Ben korktum bu kızlardan valla, meğer hepsi zor dayanıyormuşMeryem yine hepten alem öldüm dün gülmekten, "günde 5 kere yaptığım oldu, bir şey olmadı" yazmış ya, bilgisayar başında kahkahaya boğuldum
Ben korktum bu kızlardan valla, meğer hepsi zor dayanıyormuşMeryem yine hepten alem öldüm dün gülmekten, "günde 5 kere yaptığım oldu, bir şey olmadı" yazmış ya, bilgisayar başında kahkahaya boğuldum
Teşekkür ederim nill.
İnş herşey tahminlerimizden güzel geçer.
Rabbim hiç birimizi utandırmasın.
Bu arada sizleri tanımış olduğum ve evlilik öncesi dönemde hiç tanımadığım insanlar gibi değilde senelerdir tanıdığım insanların sıcaklığını hissettirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.
arzucann sayenizde aydınlanıyoruzz bizzz
her giden yeni bilgiyle geliyo saolsunn
demek ki aynı anda aynı şeye yarılmışız
nilim biz ne safmışız meğerseee
ayşenurcum atlamışım pardon
yeni başlangıçlara burada merhaba dedik.. yenilerine de hep beraber burada devam edeceğiz.. Kopmayacağız inşallah
seni tanımaktan bende çok mutluyum aaayyyy ağlamak yookk!
çabuk gel emi? sendende dört gözle bekliyoruz haberleriii
e tabi bilgilenmek lazım bebeğiiimm
lakin olur olmaz herşeye de takılmamak lazım.. ilaçlar herkeste kuruluk yapmaz mesela şekil-a ben.. çatır çatır vallahi..
lakin olur olmaz herşeye de takılmamak lazım.. ilaçlar herkeste kuruluk yapmaz mesela şekil-a ben.. çatır çatır vallahi..
puaahahahahhahhaaaEve gittim zaten bende surat beş karış, eşim diyor "hayırdır?" , dedim bende "yok bir şey, sen yaşlandın galiba" ona canım sıkılıyor dedimO nereden çıktı dedi tabi, "dedim hiç, bu gün bir şey okudum da o bakımdan", süpermen kostümümü giyip geliyorum, kim yaşlanmış göstericem ben sana, yeter diyeceksin" dedi Adamı durduk yere coşturdum
Fırsat bulunca hemen geleceğim arzucuğum
Bana şans dileyin dualarınızı eksit etmeyin lütfen
delii kız yaaa maşallahh
ilahi arzu catır catır he
puaahahahahhahhaaanil naptın yaaa zavallı eniştecik..
Meryem 5 falan deyince kendimi yaşlanmış hissettim inan kiYok hani bir de "günde 5 kere" yani Neyse Arzu'cum sen onu bunu boşver, iyi ki coşturmuşum Ayy valla iyi ce terbiye sınırını aştım bu günlerde
her daim seninleyiz.. hep bak.. dualarımda seninle.. Allahım unutamayacağın güzellikte bir düğün ardından da aynı tat da bir balayıyla dön gel..
ama işte arzunun aklına karpuz kabuğu sokuyorsun şu an bitanecimmateş beni çağırıyoo
valla az öncede yazdım ağzımın yayı gevşedi falan diye.. yay may kalmadı an itibariyle..
günde beş? hay maşallah!!
ama işte arzunun aklına karpuz kabuğu sokuyorsun şu an bitanecimmateş beni çağırıyoo
valla az öncede yazdım ağzımın yayı gevşedi falan diye.. yay may kalmadı an itibariyle..
günde beş? hay maşallah!!
Ayy ben bunu nasıl kaçırmışımValla bak birşey dicem, o kuruluk nedir ben de bilmiyorum bu arada, hiç yaşamadım öyle bir şey kendime şaşırdım adeta Arzu'nun tabiriyle çatır çatır
diloş bence o zaman ateş sadece beni değil hepimizi çağırıyo olur.. şey günleri yapılır topluca.. yani topluca dediğim herkes kendi.. yani.. aynı anda demek istiyorum da çok saçma bir tabir çağrıştırdı tövbe tövbeeeohh yeaahhh laflaraaaa gelllll
20 gün sonra bu topiğe girilmezz dahaaaaaa
ayşenuuuurrrrBişy değil sonra burası müzayede salonu gibi
5mi evt yokmu arttıran 6-7 noluo nereye gidiyor burası
hiç sorma nil.. uçuştayıızzz.. yeeeaaaappppDağıt gitsin boşver ArzuBak bizim kızlar son gaz şeklindeler, eksik kalmamamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?