'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

demek ki aynı anda aynı şeye yarılmışız
nilim biz ne safmışız meğerseee

ayşenurcum atlamışım pardon

yeni başlangıçlara burada merhaba dedik.. yenilerine de hep beraber burada devam edeceğiz.. Kopmayacağız inşallah
seni tanımaktan bende çok mutluyum aaayyyy ağlamak yookk!
çabuk gel emi? sendende dört gözle bekliyoruz haberleriii

amin canımm:26::26:
*
kesinlikle burdaki arkadaşlıklar çok farklı olduu
çok yakın arkadaşlarımızla paylaşamadıklarımızı burdan paylaşıp cevap aldıkk
aynı şekilde ben de çok teşekkür ederim hepinizee ve ayşenurcum sanaa

arzucann sayenizde aydınlanıyoruzz bizzz
her giden yeni bilgiyle geliyo saolsunn

e tabi bilgilenmek lazım bebeğiiimm
lakin olur olmaz herşeye de takılmamak lazım.. ilaçlar herkeste kuruluk yapmaz mesela şekil-a ben.. çatır çatır vallahi..

demek ki aynı anda aynı şeye yarılmışız
nilim biz ne safmışız meğerseee

Eve gittim zaten bende surat beş karış, eşim diyor "hayırdır?" , dedim bende "yok bir şey, sen yaşlandın galiba" ona canım sıkılıyor dedim O nereden çıktı dedi tabi, "dedim hiç, bu gün bir şey okudum da o bakımdan", süpermen kostümümü giyip geliyorum, kim yaşlanmış göstericem ben sana, yeter diyeceksin" dedi Adamı durduk yere coşturdum

Fırsat bulunca hemen geleceğim arzucuğum
Bana şans dileyin dualarınızı eksit etmeyin lütfen

puaahahahahhahhaaa nil naptın yaaa zavallı eniştecik..

Fırsat bulunca hemen geleceğim arzucuğum
Bana şans dileyin dualarınızı eksit etmeyin lütfen

her daim seninleyiz.. hep bak.. dualarımda seninle.. Allahım unutamayacağın güzellikte bir düğün ardından da aynı tat da bir balayıyla dön gel..

puaahahahahhahhaaa nil naptın yaaa zavallı eniştecik..

Meryem 5 falan deyince kendimi yaşlanmış hissettim inan ki Yok hani bir de "günde 5 kere" yani Neyse Arzu'cum sen onu bunu boşver, iyi ki coşturmuşum Ayy valla iyi ce terbiye sınırını aştım bu günlerde

Meryem 5 falan deyince kendimi yaşlanmış hissettim inan ki Yok hani bir de "günde 5 kere" yani Neyse Arzu'cum sen onu bunu boşver, iyi ki coşturmuşum Ayy valla iyi ce terbiye sınırını aştım bu günlerde

ama işte arzunun aklına karpuz kabuğu sokuyorsun şu an bitanecimm ateş beni çağırıyoo
valla az öncede yazdım ağzımın yayı gevşedi falan diye.. yay may kalmadı an itibariyle..
günde beş? hay maşallah!!

e tabi bilgilenmek lazım bebeğiiimm
lakin olur olmaz herşeye de takılmamak lazım.. ilaçlar herkeste kuruluk yapmaz mesela şekil-a ben.. çatır çatır vallahi..

Ayy ben bunu nasıl kaçırmışım Valla bak birşey dicem, o kuruluk nedir ben de bilmiyorum bu arada, hiç yaşamadım öyle bir şey kendime şaşırdım adeta Arzu'nun tabiriyle çatır çatır

Bişy değil sonra burası müzayede salonu gibi
5mi evt yokmu arttıran 6-7 noluo nereye gidiyor burası

Dağıt gitsin boşver Arzu Bak bizim kızlar son gaz şeklindeler, eksik kalmamamız lazım

Ayy ben bunu nasıl kaçırmışım Valla bak birşey dicem, o kuruluk nedir ben de bilmiyorum bu arada, hiç yaşamadım öyle bir şey kendime şaşırdım adeta Arzu'nun tabiriyle çatır çatır
utanıyorum sanki ama olsun yeeaa çatır çatır işte
ohh yeaahhh laflaraaaa gelllll
20 gün sonra bu topiğe girilmezz dahaaaaaa
diloş bence o zaman ateş sadece beni değil hepimizi çağırıyo olur.. şey günleri yapılır topluca.. yani topluca dediğim herkes kendi.. yani.. aynı anda demek istiyorum da çok saçma bir tabir çağrıştırdı tövbe tövbeee
Bişy değil sonra burası müzayede salonu gibi
5mi evt yokmu arttıran 6-7 noluo nereye gidiyor burası
ayşenuuuurrrr gider bence de o yere..
Dağıt gitsin boşver Arzu Bak bizim kızlar son gaz şeklindeler, eksik kalmamamız lazım
hiç sorma nil.. uçuştayıızzz.. yeeeaaaapppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…