler. Hayatının en romantik, en sıcak ve en el üstünde tutulduğun anlarını yaşayacaksın. Bunun değerini bil ve keyfini çıkart, evhamlarla yok etme herşeyi.
herşey çok güzel olacak o güzel gönlünü rahat tut emi? kaftanının da istediğin gibi gelmesine çooookkk sevindim canım
Aynen Allah herkesin içine sindirsin.
Geri dönüp baktığımızda işte bu diyebilmek önemli
Foto ekliyorum hemen sizeEki Görüntüle 1121673 Eki Görüntüle 1121674
yemin ederim içimden geçiyordu nilimmeryeme bak sen
gamzeeeniyet kaymış mı ne gene?
günaydın nilimen derin en manalı açıklama bu..
şöyle ki her bünyede aynı etkiyi yaratacak diye birşey yok zira herkesin acı eşiği farklıdır çatı genişliği farklıdır söylemesi ayıp erkeğin çapı farklıdır bunlar fiziki birde işin manevi tarafı var ki.. aceleci olanı-sakin olanı korkanı-rahat olanı daha önce yakınlaşanı-yanaşmayanı tutkuyla yoğrulmuş olanı-soğuk nevale olanı.. o yüzden benimki iyiydi seninki kötüydü diye birşey olmaz!! atın kafalardan güzellerim
Teşekkür ederim nill.
İnş herşey tahminlerimizden güzel geçer.
Rabbim hiç birimizi utandırmasın.
Bu arada sizleri tanımış olduğum ve evlilik öncesi dönemde hiç tanımadığım insanlar gibi değilde senelerdir tanıdığım insanların sıcaklığını hissettirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Ay ama ne yapayim kizlar merak etti bende cevapladim :) aysenur canim sende cok guzel olacaksin insallah hersey gonlunce olur
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?