'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yemek yemek dediniz burnuma saçma sapan yemek kokuları gelmeye başladı hamile sen niye kendi kendine eziyet ediyorsun? hadi kendine eziyet ediyorsun bana acı bari.. ooyyyhhhh :131::131:

Sustuummmmmm tııpppppppp

ya zatenn yaş ilerledikçe insanın metabolızmasıı yavaşladığından şimdidenn böyle önlemlerr almakkkk iyidirrr iyiii

aynen!! şimdi yağmur-yağış bitince adamımla yürüyüşe de başlayacağız sanıyorum haftaya haftasonu başlarız diye düşünüyorum.. iyi olacak iyi iyi hem kaliteli zaman hem de birlikte.. iki akşam önce de puzzle'a başladık onda da beyin jimnastiği ve desarj.. her türlü çalışıyoruz ne güzeeelll

Maşallah gıttıkce level atlıyoruz ceyız dugun kına hazırlıği e onlar bıttı balayı ve hopbala cubbala simdide yemek yapma derdı Birlikte yaşlanıyoruz kızlar

Bizde aldık geçen gün 2500 parça, tam serecektik hafta sonu yatılı misafirim geldi seremedik, bu hafta sonu da yazlıkları çıkartıcaz beraber, ama pazar günü yapmaya başlayabiliriz

bravoooo...ilişkiyi her zaman bu tip şeylerle canlı tutmak iyidir derlerrr...

Sustuummmmmm tııpppppppp
severim seni
Maşallah gıttıkce level atlıyoruz ceyız dugun kına hazırlıği e onlar bıttı balayı ve hopbala cubbala simdide yemek yapma derdı Birlikte yaşlanıyoruz kızlar
güzel güzel geçinip gidiyoruz akşamları kocalarla gündüzleri de burda birlikte.. yarı aileyiz artık gamzem şükür
Bizde aldık geçen gün 2500 parça, tam serecektik hafta sonu yatılı misafirim geldi seremedik, bu hafta sonu da yazlıkları çıkartıcaz beraber, ama pazar günü yapmaya başlayabiliriz
çıkar çıkar canım.. bu burda mı şu şurda mı derken puzzle'ın etrafında şekilden şekile girmeler.. sonrasında gülücükler kahkahalar uçuşuyor çatılarımızın üzerinde ne güzel

bravoooo...ilişkiyi her zaman bu tip şeylerle canlı tutmak iyidir derlerrr...
çok da doğru derler.. tembel tembel aptal kutusu karşısında geçen zamana inat kahvelerle minderlere yayılarak yapılan balkon sefalarını ve kafe kafe gezilerek yapılan etiketlenmelerin yerine beraber yapılan mutfak düzeni değiştirme operasyonlarını yeğlerim.. miiiss

en iyisi...zaten düğünden önce kafelerden bıkkınlık gelıyorr ..evlendıkten sonra gidesi gelmez heralde insanın

Oyle demeyin cafeyede gitmek lazim kim istemez ki pazar gunu mis gibi bir havada deniz kiyisinda guzel bir kahvalti pesine beraber okunan gazete biraz sohbet sonrasi yuruyus alisveris

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haftaiçinin koşturmacası telaşesinden sonra
hafta sonu sakin bir yere gitmek
istedğin çay ya da kahvenin eline gelmesi (burda tembellik had safhada)
yeni yerleri keşfetmek
yalnızca susup denizi izlemek bile çok güzel

sakın evlendik artık evde oturcaz yanılgısına düşmeyin
evde geçirilen zamanda bir süre sonra monotonlaşıyor
hafta içi bir akşam ayaklarını uzatıp film izleyin
istediğiniz yerde durdurup sohbet ederek
sonra bi gün birlikte yemek yapın
bir gün de temizliği birlikte yapın
hayat müşterek sonuçta
her iş için kendinizi hırpalarsanız mutsuz olursunuz

katılıyorummm şiddetlee....:)

ben sanırım iki topikte de en rahat gelinimm
ilk bi süre çok düzenli gitmeye çalıştım sonunda aşırı mutsuzdum
ve ayırlığın eşiğine geldik 2 aylık falan evliyken
şimdi dağınığım ama mutluyum
hafta sonu ne cumartesi ne de pazar evde yoktuk
yoruldum da pazar bile sabah 8 de kalktım
ama hafta içi haber saati bitene kadar işlerde bitti
şimdi bitek katlanacak çamaşırlarım var o kadar

aynı duyguları paylaşıyoruz bugün seninle sürekli
az önce de dediğim gibi.. azı karar aşırısı zarar :4 güzel zaman geçirmek herkesin kendi elinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…