- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
aynı duyguları paylaşıyoruz bugün seninle sürekli
az önce de dediğim gibi.. azı karar aşırısı zarar:4 güzel zaman geçirmek herkesin kendi elinde..
severim seni
güzel güzel geçinip gidiyoruz akşamları kocalarla gündüzleri de burda birlikte.. yarı aileyiz artık gamzem şükür
çıkar çıkar canım.. bu burda mı şu şurda mı derken puzzle'ın etrafında şekilden şekile girmeler..sonrasında gülücükler kahkahalar uçuşuyor çatılarımızın üzerinde ne güzel
Oyle demeyin cafeyede gitmek lazim kim istemez ki pazar gunu mis gibi bir havada deniz kiyisinda guzel bir kahvalti pesine beraber okunan gazete biraz sohbet sonrasi yuruyus alisveris
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canım
daha çok yeniyiz ama biz de tecrübe eddiyoruz herşeyi
Aynen canım
daha çok yeniyiz ama biz de tecrübe eddiyoruz herşeyi
hahh!! tam olarak bunu demek istemiştim bir kaç mesaj da yazınca anlatamamış olabilirim.. bende aynen bunu diyordumSev beni ArzuuuuuuuuuBende seni severim
Bende çok seviyorum puzzle yapmayı, zaten şu an evimde de var, ayrıca annemin evindeyken yaptığım ve oraya bıraktığım 5 tane kadar puzzle var en azı 2000 parça. Eşimle anlaşma yaptık yarım saat puzzle yapıcaz sonra yarım saat playstation oynucazYa ben bir araba yarışı oynuyorum, gülmekten eşim yerlere yatıyor
zevkle severim çok severiiimm
bizde fifa oynuyoruz işte ben biraz ters olduğumdan
yalnız senin araba yarışın gözümde canlandı an itibariyle.. ahaahahahahah
Ben eşimle üstümde pijamalarım, sabahlığım ile evimde ellerimle hazırladığım kahvaltıyı tercih ederim. Bu demek değil tabi ki, eve kapanıyoruz, en zevk aldığımız şey flört ederken çok beğenerek gittiğimiz yerlere bu sefer evli ve saat sınırlaması olmadan gitmek. Ya da bazen canımız balık ister, Mudanya'ya sahile balık lokantasına gideriz, ya da orjinal evde yapılamayacak bir latte ister canımız atlarız arabaya gideriz, içeriz, yada gece sabaha karşı 3-4 canımız ciğer dürüm ister kalkar gideriz. Fakat açıkçası, evli olduğu halde vaktinin çoğunu kafede avm'e de geçirenlere hayret ediyorum.
-tatil seyahetleri, yeni yerleri keşfetmek görmek için yapılan geziler tabi ki buna dahil değil.
cok şükür arzucum hergun dusunuyorum ıyıkı tanımısım sızlerı dıyeseverim seni
güzel güzel geçinip gidiyoruz akşamları kocalarla gündüzleri de burda birlikte.. yarı aileyiz artık gamzem şükür
çıkar çıkar canım.. bu burda mı şu şurda mı derken puzzle'ın etrafında şekilden şekile girmeler..sonrasında gülücükler kahkahalar uçuşuyor çatılarımızın üzerinde ne güzel
ohhh 15 günnn kalmışşş...ne alemdesinnnn
en iyisi...zaten düğünden önce kafelerden bıkkınlık gelıyorr ..evlendıkten sonra gidesi gelmez heralde insanın
kesinlikle bir sonraki yorumunu okuyunca daha da netleşti.. çok üzülmüştüm senin içinbitmesin diye dua etmiştim toparladığınızı okuyunca delirmiştim mutluluktan sonrasında hakkuş bir eşeklik edip beni üzmüştü sen kendinden örnek vermiştin bana "biz nerden nereye geldik sizde atlatacaksınız sakin ol bak" demiştin hiç unutmuyorum ne o iyiliğini ve öğüdünü.. canıımmm
cok şükür arzucum hergun dusunuyorum ıyıkı tanımısım sızlerı dıye
Şimdıllık bıseyım yok canım yarın kına gecesı ıcın alısverıse gıtcez son olarak bıtıcek alınıcaklar yapılıcaklarBizde fırsat buldukca evımıze dıyoruz duzenlıyoruz olmadı fılm koyup ızlıyoruz sonra herkes kendı evıne donuyo dısarda vakıt gecırmek yerıne son gunlerde yaptıgımız o acıkcası
iyi ki canım iyi kicok şükür arzucum hergun dusunuyorum ıyıkı tanımısım sızlerı dıye
Şimdıllık bıseyım yok canım yarın kına gecesı ıcın alısverıse gıtcez son olarak bıtıcek alınıcaklar yapılıcaklarBizde fırsat buldukca evımıze dıyoruz duzenlıyoruz olmadı fılm koyup ızlıyoruz sonra herkes kendı evıne donuyo dısarda vakıt gecırmek yerıne son gunlerde yaptıgımız o acıkcası
Hatirladim sen hakkusun eseklik yapmisti sende evi terk etmistin arzucannn
hahh!! tam olarak bunu demek istemiştim bir kaç mesaj da yazınca anlatamamış olabilirim.. bende aynen bunu diyordum
bizde tecrübedenn faydalanalımm şimdidennnn
kesinlikle bir sonraki yorumunu okuyunca daha da netleşti.. çok üzülmüştüm senin içinbitmesin diye dua etmiştim toparladığınızı okuyunca delirmiştim mutluluktan sonrasında hakkuş bir eşeklik edip beni üzmüştü sen kendinden örnek vermiştin bana "biz nerden nereye geldik sizde atlatacaksınız sakin ol bak" demiştin hiç unutmuyorum ne o iyiliğini ve öğüdünü.. canıımmm
Ayy çok komik oluyorum zaten sorma, sürekli duvara çarpıyorum.. Cüneyt "aşkım sen araba yarışı oynamıyorsun ki, bu bildiğin çarpışan arabalar" diyorSen biliyon dimi bizim oyun koltuğumuz var, albümlerde var bak görebilirsin. Bir de ona kuruluyorum bir görsen, sanırsın F1 pilotuyum, ama çok geçmeden karizmam çöküyor
iyi ki canım iyi ki
evet meryem aynen öyle olmuştu
bence de faydalanın
insan neyle karşılacağını bilince daha iyi oluyor
kimisi de biz gibi öğreniyor ne yazık ki
ama onları da iyi ki yaşadık
şimdi böyle mutlu olamzdıkk
nill
gece gezmesi kadar keyifli bişi yok
bizde gece 12 den sonra çıkıyoruz cumartesileri
biraz geziyoruz
hava iyyise mudanya
dönüşte de dürümcü bekir e uğrayıp eve geliyoruz
4 ü geçioyr gelmemiz
niiillllönünde saygıyla eğiliyorum üstadım bu kadar şeker olamazsın yahuu
bence de faydalanın
insan neyle karşılacağını bilince daha iyi oluyor
kimisi de biz gibi öğreniyor ne yazık ki
ama onları da iyi ki yaşadık
şimdi böyle mutlu olamzdıkk
nill
gece gezmesi kadar keyifli bişi yok
bizde gece 12 den sonra çıkıyoruz cumartesileri
biraz geziyoruz
hava iyyise mudanya
dönüşte de dürümcü bekir e uğrayıp eve geliyoruz
4 ü geçioyr gelmemiz
o menem olaydan sonra bir daha yaşanmayacağına dair söz verdik birbirimize.. olmayacak bir daha kuzucum söz.. :13:Allah bir daha göstermesin öyle şeyler, babam ben evlenirken şöyle demişti "iki kişi arasında kavga da olur, olmaz yada olmayacak demiyorum. Ama sakın evini bırakma. Hele yatağını sakın ayırma. Eğer bir gün kızar baba evine gelirsen, gelirken iyi düşün geri dönüşü olmaz çünkü. Yok eğer dönücem dersen, bu kapı sana sonsuza kadar kapanır. Evlilik cennet kapısıdır, sen cennetini yaratabilirsen. O kapıyı canın sıkıldıkça açıp kapatırsan, o ev cehheneme döner".
Bir daha duymiyim sakın
" ee dur daha 5 ay oldu, bende öğrenicem zamanla diyorum ama " eşim öğrenemeyeceği konusunda çok net. Valla ilk koltuğa oturduğum an gördüğün de önümde eğilebilirsin ama sonra ki 5 dk içerisinde ancak önümde gülmekten eğiliyor olabilirsin Yok bir de duvarlara vurunca bir ses çıkıyor, korkuyorum. O ses çıkmasa toparlıycam ama, olmuyor
Bizde aksamlari evi duzenliyorduk ama annem surekli ariyordu nerdesin nerde kaldin diye
hala arıyo mu tatlımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?