yemek yemek dediniz burnuma saçma sapan yemek kokuları gelmeye başladı hamile sen niye kendi kendine eziyet ediyorsun? hadi kendine eziyet ediyorsun bana acı bari.. ooyyyhhhh:131::131:
ya zatenn yaş ilerledikçe insanın metabolızmasıı yavaşladığından şimdidenn böyle önlemlerr almakkkk iyidirrr iyiii
aynen!! şimdi yağmur-yağış bitince adamımla yürüyüşe de başlayacağız sanıyorum haftaya haftasonu başlarız diye düşünüyorum.. iyi olacak iyi iyihem kaliteli zaman hem de birlikte.. iki akşam önce de puzzle'a başladık onda da beyin jimnastiği ve desarj.. her türlü çalışıyoruz ne güzeeelll
aynen!! şimdi yağmur-yağış bitince adamımla yürüyüşe de başlayacağız sanıyorum haftaya haftasonu başlarız diye düşünüyorum.. iyi olacak iyi iyihem kaliteli zaman hem de birlikte.. iki akşam önce de puzzle'a başladık onda da beyin jimnastiği ve desarj.. her türlü çalışıyoruz ne güzeeelll
severim seniSustuummmmmm tııpppppppp
güzel güzel geçinip gidiyoruz akşamları kocalarla gündüzleri de burda birlikte.. yarı aileyiz artık gamzem şükürMaşallah gıttıkce level atlıyoruz ceyız dugun kına hazırlığie onlar bıttı balayı ve hopbala cubbala simdide yemek yapma derdı Birlikte yaşlanıyoruz kızlar
çıkar çıkar canım.. bu burda mı şu şurda mı derken puzzle'ın etrafında şekilden şekile girmeler..Bizde aldık geçen gün 2500 parça, tam serecektik hafta sonu yatılı misafirim geldi seremedik, bu hafta sonu da yazlıkları çıkartıcaz beraber, ama pazar günü yapmaya başlayabiliriz
Maşallah gıttıkce level atlıyoruz ceyız dugun kına hazırlığie onlar bıttı balayı ve hopbala cubbala simdide yemek yapma derdı Birlikte yaşlanıyoruz kızlar
çok da doğru derler.. tembel tembel aptal kutusu karşısında geçen zamana inat kahvelerle minderlere yayılarak yapılan balkon sefalarını ve kafe kafe gezilerek yapılan etiketlenmelerin yerine beraber yapılan mutfak düzeni değiştirme operasyonlarını yeğlerim.. miiissbravoooo...ilişkiyi her zaman bu tip şeylerle canlı tutmak iyidir derlerrr...
çok da doğru derler.. tembel tembel aptal kutusu karşısında geçen zamana inat kahvelerle minderlere yayılarak yapılan balkon sefalarını ve kafe kafe gezilerek yapılan etiketlenmelerin yerine beraber yapılan mutfak düzeni değiştirme operasyonlarını yeğlerim.. miiiss
en iyisi...zaten düğünden önce kafelerden bıkkınlık gelıyorr ..evlendıkten sonra gidesi gelmez heralde insanın
onuda istiyor insan ama sürekliliğinden rahatsızım ben.. arkadaşım evin var mı vaaarrrhemde mis mis miiisss
allah 4 duvarı boşuna vermemişş derlerrrr
Canim sen bir evlen hele hevesini al bi adamdan gorcem seni 4 duvarda of pohh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yokk tatlımm aslında öyle demek istemedikkk...elbette cookkk güzell ..biz aşırısından bahsetmiştikkk..
Haha korkma korkma canim sen calisacakmisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
katılıyorummm şiddetlee....:)haftaiçinin koşturmacası telaşesinden sonra
hafta sonu sakin bir yere gitmek
istedğin çay ya da kahvenin eline gelmesi(burda tembellik had safhada)
yeni yerleri keşfetmek
yalnızca susup denizi izlemek bile çok güzel
sakın evlendik artık evde oturcaz yanılgısına düşmeyin
evde geçirilen zamanda bir süre sonra monotonlaşıyor
hafta içi bir akşam ayaklarını uzatıp film izleyin
istediğiniz yerde durdurup sohbet ederek
sonra bi gün birlikte yemek yapın
bir gün de temizliği birlikte yapın
hayat müşterek sonuçta
her iş için kendinizi hırpalarsanız mutsuz olursunuz
haftaiçinin koşturmacası telaşesinden sonra
hafta sonu sakin bir yere gitmek
istedğin çay ya da kahvenin eline gelmesi(burda tembellik had safhada)
yeni yerleri keşfetmek
yalnızca susup denizi izlemek bile çok güzel
sakın evlendik artık evde oturcaz yanılgısına düşmeyin
evde geçirilen zamanda bir süre sonra monotonlaşıyor
hafta içi bir akşam ayaklarını uzatıp film izleyin
istediğiniz yerde durdurup sohbet ederek
sonra bi gün birlikte yemek yapın
bir gün de temizliği birlikte yapın
hayat müşterek sonuçta
her iş için kendinizi hırpalarsanız mutsuz olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?