EKS 101'in yemeklerini seviyorum, uff harika tarifler oluyor o kanalda biz eşimle izliyoruz bol bol
Yaprak sebzeler dondurucuya konmazIspanak mesela, marul vs gibi. Ben marulu pazardan gelince ayıklıyorum doğruyorum vakumlu kaba koyuyorum, akşamları salata yaparken rahat oluyor. Ya benim dediğim. Mesela, örnek tablo vereyim sana.
Pazartesi
Karnıyarık-bulgur pilavı (karnıyarık için patlıcanlar kızartılır dondurucuya konur) işten geldiğinde sadece kıymalı harç yap dök üstüne, o sırada da bulgur pilavını koy ateşe, onlar pişerken masanı kur hoppp yemek hazır.
Salı
köfte-patates kızartması- makarna
Köfteleri hazırla koy buzluğa, pazartesi akşamı yemeğinizi yerken makarnayı koy suya haşlansın, süz güzelce kapağını kapat) köfte-patates kızartırken kızartırken , yağını sosonu hazırla dök makarnayı
Çarşamba
fırında tavuk+pilav+ayran (tavuklar daha önceden derileri ayıklanmış tütsülenmiş yıkanmış olarak buzlukta olsun), salı akşamı yemek yerken, tavuğu çıkart buzluktan. Ben fırın poşetinde yapıyorum mesela, poşetin içine yerleştir tavuklarını. Buzdolabına koy. Akşam işten geldiğin gibi at fırına, üstünü değiştir, duşunu al, masanı hazırla, pilavını pişir.
İşteee böyleee bu örnek uzar gider. Bazen eşinle mutfağa gir, "aşkım hadi gel beraber yemek yapalım" de. Menemen yap bana hadiiii şeklinde, harikasın aşkım, bayıldım ellerine sağlık demeyi de unutma. Bırak mutfağı dağıtsın, şikayet edersen bir daha su almaya girmez mutfağa
Yine çok konuştum:26:
Selam kızlar bugün son günümüz yarın dönüyoruz İstanbul'a her şey çok güzel geçti balayı süperdi bir de hava daha iyi olsa perfect olacaktı ama kötü havalarda da spaya gittik sauna hamam sıcak su havuzunu kullandık onun dışında malum odamızda vakit geçirdk balayı çifti olaraktanİlk gece çok yorgunduk evimize vardığımızda çay demledik içtik uyuduk ertesi gün balayında oldu her şey. Bol bol fındık ceviz, bal kaymak yediriyorum kahvaltılarda bizimkine ben de yiyorum tebi. Hepinizi öpüyorum dönüşte fotolarımla beraber geliyorum.
yemek yemek dediniz burnuma saçma sapan yemek kokuları gelmeye başladı hamile sen niye kendi kendine eziyet ediyorsun? hadi kendine eziyet ediyorsun bana acı bari.. ooyyyhhhh:131::131:
Acemi gelinlere ders veriyor canim :) sadece pompisle olmuyor malesef erkegin kalbine giden yol midesinden gecipppp sonraaaaaa seyinde bitiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)))))))çokk açıkk oldu bu ya
Acik ve net canim cicim aylari bitmesin istiyorsan nilin sozunden cikmiycaz masallah nile
kızlarrr günaydinnn...hayrlı cumalar....spordannn geldimmmm...bende burdayımmmm...))nasılsınızzzz...
hoş geldin canım iyiyim şükür senden naber? salona mı gidiyorsun yoksa benim gibi kendin pişir kendin ye tarzı bişiiiler mi yapıyorsun??
h.buldukk tatlımmm...sıkılaşmaya ihtiyacım varr canım o yuzden hoca ile çalışıyorumm...şurda 1 ay yapmam lazımmm..çünkü sonra ramazann...e balayı için de şart yaniii...))
hahaa katılıyorummmm:)
hımm doğrudur canım..ben evde squat ve pilates yapıyorum.. bacaklarım biraz kalınlaştı ama zaten inceydi iyi bile oldu.. derdim popoyu sıkılaştırıp rahim ve bacak kaslarını sağlam sıkı hale getirmek.. doğum için.. geleceğe yatırım yapıyorum da diyebiliriz pilates te sırt bel ağrılarımı süpürdü gitti iyi mi?
Hergun disardan yemek soylersek ask biter canim benim esim cok begeniyor yemeklerimi isten gelince hazir sofrayi buluyor pesine meyve cerez cay ne ararsa hazir sabahta kahvaltiyi birlikte hazirliyoruz cok eglenceli oluyor
çokk iyii canım daha nee olsunn...bende spordan sonra senın gıbı yapmaya düşünüyorummm
inşallah hep bu şekilde devam ederr tatlımmm...
hem evdeki hareketlerim kolaylaştı daha atik oldum hissediyorum tavsiye de ediyorum canım benim :13:
Su vakumlu kaplardan bende alayim tuperwaymi senin ki nerden bulurum
Aminn canim darisi tum gelinlerin basina
Valla markasını bilmiyorum ki canım, annem almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?