'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynı duyguları paylaşıyoruz bugün seninle sürekli
az önce de dediğim gibi.. azı karar aşırısı zarar :4 güzel zaman geçirmek herkesin kendi elinde..

Aynen canım
daha çok yeniyiz ama biz de tecrübe eddiyoruz herşeyi

Sev beni Arzuuuuuuuuu Bende seni severim

Bende çok seviyorum puzzle yapmayı, zaten şu an evimde de var, ayrıca annemin evindeyken yaptığım ve oraya bıraktığım 5 tane kadar puzzle var en azı 2000 parça. Eşimle anlaşma yaptık yarım saat puzzle yapıcaz sonra yarım saat playstation oynucaz Ya ben bir araba yarışı oynuyorum, gülmekten eşim yerlere yatıyor

Ben eşimle üstümde pijamalarım, sabahlığım ile evimde ellerimle hazırladığım kahvaltıyı tercih ederim. Bu demek değil tabi ki, eve kapanıyoruz, en zevk aldığımız şey flört ederken çok beğenerek gittiğimiz yerlere bu sefer evli ve saat sınırlaması olmadan gitmek. Ya da bazen canımız balık ister, Mudanya'ya sahile balık lokantasına gideriz, ya da orjinal evde yapılamayacak bir latte ister canımız atlarız arabaya gideriz, içeriz, yada gece sabaha karşı 3-4 canımız ciğer dürüm ister kalkar gideriz. Fakat açıkçası, evli olduğu halde vaktinin çoğunu kafede avm'e de geçirenlere hayret ediyorum.

-tatil seyahetleri, yeni yerleri keşfetmek görmek için yapılan geziler tabi ki buna dahil değil.

Aynen canım
daha çok yeniyiz ama biz de tecrübe eddiyoruz herşeyi

kesinlikle bir sonraki yorumunu okuyunca daha da netleşti.. çok üzülmüştüm senin için bitmesin diye dua etmiştim toparladığınızı okuyunca delirmiştim mutluluktan sonrasında hakkuş bir eşeklik edip beni üzmüştü sen kendinden örnek vermiştin bana "biz nerden nereye geldik sizde atlatacaksınız sakin ol bak" demiştin hiç unutmuyorum ne o iyiliğini ve öğüdünü.. canıımmm

hahh!! tam olarak bunu demek istemiştim bir kaç mesaj da yazınca anlatamamış olabilirim.. bende aynen bunu diyordum

cok şükür arzucum hergun dusunuyorum ıyıkı tanımısım sızlerı dıye
ohhh 15 günnn kalmışşş...ne alemdesinnnn

en iyisi...zaten düğünden önce kafelerden bıkkınlık gelıyorr ..evlendıkten sonra gidesi gelmez heralde insanın

Şimdıllık bıseyım yok canım yarın kına gecesı ıcın alısverıse gıtcez son olarak bıtıcek alınıcaklar yapılıcaklar Bizde fırsat buldukca evımıze dıyoruz duzenlıyoruz olmadı fılm koyup ızlıyoruz sonra herkes kendı evıne donuyo dısarda vakıt gecırmek yerıne son gunlerde yaptıgımız o acıkcası

Hatirladim sen hakkusun eseklik yapmisti sende evi terk etmistin arzucannn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde aksamlari evi duzenliyorduk ama annem surekli ariyordu nerdesin nerde kaldin diye

iyi ki canım iyi ki
Hatirladim sen hakkusun eseklik yapmisti sende evi terk etmistin arzucannn

evet meryem aynen öyle olmuştu

hahh!! tam olarak bunu demek istemiştim bir kaç mesaj da yazınca anlatamamış olabilirim.. bende aynen bunu diyordum

Ayy çok komik oluyorum zaten sorma, sürekli duvara çarpıyorum.. Cüneyt "aşkım sen araba yarışı oynamıyorsun ki, bu bildiğin çarpışan arabalar" diyor Sen biliyon dimi bizim oyun koltuğumuz var, albümlerde var bak görebilirsin. Bir de ona kuruluyorum bir görsen, sanırsın F1 pilotuyum, ama çok geçmeden karizmam çöküyor

bizde tecrübedenn faydalanalımm şimdidennnn

bence de faydalanın
insan neyle karşılacağını bilince daha iyi oluyor

kimisi de biz gibi öğreniyor ne yazık ki
ama onları da iyi ki yaşadık
şimdi böyle mutlu olamzdıkk

nill
gece gezmesi kadar keyifli bişi yok
bizde gece 12 den sonra çıkıyoruz cumartesileri
biraz geziyoruz
hava iyyise mudanya
dönüşte de dürümcü bekir e uğrayıp eve geliyoruz
4 ü geçioyr gelmemiz

niiillll önünde saygıyla eğiliyorum üstadım bu kadar şeker olamazsın yahuu

iyi ki canım iyi ki

evet meryem aynen öyle olmuştu

Allah bir daha göstermesin öyle şeyler, babam ben evlenirken şöyle demişti "iki kişi arasında kavga da olur, olmaz yada olmayacak demiyorum. Ama sakın evini bırakma. Hele yatağını sakın ayırma. Eğer bir gün kızar baba evine gelirsen, gelirken iyi düşün geri dönüşü olmaz çünkü. Yok eğer dönücem dersen, bu kapı sana sonsuza kadar kapanır. Evlilik cennet kapısıdır, sen cennetini yaratabilirsen. O kapıyı canın sıkıldıkça açıp kapatırsan, o ev cehheneme döner".

Bir daha duymiyim sakın

kesinlikle!! Allah dağına göre kar veriyormuş tecrübeyle sabitledik canım

niiillll önünde saygıyla eğiliyorum üstadım bu kadar şeker olamazsın yahuu

" ee dur daha 5 ay oldu, bende öğrenicem zamanla diyorum ama " eşim öğrenemeyeceği konusunda çok net. Valla ilk koltuğa oturduğum an gördüğün de önümde eğilebilirsin ama sonra ki 5 dk içerisinde ancak önümde gülmekten eğiliyor olabilirsin Yok bir de duvarlara vurunca bir ses çıkıyor, korkuyorum. O ses çıkmasa toparlıycam ama, olmuyor

Ya dimi çok keyifli oluyor, uuffff o dürümleri yiyip üstüne çayı da içip eve gelip yatmak, paha biçilemezzzzzz bir keyiff. Zaten böyle gece geç saatlerde gezmek ancak hafta sonları oluyor, hafta içi öyle geç saatlere kalmak mümkün olmuyor. Siz hangi semttesiniz?

o menem olaydan sonra bir daha yaşanmayacağına dair söz verdik birbirimize.. olmayacak bir daha kuzucum söz.. :13:
aferin sana nilocanım yaaa ağzımı ayıra ayıra 32 diş kahkaha attırdın bana :86::86:

Biz balayi donusu ilk tartismamizi yasadik evdeki tum suyu benim zeki kocam ayran yapmak icin kullanmis bende cips yedim icim kavruldu saat olmus 1 ara tara su yok en son dayanamadim sordum su nerde diye hepsini ayran yapmis yetmemis buzlarida kullanmis susuzluktan gozum dondu cemkirdim musluk suyu icmek zorunda kaldim o igrenc tadi asla unutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…