'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

EKS 101'in yemeklerini seviyorum, uff harika tarifler oluyor o kanalda biz eşimle izliyoruz bol bol

yemek yemek dediniz burnuma saçma sapan yemek kokuları gelmeye başladı hamile sen niye kendi kendine eziyet ediyorsun? hadi kendine eziyet ediyorsun bana acı bari.. ooyyyhhhh :131::131:

Su vakumlu kaplardan bende alayim tuperwaymi senin ki nerden bulurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ballar kaymaklar ise yaramis anlasilan

yemek yemek dediniz burnuma saçma sapan yemek kokuları gelmeye başladı hamile sen niye kendi kendine eziyet ediyorsun? hadi kendine eziyet ediyorsun bana acı bari.. ooyyyhhhh :131::131:

Acemi gelinlere ders veriyor canim :) sadece pompisle olmuyor malesef erkegin kalbine giden yol midesinden gecipppp sonraaaaaa seyinde bitiyor

kızlarrr günaydinnn...hayrlı cumalar....spordannn geldimmmm...bende burdayımmmm...))nasılsınızzzz...

hoş geldin canım iyiyim şükür senden naber? salona mı gidiyorsun yoksa benim gibi kendin pişir kendin ye tarzı bişiiiler mi yapıyorsun??

hoş geldin canım iyiyim şükür senden naber? salona mı gidiyorsun yoksa benim gibi kendin pişir kendin ye tarzı bişiiiler mi yapıyorsun??

h.buldukk tatlımmm...sıkılaşmaya ihtiyacım varr canım o yuzden hoca ile çalışıyorumm...şurda 1 ay yapmam lazımmm..çünkü sonra ramazann...e balayı için de şart yaniii...))

h.buldukk tatlımmm...sıkılaşmaya ihtiyacım varr canım o yuzden hoca ile çalışıyorumm...şurda 1 ay yapmam lazımmm..çünkü sonra ramazann...e balayı için de şart yaniii...))

hımm doğrudur canım.. ben evde squat ve pilates yapıyorum.. bacaklarım biraz kalınlaştı ama zaten inceydi iyi bile oldu.. derdim popoyu sıkılaştırıp rahim ve bacak kaslarını sağlam sıkı hale getirmek.. doğum için.. geleceğe yatırım yapıyorum da diyebiliriz pilates te sırt bel ağrılarımı süpürdü gitti iyi mi?

hahaa katılıyorummmm:)

Hergun disardan yemek soylersek ask biter canim benim esim cok begeniyor yemeklerimi isten gelince hazir sofrayi buluyor pesine meyve cerez cay ne ararsa hazir sabahta kahvaltiyi birlikte hazirliyoruz cok eglenceli oluyor

çokk iyii canım daha nee olsunn...bende spordan sonra senın gıbı yapmaya düşünüyorummm

inşallah hep bu şekilde devam ederr tatlımmm...

Valla markasını bilmiyorum ki canım, annem almıştı.

Cok iyi dedin ben arastirayim bozulup cope gidince cok uzuldum hic sevmem ziyan olan yiyecekleri yazik bulamayanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…