kızlarrrrr...
delisinizzzzz...tekk kelimee:))
ha bide korktuğumm şeye şu an gülüyorummm sayenizdeee
sende geleceksin 2,5 ay sonra seninle de delireceğiz o zaman
ayçaaaaaaaa kuran nimet çarpsın sabah beri aklımdasın nerdesin sen kızçem yaaaa??
geldim arzum gedim ancak gelebildim koşuşturuyorum sürekli hem dışarda alışveriş hem evde sürekli işim var yaa
ancak dinleniyorum bilgisayarı elime aldım
özledimmmmm
merhaba herkeseee
DİLOŞŞŞ şafak bitiyoo
bizde işte kaynıyoruz bu aralar gene.. ama bu sefer nille ben başlatmadık.. hatta inanır mısın diloş bile başlatmadı..önce gizem sonra meryem.. kuduruklar
raydan çıkardılar güzelim lokomotifimizi
kesinlşkle bebişim eminiimmAma hersey sizin icin sonra ilk gece korkuyorum konulari pesine vajinismusmu olsunlar Allah korusun :)
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
yani o derece dimi diloş :90::90::90::90:evett ayçacımmmmm
darısı sana inşallahh
hatta ben bile yaniiiii
merhaba herkeseee
uzunca bir aradan sonra ancak gelebildim
evdeyim dinleniyorum, çeyizlerimi hazırlıyorum, ütüleyip kaldırıyorum düğüne yakın hiç zamanım olmayacak onlar için
GİZZZZ canım çok güzel olmuşssunnn, harika bir balayınız olsun inşallah
ZEHRAAA sana da bauıldım harika bir foto, dış çekiminin içine sinmiştir bu kez süper gözüküyosun
AYŞENUR canım çokçok az kaldı, inşallah hava da miss olur içinize siner herşey
DİLOŞŞŞ şafak bitiyoo
MERYEM senden korkulur yahuuuamaninnn tecrübelerini bekliyorum eylülde
GAMZEEEE bitiyo senindeeee
ARZUUŞŞŞ, NİLLLL ben kızlardan korkmaya başladım yaa ben de mi böyle olcam
adını sayamadıım varsa affola
özlemişim yahuuuu burayı
merhaba herkeseee
uzunca bir aradan sonra ancak gelebildim
evdeyim dinleniyorum, çeyizlerimi hazırlıyorum, ütüleyip kaldırıyorum düğüne yakın hiç zamanım olmayacak onlar için
GİZZZZ canım çok güzel olmuşssunnn, harika bir balayınız olsun inşallah
ZEHRAAA sana da bauıldım harika bir foto, dış çekiminin içine sinmiştir bu kez süper gözüküyosun
AYŞENUR canım çokçok az kaldı, inşallah hava da miss olur içinize siner herşey
DİLOŞŞŞ şafak bitiyoo
MERYEM senden korkulur yahuuuamaninnn tecrübelerini bekliyorum eylülde
GAMZEEEE bitiyo senindeeee
ARZUUŞŞŞ, NİLLLL ben kızlardan korkmaya başladım yaa ben de mi böyle olcam
adını sayamadıım varsa affola
özlemişim yahuuuu burayı
bende çok kocaman özledim..
bir sürü iş yapmışsın ellerine sağlık.. son zamana bırakmadığın iyi olmuş.. iki ayağın bir pabuca girmez boşu boşuna canımın içi..
bizde işte kaynıyoruz bu aralar gene.. ama bu sefer nille ben başlatmadık.. hatta inanır mısın diloş bile başlatmadı..önce gizem sonra meryem.. kuduruklar
bir sürü iş yapmışsın ellerine sağlık.. son zamana bırakmadığın iyi olmuş.. iki ayağın bir pabuca girmez boşu boşuna canımın içi..
Ama ama ama nilll sen dedin kocanin yanina don diye ne zaman donsem tus etti :)
Kızlar bır sorum olacak evlendıkten sonra banka hesaplarınızı ve ehlıyetınızı değiştirdınızmi?cok gereklimi?
ha bide korktuğumm şeye şu an gülüyorummm sayenizdeee
Ama hersey sizin icin sonra ilk gece korkuyorum konulari pesine vajinismusmu olsunlar Allah korusun :)
Aferin sanaŞimdi tuş olursun ileri de sen tuş edersin
Ben kimliğimi değiştirdim, hesabım olan bankalara gidip yeni kimliğimi ibraz ettim. Ehliyetimi değiştirmedim valla, yeni ehliyetler çıkacak diyorlar onu bekliyorum.
Hiç korkma korkma, bak burdakilere bu kızlarımız da heyecanlıydı ama gördüğün gibi herkes relax
Harikasın Meryem, ve de çok düşünceli
tutabilene aşk olsun ayşenurcuummLokomotif raydan çıktı bence frensiz gidiyor haahaha
aman aman faydalan mazallah hiç o taraklarda bezin yok yaevet arzumm işe başlayınca onunla uğraşacak vaktim olmayacak, haziranda evimizi tutuyoruz yıkayıp ütülüyorum ki direk yerleştireceğim. evde oturmaya başlayacağım çünkü ben annemlere uzak yaşayacağım. şimdi boş iken halledeyim diyorum
burası fena kaynamış arzum ya okuyorum da yazılanları fena fenameryem ile giz fena hakkaten ben gamzeden de korkuyorum ondan da vardı potansiyel
ben de okuyorum ki faydalanayım şimdidenona göre bekleyeyim eylülü
meryem bu ne kıııızzz :90: :90: :90: tabire geeeelll.. bitiren geliyor rapor veriyorSenide gorucez kuzucum isi bitiren geliyor rapor veriyor :)
kesinlşkle bebişim eminiimm
yani o derece dimi diloş :90::90::90::90:
evett ayçacımmmmm
darısı sana inşallahh
Ayça hoşgeldin cnm
Sanada kolay gelsin.
İnş cnm valla hava ortam herkes mis gibi olsun
Senide gorucez kuzucum isi bitiren geliyor rapor veriyor
adım çıkmışş canımm
*
bu arada ben çıkıyorum şimdii
izne ayrılcam işlerimi bitireyimm bu haftaa öpüyorum sizii gelirimm soraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?